Скъпи ботевисти,

безкрайно много сме озадачени и отвратени от поредните мръсни игрички в българския футбол, които група мутри разиграват.

Още миналата седмица знаехме кой съдия ще отреди “жребия” теглен днес. О, изненада, познахме! Още по-лошото е, че същите източници ни посочиха и точно определен сценарии, по който ще протече утрешния мач, а най-лошото е, че имаме и сигнали за заплахи към наши футболисти.

Ранни картони, опити за умишлено контузване на наши футболисти, изгонени ключови футболисти, натиск от мутри върху други, съдия, определен седмица преди жребия – всичко това е част от плана Ботев да не играе финал и ние заставаме зад думите си!

Неуважаеми ретро мутри, поръчкови съдии, длъжностни лица, управници на родния ни футбол, при най-малката нередност утре, организираните привърженици на Ботев Пловдив ще разкрият пред цялата българска, европейска и световна футболна общественост сценария и имената на всички замесени, имена, които са до болка познати на родната ни футболна сцена! Хубаво си правете сметката, защото планът ви е вече ясен и никой не може да се подиграва с Ботев и ще гоним престъпниците до дупка!

Приятели, ботевисти, утре сме длъжни да бъдем по трибуните и да си извоюваме победата! Нито крачка назад, защото зад нас е Ботев!

От Организираните привърженици на Ботев Пловдив!

bultras.com

8 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    футбола не се интересува от мафии, така че излишното напрежение не ни трябва особено при дубъл за купата…

    • Футбола не се интересува от мафии , но мафиите се интересуват от футбола. Всъщност точно те засега определят какъв да е футбола ….

      • нищо не разбират как става а даже досега само им вменяват от сесесерето да си мислят, че го могат и правят, а всъщност това не е за тях бизнес, и на бегом би трябвало да се изнасят, и отблъсват тия мамуни… 20 и колко годи батета и перуки и кви ли не измислени инвиститори…

  2. 5
    22

    пак без никакви доказателства.
    Докога, бе жени?

    • 18
      2

      Гейовете-млък!Ко стана с гранда Септември ве убитаци? Дей и нещастниците!!

  3. 35
    3

    Мангали, пак сте 200 души на джамията.Дерби има.Къде сте мърши?И вие май разбрахте, че сте по-умрели и отБистрица.Останахте 2 маршрутки цигани.

  4. 3
    27

    Андрей,айде по-сеириозно, много се вживяваш, знаем колко много те боли за любовта на живота ти,но днес минаваш границата.

Коментарите са затворени