Зоналният съвет на БФС осъмна с два кармфила

12
1100

Фенове на Ботев Пловдив окачиха на сградата на Зоналния съвет на БФС в Пловдив два карамфила, които символизират смъртта на вярата в българския футбол. Припомняме ви, че днес на първия съдийски сигнал на маза Ботев – ЦСКА хиляди карамфили ще полетят към терена.

„Датата 24-ти април 2018 година е една от най-черните дати за привържениците на най-великата игра и вярата им в българския футбол

На този ден тя просто умря. Бе убита от задкулисието, корупцията и тъмните игрички. Нейните убийци са ясни на всички, те са още там- на ул. Цар Иван Асен II. Не само бе убита, а бе и поругана. Бе поругана от безочието на един от главните виновници Венцислав Стефанов, който с най-голямата си наглост каза, че съдийството било перфектно. Г-н Стефанов, гледахте ли запис на мача, още ли мислите така? Чиста ли е съвестта ви пред вашите роднини и футболната общественост в България? Бе поругана и от безумната реакция на Съдийската комисия, която констатира грешките на главния арбитър, но нито го извади завинаги от футбола, нито пое отговорността за безумието да повери толкова важен мач на един рецидивист като си подадат оставките.

На предстоящото ни домакинство в неделя Южната трибуна ще остане празна. Празнотата и ще символизира смъртта на вярата у хората, че у нас все още се играе футбол. На нея ще има транспарант в памет на един покойник, който след дълго и мъчително боледуване почина. Но ние отново ще бъдем на стадиона, не заради вас, неуважаеми престъпници и убийци, а заради Ботев Пловдив, който ще ПРЕБЪДЕ след всички вас. Ще бъдем там, защото вярваме, че футболът ни все някога ще възкръстне. Е, да, вас не трябва да ви има, но и това ще стане. Ще бъдем на Централната трибуна, откъдето на първия съдийски сигнал хиляди карамфили ще полетят към терена за последно сбогом с вярата в българския футбол.

Отново ще потърсим отговорност и ще изискаме оставките на Йордан Сталев, цялата Съдийска комисия и доживотната забрана за футбол за Станислав Ставров.

Убийците и престъпниците трябва да бъдат наказани!

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив!“

12 КОМЕНТАРА

 1. 3
  4

  е те за повече пари нямат.
  Парите от ранната маруля ги дадоха на чичо Венци

 2. 3
  5

  Ми сигъ нъ баражъ бат Венци аку ни гу тури! Ко жъ гълчим тугавъ?

 3. 5
  11

  Женичките се проявяват като дърти циганки, кълнят ли кълнят.
  Всичко се връща на този свят, запомнете , днес оставяте два, утре върху вас може да са четири.
  Долна измет.

 4. 8
  25

  Карамфилите от Хебър Пазарджик ли или от нкой глупак от Коматево? Няма такъв тъпизъм!

  • 19
   8

   Ние поне се опитваме да направим нещо , но на вас това ви е чуждо!!!Вие лилавите от аграрния предпочитате друг да свърши работата а след това да се биете във гърдите ,че сте участвали нали?!!!

   • 3
    10

    И какво ,ще свършиш ти бе мангал смотан, махай се от Ботев и си мятай цветенца някъде другаде .

    • Мангал е баща ти и то от потните и лилави джудже недоклатено да ти еба вмирисаната майка!!!А аз квото трябва го върша еба потно цигани като теб леке!!!

 5. 13
  24

  Много тъпа идея…. нещо по оригинално да бяхте измислили!!! Те се еб*ват с нас, а ние ще им хвърляме цветя… те ни еб*ха майката , а вие тъпи фракции, ще ни довършите

   • 5
    8

    Не глупак, аз съм фен на Ботев, които смята , че всички мишки, имащи се за хулигани в моя отбор не ставате за нищо….като ви видя в клетката 3/4 дъртаци, и някви лапета ми е ясно, че вие не можете да браните нашия клуб! Мишки безидейни … щяли да хвърлят карамфили и да ми копират говедата с погребенията.

    • Точно превъзбудени лекета като теб донасят глоби на отборите си!!!

Comments are closed.