Двама юноши попаднаха в групата на Локомотив за гостуването на Етър

9
281

Представителният тим на Локомотив е гост в понеделник (30.04) на Етър (Велико Търново). Срещата е последна от група „Б“ на втората осмица и ще се проведе от 20:00 на стадион „Ивайло“.

Редица наказани и контузени футболисти има в лагера на Локомотив преди срещата с „болярите“. Димо Бакалов, Анте Аралица, Абделхаким Буна и Мохамед Муса няма да вземат участие заради натрупани жълти картони. Илко Пиргов е контузен, а Стивън Езе все още не се е възстановил напълно от травмата в рамото си.

В групата на Локомотив влезнаха юношите от отборите до 17 и до 19 години Филип Колев и Васил Иванов. Росен Андонов, Димитър Законов, Ванчо Траянов и Симеон Райков допълват 18-те за гостуването на Етър.

Групата на Локомотив:

Антони Милина, Росен Андонов, Мустафа Абдулахи, Димитър Везалов, Васил Иванов, Архан Исуф, Юрица Булят, Димитър Велковски, Ванчо Траянов, Янко Ангелов, Димитър Законов, Парвизджон Умарбаев, Петър Главчев, Игор Банович, Симеон Райков, Елитон Жуниор, Филип Колев, Филип Михалевич

9 КОМЕНТАРА

  • 5
   1

   Абе може да играят ама нас няма кой да ни бие по ТОТО! И на Венци се огъзихме дае! Той затва ни нарече жени и ГМО.

   • 1
    2

    Нарече ви селски отбор със селска публика

    • Да. Защото играете на село Коматево

 1. 8
  1

  Браво! В същност така трбва да е до края на първенството! Всички юноши на терена и който става, да остава, който не вънка!

 2. 15
  5

  Ако паднем, може да поискаме преиграване.

   • Тва с ГМУ-то не го ли каза за вас бат Венци бе селски? Не го прехвърляй сега на Локото. Смешен си.

Comments are closed.