Локомотив Пловдив бе надигран на собствения си стадион от Септември, който бе без няколко титуляри за тази среща. Загубата ще остави черно-белите на второто място в класирането на група Б от втората осмица, но по-притеснителното е играта на черно-белите, с която те не дават заявка, че могат да спечелят прейофите за седмото място срещу тимове като Славия, Черно море и днешния си съперник. Все пак до тогава има още 2 срещи и феновете на смърфовете вероятно ще гледат с надежда в оставащите два мача да видят в по-добро състояние своите любимци, водени от Бруно Акрапович, чиято статистика начело на Локо Пд става все по-негативна. Отново се прояви ахилесовата пета на пловдивчани – нереализирането на малкото създадени положения.

Първата прилична опасност се откри в наказателното поле на столичани. В деветата минута Димо Бакалов получи извеждащ пас през центъра на защитата, но Георги Стоичков успя да блокира капитана на “смърфовете”. В 13-ата минута Мирослав Будинов притесни за миг вратаря на домакините Илко Пиргов, но ударът му с глава не се получи.

Последваха скучни минути, за да дойде 23-ата, когато гостите смълчаха “Лаута”. Първо, акцията на Локомотив завърши безславно, а след това главният рефер Никола Попов “блокира” Игор Банович, който опитваше да достигне до топката пред наказателното поле на Септември. Веднага след това хората на Митов организираха контра, завършена по чудесен начин от Байду. Ганаецът се разходи сред отбраната на домакините и с премерен удар в долния ъгъл откри резултата – 1:0. В 30-ата минута “смърфовете” пропуснаха да изравнят. Елтон дос Рейс падна в пеналта на гостите, а топката попадна на крака на Абделхаким Буна, който от чиста позиция не успя да намери вратата.

В 42-ата минута контраакция на гостите принуди Илко Пиргов да излиза извън наказателното поле. Стражът повали Байду в близост до флагчето за ъглов удар, което му “спечели” жълт картон. Бившият вратар на Пирин (Благоевград), Литекс и Черно море обаче се контузи и това принуди Бруно Акрапович да прави принудителна смяна. На голлинията на пловдичани застана хърватинът Антони Милина.

След почивката Локомотив наложи силен натиск, довел до серия от корнери. В 60-ата минута Елтон се оказа последна преграда пред гола, изчиствайки голов удар от голлинията. След пет-шест минути Янко Георгиев улови изстрел с глава на Буна и резултатът се запази непроменен.

Върха на безсилието на Локо Пд бе пропуснатата от Марчев дузпа в 34-тата минута. Това бе втори пропуск Марчев, който в 61-ата минута не успя да вкара от изгодна позиция.

В последната секунда на даденото от съдията продължение Септември стигна до нов гол на празна врата, след като резервният вратар Милина бе отишъл да скача в наказателно поле на гостите в търсене поне на изравнително попадение.

След последния съдийски сигнал повечето футболисти на Локо Пд отидоха при феновете на Трибуна Бесика и разговаряха няколко минути с тях. В крайна сметка играчите бяха изпратени с кратки аплодисменти от черно-белите привърженици.

75 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    В мач без значение Локомотив тотално надигра Септември, но злощастно загуби след голова атака започната от ….съдията на мача и безброй пропуски, включително и дузпа
    Не виждам какво толкова са се превъзбудили жените на агите…… Единственото обяснение е комплексарщина… вместо да си гледат ГМО-то и плетките….

    • 1
      1

      Гледайте и внимавайте за наклона,защото ви заебавам!Я,някакъв гейбандит ще ръси мозък.

  2. 16

    Дунав и Септември не са от наща циганска класа, ний са пазим зъ плейофити майна! Пуф паф ту туууу.

  3. 3
    13

    Айде и утри Съсмят за Славията..
    1000 чисто бели ивали Ботевъ отборъ на Коуй!!!

  4. 3
    22

    Папагалите пак забравят, че всичко се връща…..

    • 24
      2

      Виж темата за мача ни с Лудогорец и си еби мйката кирлива!

      • хаха. какво да гледам, бе жена? Та тук всичките коментари са ваши….

    • 18
      1

      Май вие го бяхте забравили преди 2 дена, ама бързо ви се върна… Тъпкно.

  5. 6
    19

    Хаха. Голяма радост сред агите!! И то защото Локомотив загубил в един мач без значение.
    Локомотив изигра страхотно 2ро полувреме и само неопитността пред гола го лиши от победата

    • 10
      2

      То защото мача с Лудогорец беше от голямо значение!

      • за вас мача с Лудогорец никога не е имал значение, зашото в него никога не можете да победите освен ако не реши Гела…
        За вас винаги са били вайни мачовете с Монтана, Любимец и Верея

  6. 3
    17

    Поне половината от тези коментари идват от агата, изкарващ прехраната си като мияч на чинии в Лондонското гето.
    Публукувайте IP адресите ако не вярвате.
    Този е болен от злоба и каръшки загуби като тази са единственото нещо, което го крепи….

    • 17
      2

      “Публукувайте IP адресите ако не вярвате.”

      Подктрепям напълно!
      Направете го за да осъзнае народа че всички чернобели цигански коментари са писани от точно трима шизофреника.

  7. 7
    16

    52 коментара и всичките от комплексирани жълТУРЦИ от селата.
    После кой бил комплексар?! хахах
    Рачо има поне 30 коментара

  8. 15
    2

    Отидох на Лаута, отивам на касата да си купя билети и ми казват билети – ЙОК! Стадиона дюкме, Евалла! После обаче разбрах, че всъщност пуснали само 50 билета в продажба, за това свършили! Аллах да ни е на помощ!

  9. 16
    7

    Язе ся са върнай от нивата. Наранях прасяата, изринах кочината и чакам наш Койчо а са върне от града да кай ко напрай Локото неска. Ама рейса закасняа и язе пуснах кумпутара сам да видя. Ни моа да намера дека е мача, с колку гола е било нащу Локо. Ама най важнуту и чи жалтити паднаа. Ай да лягам че утре сабале пак на нивата…

    • 5
      2

      Ава уй недоклатен стрямалийски от са прайш на катунец ба амчи ти си нашия вожд селски пък си и жлът комплексар ва…..сички та знаем кът Стоян канара и няма а са прайш на джендър че жа дърпаме ушички.

  10. 13
    2

    https://topsport.bg/lokomotiv-plovdiv/septemvri-pobedi-lokomotiv-plovdiv.html

    АВА Е МИДИЛЯЦИ КОВИ ГОВОРИХ СНОЩИ ВА АХМАЦИ.
    Я НА ВИЖТЕ КФА ПУМИЯ СМЕ ВА ЕЙ СИ РЕЖА ВЕНИТЕ ВЕЧЕ.
    КРУША ИДВАЙ ВДНЪГЪТ В СТРЯМА ВА ЕЙЙЙЙ НЕ СА ИБАВАЙ С НАЗИ ВА АХМАК ТА НИИ СМЕ ЛОКУ ВА ТЪПУНГЕР СМОТАН ИЛИ НА МЕСТИ В ДТРЯМА ИЛИ СА МАЩАИИ.
    ДНЕС ЦЯЛ ДЕН СЪМ ГАНЖИРАЛ РАБОТНА РЪКА ТРАНЖИРАМЕ ПРАИМ СКАРАТА ТО КФО ВИЖ ВА ВИЖ
    https://topsport.bg/lokomotiv-plovdiv/septemvri-pobedi-lokomotiv-plovdiv.html
    СРАМ ЗА НАШТУ ЛОКУ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ СРАМ ВА 25 КИФТЕТА И 30 КИБАПИ ПАРЖОЛАЦИТЕ КОЙ ВА ДА ГИ ВЗИМА ВА АХМАК КАК ДА ДАВЪМЕ ПАРА ЗА ТОЗ ОТБОР ВА СЕЛЯК,ВЗИМАЙ СА В РЪЦЕ МЕСТИНА ПОНЕ ЖА ИМА БИЗНЕС ВА ДЕБИЛ,ЦЯЛА СТРЯМА ,МАНОЛИТУ И ОКОЛИЕТУ ЖА СА ПРИ НАЗИ ВЕРНИТЕ ФЕНУВЕ НА ЛОКУ ВА АХМАК.
    ДОКОГА ЖА ХРАНТУТЯ И НАПИВАМ ВСИЧКУТО ЛИГЕНДИ ПА И СВОЛАЧИ КАТ БАТ ЧАВО ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ,ДНЕС И СКЕЛЕТУ ПРАЗНУ ВА ИМА НЯМА САМО 700 ЧАВИТА БЯХМЕ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ,ДА ТА ЕВА ТЪПАТА КРУША .
    РАЗТУРЯЙ НА ОТ В ПЛОВДИВЪТ НЯМА МЕ РАБУТА ,НИИ СМЕ САМУ ЗА СТРЯМА ДА ЗНАШ ОТ МЕНИ ТАМ ША СА ОПТАИМ.
    ЕЙ ЖАЛТУРЯ ДА ЗНАИТЕ АКО НА ПРИМЕСТЯТ В СТРЯМА ША СМЕ ВЕЧНО ШАМПОАНИ ВА ЖА СТИГНЕМ НА ФИНАЛ В ШАМПОАНСТАТА ЛИГА ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ АХМАЦИ ДОЛНИ.
    НИИС МЕ ГЕЙ БАНДИТИ НИСМЕ ДЖЕНЪРИ НИ СМЕ ЛОКУ ВА АМА ТАКОВУ УНИЖЕНИЕ НЕ СМЕ ИМАЛИ ВА.
    СЯ ГА ЖА ЯДЕТЕ СТОКАТА ААААААА ГА ДА ВА ЕВА АХМАЦИТЕ.
    ТА ДО КРУШАТА ЗА ВТОРИ ПАТ БОЛКИРАМЕ МАГИСТРАЛАТА И ВСИЧКОТО БУЛИВАРДИ ОТ СКОБАТА КЪМ ЦЕНТЪРА САМУ И САМУ ДА НА МЕСТИШ В СТРЯМА ВА КАПУТНИК.
    ТАМ ЖА СМЕ ОТБОР ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.ИЛИ НА МЕСТИ И НА МАХАИ ОТ ПЛОВДИВА ИЛИ ЖА БЕРЕШ ЯДОВЕ ЕЙЙЙЙЙЙ НЕ СА ЕБАВАЙ СНАШТУ ЛОКУ ВА ДРУСАЛНИК АРЖЕНТИНСКИ.
    ЖА ТИ НАБУТАМЕ 500 РАКЕТИ АКО СА ИБАВАШ ОЩЕ ТАКА С НАЗИ ВЕРНИТЕ ЛОКУМОТИФЦИ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ.

  11. 4
    16

    Ah kolko jalko e da si jalt deliorrmanec..to osven da si razmenjate futbolisti s lainogorec i ot vreme na vreme da vi plashtat s njakoja podarena kupa…..kakvo stava s stadiona???? izberete si pak njakoja data che to kalendara idva vreme da go smenjame s drug…. 🙂 🙂

  12. 17
    4

    ще докажем и на последните 7, 8 фена че думите на крумов и николов че ще изпаднем не са верни просто изпълняваме команди на сержант крушо от аржентина къде и кога и с колко да паднем

  13. 18
    4

    Хахахахахахахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаа
    ЕВРО РОМААААААААА
    НЯМА ТАКИВАААААА МАНГААЛИИИИ

  14. 19
    4

    Молете се на Крушо да върне Войнов, мангусти, че с този БОСнемски възпитаниик, догодина сте в баража за изпадане. Това е футбол, не лека атлетика. Тичат, но нямат никаква идея какво да правят в противниковата половина вашите…

    • 1
      7

      Всяка година изпадаме уж а то само в главите на 5 потника и жълтурските мозъци…

  15. 18
    6

    На тези, които се интересуват дали има пари в Локо, да развържат кесията, която цял живот са трупали на гърба на Локомотив. На нас такива хора не ни трябват. В локомотив най- после има мъже. Тези мъже в отбора виждат какво правя за тях и играят заради мен. Ако няма пари музиката свири ли. Досега не съм видял музикант да ми свири без да му платя.

    • 10
      2

      Аз имам едно много хубаво качество да копирам и да крадъ! Тука за последните 7-8 месеца доста съм откраднал.

  16. 26
    5

    Черно-Бяла трагедия… Вече и за кодош не стават.

  17. 25
    5

    Къде са всички селяци да ни обясняват как Лудогорец ни били. Е, друго си е гранда Септември… Големите лайняни буферски усти нещо мълчат.

    • 24
      2

      Още са на стадиона, бавно става излизането на огромната публика.

    • 1
      10

      Разликата сельо е че вие отваряте доброволно жълти бузи и усти и лапате на Лайногоряц….comprende

  18. 27
    5

    Тая циганска трупа за Европа мечтаела.Освен като бежанци не виждам друг начин за излаз от катуните.Бруно не са уморени,умрели са като феновете им.Къде е селската мастия лошото куче?Да не си бега на село,мършо.Не гледа ли дербито на “грандовете”.Делянчо и на теб много поздрави от Жадното.Тоя взе да ми става любимец.

  19. 5
    29

    Жълтите циганки, мажете анусите с вазелин, че чичо Венци ви чака!
    Не си врете кривите кратуни в темата за Пловдив!

    • 17
      3

      Опитваш се с чужда пита помен да правиш.

  20. 22
    5

    Важното е че има ред, има отбор и си вървим по плана, който сме направили.

    Бруно си върши работата перфектно, в съблекалнята има колектив, леко полеко става, следващите два мача ше видите, момчетата ше играят заради мене, каръка ше свърши, живота е колело, долу, долу, долу, после набереш инерция и пак надолу.

    Феновете виждат някаква разлика, една машина се прави с години, първо требва да се сработи и тогава да тръгне, посоката е правилна, с малко надграждане Локомотив ше почне да вкарва голове.

    Бруно прави това което сме се разбрали…

  21. 27
    4

    МЪКА , МЪКА , ,МЪКА , ПО ЖАЛЪК ЛОКОМОТИВ НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛ , ДОРИ И В Б ГРУПА . ПЪЛНА СКРЪБ . ОТ МАЧ НА МАЧ ВСЕ ПО ЗЛЕ . КОЙ ДОКАРА ТЕЗИ НЕДУРАЗУМЕНИЯ .

  22. 24
    5

    Показали сме да имаму квалитету, можемо да бъдему най-опасни сред четири отбора!

    АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА…..

    Най-опасни можете да бъдете в ролята си на носители на срамни въшки, преносители на СПИН, сифилис и прочее болести, ахахаха…

  23. 28
    7

    Буфери, гледайте утре големия Ботев Пловдив и завиждайте от мъка.Ако случайно паднем станете фенове на Слабия.Крушата и Бруно ви убиват бавно и славно.И ние сме слаби, ама вие сте трагедия.

    • 3
      9

      За какво да завиждаме??!! Че сте сателит на Лудогорец ли?
      Или че сте собственост на КОИ??

  24. 28
    4

    Отивам да ударя 2 ракии. Доста мазно им го сложих.

  25. 37
    6

    Хубав мач,много борба!
    Пак съдията прецака Локо,иначе Бруно си. Свърши перфектно работата
    Публиката беше невероятна и много,даже двата автобуса 26 не можаха да ги съберат
    Абе всичко беше супер,само съдиите са виновни да дадат дуспа в края на мача

    • 4
      16

      Аве селски , ходи сеи картофи и смени хобито ….!!! Явно си гледал друг мач….Анан от смешници като теб …!!!!

  26. 37
    5

    Аз плащам аз поръчвам музиката нема да позволя гей банда да ми дава наклон на она работа.

  27. 7
    36

    гледайте, гледайте – колко много жълти комплексари в темите на Локо.

    • 32
      5

      Ти виж в темите за БОТЕВ ПД, кво става-милиони малоумни чернобели полумаймуни, квото повикало тва се обадилоо, ПУДАВИЕБАМАЙКАТА ЦИГАНСКА!!!

  28. 29
    4

    Къде сте:сТоян лайнара, насраното куче, еРол мангала и т.н.т.Ботев нямали публика, днеска ви се пръсна стадиона. Хаааааааааааа

  29. 30
    3

    Кюстендилци да си ходят в кюстендил!!Стига са срамили най старият град в Европа!!Га си туруците, срам,срам,срам!!!Иначе какво като сме паднали от гранда Септември,важното е че жАлтити паднаха от Лудогорец,нали гейбанда?

  30. 32
    5

    Пфахахахах, само да напомня че в темата ни след мача с Лудгороец имаше към триста малоумни циганина, които квичаха, мучаха, пърдяха, биеха дайрета и надуваха зурни че БОТЕВ ПД бил паднал от седемкратния шампион на България.

    Съдбата разбира се си знае работата и само два дни след въпросния мач поредния СЕПТЕМВРИЙСКИ КУР в провисналите анални фунии на смрадливата столипинска гняс.

    20 циганина на ламарината, 50 мангала на Споркулюбю!

    КЪДЕ СТЕ БЕ ДЕЙБА ВАШТА МАЙКА МИРИЗЛИВА ДЕЙБА!!

    Мощен дунавски кур, следва тва още два септемврийски тека в лилавите венци, ахахаха…

    Ахахахаха, мрете мърши!

  31. 30
    3

    тия локото който и отбор от Оптиума да ги хване ще им сложи 3-ка!!

  32. 25
    3

    Хахахахахахахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаахахаххаа

  33. 28
    3

    ???????????????

    Отново….. ФАМОЗНИ!!!
    Предвиждам успешно преминаване на групите в лига Европа и направо на финала!!! ???

  34. 25
    3

    Гулеми сме ейййййй мамината ни пичкина, ама Жаднуту е по-гулем от нас.

  35. 28
    4

    Бухахаххахахахахахаха
    Дейбаващамамалокомотивоциганска ????????????????

  36. 29
    4

    Днес на джамията бяхме поне 13567 мангала. Гаранция.

  37. 31
    4

    къде са мастиите от долната земя.Браво на Крушо-една истинска боксова круша е направил мангалите.

    • 18
      4

      Къде са? В миманса! Оня който броеше феновете, защо не се появи сега, защото трибуните иим бяха празни 1 мин. след края на мача! Цял мач, пяха, че ги е ебал черен и бял! Септември ги биха със шест юношки!

  38. 30
    4

    гаврата е пълна ! Грация Бруно , Грация Крушарски ! Марчев е голям да го взимат в националния има бъдеще !

  39. 27
    3

    Баси, не успях да уцеля вратата от 2 метра. Голям съм.

  40. 30
    4

    Бруно унизен и ебан дори от шизофреника Жадното … хахахаах

  41. 26
    4

    Ама тоя малкия маймун как ме мина, като цалапишка автогара

  42. 25
    3

    Някой да каже на Пърделини и Малини не са нападатели!
    Бруно – ВЕЛИКАН

Коментарите са затворени