Ботев Пловдив ще поиска до минути оставките на Йордан Сталев и подчинения му Ставров, който днес отрязa главата на канарчетата и ги отказа от мечтан втори пореден финал за Купата на България, научи PlovdivDerby.com.

Очаквайте подробности!

“Ръководството на ПФК “Ботев” изразява своето дълбоко разочарование и отвращение от начина, по който бе опорочен полуфиналният сблъсък в турнира за Купата на България срещу отбора на “Славия”!

ПФК “Ботев” иска оставката на новоназначения председател на Съдийската комисия Йордан Сталев!

ПФК “Ботев” настоява арбитърът Станислав Ставров да бъде изваден от съдийската листа и да не получава наряди като главен, асистент или четвърти съдия!

ПФК “Ботев” настоява за публично оповестяване на доклада и мотивите за оценка на съдийската бригада, каквато и да е тя, от страна на наблюдателя на днешния мач Валери Цветков!

ПФК “Ботев” изразява своята подкрепа към спортно-техническия щаб и футболистите от представителния отбор, както и своите адмирации към адекватната реакция и позицията на “жълто-черната” публика по отношение на съдията Станислав Ставров, преди и по време на мача.

Въпреки изобилието от сигнали за това, което се случи във вечерта на 24 април на ст. “Васил Левски”, ПФК “Ботев” реши да не нагнетява напрежението преди двубоя, тъй като това не се вписва в стила, историята и традициите на нашия Клуб.

За съжаление честната игра претърпя тежко поражение, а прозиращите наглост и безочие в някои коментари след мача говорят, че това поражение няма да бъде последното, а поредното…”

54 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Реването е безполезно Питайте Молива за колко са уредили Мача!!!

  2. 5
    7

    Здравейте ,Жълти, селски педали!Реването е в гена ви! С отвратителни чувства към вас!СИК не прощава!

  3. 8
    7

    Отдавна няма черно-Бяла любов. Има само злоба и завист. Великана Ботев само да падне и мръсните черно-бяло плъхове веднага изпълзяват от дупките си.

    • 5
      2

      Пламенчо, съветвам те да прочетеш коментарите под статията за мача Локомотив – Септември.
      Ще ти постява и задача с повишена трудност:

      1. Какъв процент от тях са злобни злорадства?
      2. Каъв процент от тях са на ваши превърженици?

  4. 7
    9

    Братя мои ботивисти, миналата година за 2 купи дадохме дупи. Сега то ни е разпра ну и никой го не ще. Кво да дадем, нямами нищу. Да си пуплачим малку шъ ни улекни.

  5. 15
    8

    Уважаеми г-да псевдожурналисти,

    до много скоро бяхте обективна медия. ние всички ви знаем какви сте , но се стараехте да сте обективни, за което имте моите комплименти.
    Но какво се случи в последния месец :

    – “ревете като жени ” за едните, за другите гадни , манипулативни статии
    – за съдийските тесли срещу другия отбор, нищо
    – за порно мачовете , 100 % тото срещу верея, нищо
    – за триметровата засада в предния мач /голям рев/, за нищо
    – снощи вече съвсем не издържахте, то не са епитети, то не е чудо.
    – правописни грешки в заглавията………..
    – манипулативни статии срещу Локомотив Пловдив преди и след всеки кръг.
    – настройвате хората по доста елементарен начин, на много ниско ниво, ама то се иска малко интелект, за да се прави това по фин начин ?!?

    Какво очаквахте да се случи след всичко това ?
    Много помия, много нещо от вас се изля, следователно получихте си наградата .
    Нали знаете кой се смее най-добре ?

    Съдията е отвратителен, напълно съм съгласен с вас, но той бе такъв и в много други мачове.
    вие къде бяхте тогава ?
    Или писахте “странна защита”, “не смогна”,
    ми смогнахте вие . Честито !
    Медиите са сила, но понякога са слабост, пошлост, гнила пропаганда и импотентност !
    Добър пример за това сте в последните седмици.
    Много важно, да спомена,
    не искам да ви обиждам в никакъв случай, вие сами си го правите с този селски стил.
    Очаквам новите статии за “оредяваща публика” на Лаута и “милионите тълпи на Колежа”.
    Да не забравя да питам какво стана с ” войната за още един финал ” ?

    • 11
      7

      Благодаря ти човек за супер точно исчерпателното ти мнение. Крайно време беше да се кажат нещата

      • 7
        10

        Какво било “мнението”?ИСЧЕРПАТЕНО?Образовайте се малко,господа от ромското малцинство!

        • 3
          5

          то човека е направил една грешка, ама ти понеже си много прост, освен че не можеш да пишеш/2 грешки си направил/, май не можеш и да четеш.
          ама вие насрани до ушите, ама да се подиграваме. тва ви остана.типично по селски.

        • 3
          2

          Ограмотяване се.Защо след второто ви изречение сте сложил питанка?Имате още една правописна грешка,оставам да си я откриете ! Чакам ограмотяването на първия въпрос !

          • ДРУГАТА ГРЕШКА Е ПОВТАРЯЩА СЕ: ЛИПСВАЩА ШПАЦИЯ СЛЕД ПРЕПИНАТЕЛЕН ЗНАК. ЗА ЖЪЛТУР, ДОПУСНАТИТЕ ГРЕШКИ СА В РАМКИТЕ НА НОРМАЛНОТО, СИРЕЧ ЧОВЕКЪТ Е ГРАМОТЕН.

  6. 15
    5

    Вън от Ботев продажници. Йотков, Молива, Палийски, колко ви даде дебелия търбух да легнем в тоя мач???

  7. 11
    5

    Мдааа и в този хубав слънчев ден, мощен кор за жълтите от мен

  8. 10
    7

    ПЪЛЕН ЦИРК БЕШЕ ТОЯ МАЧ.ДУЗПИ МУЗПИ, ВСИЧКО Е ЗА ЗАМАЗВАНЕ НА ПОЛОЖЕНИЕТО. ПОШЪЛ СПЕКТАКЪЛ С ЛОШИ АРТИСТИ. ВСИЧКИ КОИТО ПРОДАДОХА МАЧА ВЪН ОТ БОТЕВ

  9. 15
    18

    Егати наглостта! Когато съдиите ви подпират (а това се случва много често!) – мълчите! Сега ревете като жени! Ами ревете си, керванът си върви. И си направете една проста равносметка: нямате стадион (и едва ли ще имате), нямате спонсор (защото няма луд, който да вземе дружество с 50 милиона дълг), надеждите ви за класилане през тази година се изпариха и… И продължавате да сте курви на “Лудогорец”. Ами това е реалността, колкото и да ви боли. А най-радостното е, че е твърде вероятно да се разпаднете. Е, няма да е голяма загуба. Просто “Лудогорец” ще трябва да си търсят други курви.

    • 7
      8

      ти къф пловдив си преписваш бре Луд…

    • 6
      4

      Има една цинична поговорка:Обичам курвите,но мразя номерата им!Особено ако са жълти!

  10. 11
    6

    Логично погледнато футбола не може да е победен от мафията тъй като няма как да го следва във всяка нова позиция,липса на необходимата сила и бързина…
    Крайният резултат е едно смътно,гейско,педалско,лъжливо чувство на страх,че може да не успее с курвачния си номер…
    Нова федерация трябва да се регистрира от Любо Пенев, ако не е мюре и там с футбола по Ботевски да продължим без шопи и лайноходци…

  11. 10
    17

    Истината е, че трябваше да отпаднем. Жалкото за нас, е че футболистите на Ботев участваха в това театро и опозориха името на отбора. На мач ще ида пак, само на Колежа.

    • 3
      3

      Мечтите са безплатни! Вярвайте , жълти женички!

  12. 17
    8

    Велбъждци ме кефят, като повтарят глупостите на Венци Корема. Хубаво им го каза Венци Корема: Селски отбор със селска публика

  13. 25
    3

    Истината е, че от ръководството не направиха нищо въпреки, че сценария беше ясен на всички. По правилник, от Ботев Пд, можеха да поискат межд. съдия като разноските щяха да са за наша сметка. Но не си ли заслужаваше? Ангел Палийски се скри и няма доблеста да се покаже дори в Коматево. Такъв президент ли му трябва на Ботев? След гръмките изказвания, че парите от ЛЕ и Косоко отиват за строежа на Колежа, не се чу нищо повече от него. Крайно време е да започнат промените в Ботев, защото иначе клубът умира в Коматево.
    Може би тази подигравка снощи беше сигналната лампа, която ярко светна и че е дошло време за промяна! Питам защо не се строи с този милион и половина от ЛЕ и Косоко след като патите са по сметките на клуба още от Нова година? Самуилов защо не направи пресконференцията, която сам обеща миналата седмица и да даде малко повече яснота за „двете крачки”, които направиха за строежа и концесията?
    В Ботев липсва управленски капацитет, а в момета са нужни хора, които да печелят доверието на спонсори, рекламодатели, инвеститори. Хора с ясна визия как трябва да се развива един голям клуб, през следващите 5-10 години. За да останат хора като Самуилов, те трябва да виждат начина по, който Ботев може да се превърне в печеливш модел и направената инвестиция днес да им донесе печалба след 5-6 години. Ако това не се случи, а само се кърпи бюджета с продажбата на най-добрите ни играчи за смешни суми, Ботев е обречен да се върне в Христоловите години.

    Много дълго стана, а колко още има да се каже…

    • 16
      4

      Пич, не ти ли е ясно, че в Бг става това коета реши мутрата Бойко. Ако дадат на Самуилов бизнес, с който да изкарва пари и му наредят, той ще вземе акциите и ще почне стадиона. Ти кво мислиш, че досега го прави щото много обича футбола ли?! Типичеп подобен пример е оняпалячо Крушарски на буферите. Колкото до Палийски – мисля, че дава много от себе си за доброто на Ботев. Сигурно има и по-добри варианти, но не той е причината за безпаричието и бавенето на строежа на Колежа.

      • 4
        1

        В грешка си защото не си запознат. Точно палийски е причината да не се случат много хубави неща и това скоро ще излезе наяве.

  14. 9
    23

    Дейбаваштамама жълтоциганска!

  15. 9
    22

    Смешен плач!
    Само преди няколко месеца същото това ръководство с нарочна декларация ПОДКРЕПИ Перуци за нов мандат като шеф на БФС! Какво очаквахте? Че всичко ще се промени? Че съдиите ще започнат да свирят по съвест?
    Затова сега млък и както Бат Венци неведнъж е казвал – “Тарикат мъж не писка”!
    Но вие не спадате към тази категория, нали жълти женички?

    • 6
      10

      Че не съм черен е очевадно, а дали съм боклук е въпрос на лична преценка. А за тикането виж последните 2 дербита каква дуспа ви дадоха и каква не дадоха за локото. Ама си свали жълтите очила първо

  16. 30
    4

    Имам идея. Защо не го закрият това първенство ? Ще спестят много нерви на обикновения зрител. Всяка година да дават купата на Лудогорец , купата на България да я разделят между 4-5 софийски клуба и да не се мъчи населението и да не се харчи. Незнам защо продължавам да следя какво става в нашето първенство след като отдавна не съм в БГ ( любовта към БОТЕВ)
    Както и да е. Управия няма. Отивам да си гледам ЛИВЕРПУЛ – Рома. Там няма странични фактори, а само футбол. Такъв какъвто в България никога няма да има.
    А на хейтърите искам да кажа – супер сте.
    Продължавайте в същия дух. След 2-3 години от 16 отбора 8 може да са от София , а Пловдив да няма отбор. Ама какво ви пука важното е да се доказвате колко много се мразите. И се откажете от мечтите за собственици и спонсори. Нито един бизнесмен не е ненормален да се бори с корумпирана държава като нашата. Честито бфс дано успеете да сглобите първенство догодина.

    • 6
      22

      След като не си тук какво коментираш България и проблемите и бе. Ти няма ш право да говориш. Живей тук и се бори. Тръгнал да говори за хейтъри, сега се сетихте, като ви припари отзад. А като ви тикаха си трайкахте. Я виж какви дуспи не ваха срещу вас и то на дербита.

    • 9
      10

      Разочарован, те скоро и без това ще ви закрият, така че споко!

  17. 18
    31

    Боли ли, боли ли аги??
    А когато режеха Локомотив се радвахте, а жени?!

  18. 14
    27

    Мача е порно с класни мъстии , заблудиха цялата жълта паплач.

  19. 18
    39

    Долна сган от ревящи жени без грам достойнство. Декларация кога ще пускате

  20. 1
    12

    kum sudiqtadred kaji kude i nqmash problem bokluk neshstasten nqmash nikukuv ploble

    • 9
      4

      ЛАПАЙ РЕЗАК МЕКИЯ НА ДЪРТИЯ РЕЗАК, ДА И УМРЕ НА АЙШЕТО ПОТЕТО ОТ ЯД.

  21. 11
    4

    А нещо без ръце да направите ?
    Мое ми го олигавите за кяр и берекет !

  22. 14
    22

    След дъжд качулка… От една седмица всички знаехме, че съдията е човек на Славия и ще ни реше, но преди мача нашето ръководство не направи нищо против номерата на чичо Венци и остави чернодрешковците да се подиграят с труда на футболистите и треньора ни.

    • 13
      26

      Малко ли ревахте бе жени недоклатени. Ай сега се оплачете на хелзингския комитет. Те защитават такива джендъри като вас

  23. 16
    34

    хаха. да не забравите и на президента и на премиера и на министъра на спорта.
    Направо да се приеме нов закон:
    1. за АФД-то засадите и дузпите не важат!!!
    2. Мача да почва с 1 гол аванс за отборчето от Планетата на Маймуните

    Май осетихте, че няма вече подаръци и се рзпадате

    • 24
      8

      Тъпанар на тебе харесва ли ти държавата.харесва ли ти кочината в която живееш.харесва ли тиродното бфс.малоумник такъв не разбираш ли че каквато е държавата такъв и футбола.това ли искаш за децата си.ти си жалка картина на боковите роби

      • 18
        25

        Като режат другите ви е весело и си гледате помашкото отборче. Като ви порежат вас изведнъж става обща кауза, държавата, децата и подобни коматевски клишета. Безродна измет си бяхте и такива си останахте

        • 14
          13

          Да го начукам на майката ти и жена ти, травестит!

          • Истината боли курво жълта.
            Всичко ще ви се върне!

      • 13
        20

        Всъщност даже съдията ощети Славия като не изгони Димов и Минев…

      • Ти , защо гласува три пъти за Бойко , като не те кефи?Жълт боклук!

Коментарите са затворени