“Първото полувреме беше добро. Имахмедобриположения, бяхме по-добри. Променихме доста позиции, дадох шанс на много играчи. Допуснахме евтин гол. Второто полувреме няма да коментирам. Не ми хареса играта”, коментира старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович след загубата с 0:1 от Дунав в Русе в двубой от 30-ия кръг на Първа лига, Втора осмица.

“Може да се каже, че не показахме достатъчно. Дадохме шанс на всички, за да видим качествата на всички. Първото полувреме беше добро. Ще бъдем по-добри в следващия мач”, каза още Акрапович и добави:
“Мисля, че качествата на четирите тима в баража са 50:50. Искаме да сме във форма и да сме готови за важните мачове. В понеделник ни чака добър мач. Призовавам фенове да дойдат и да ни подкрепят.”

18 КОМЕНТАРИ

  1. Аз давам парите аз поръчвам музиката нема да позволя гей банда да ми дава наклон на она работа.

  2. 4
    3

    Жълтите жени, които ме коментират тук, да ми духат!

  3. 2
    6

    къв е тоя и какво общо има с Ботев?! Защо е в нашите теми?!

  4. 11
    6

    Бруно си върши работата колкото може и колкото му позволява ситуацията в клуба! Финанси на първо място, от там селекция и т-н! Бтуно и отбора му са само резултат от действията и възможностите на собственик и ръководство! Има ли пари ще има добри играчи и победи! Няма ли пари, не Бруно, ами който и да дойде все тая! Другите изводи са за глупаците! Бруно се справя отлично!
    Септември и Локомотив вече не играят за нищо и затова не случайно загубиха мачовете си вчера! Може да загубят и останалите до края? Какво от това? Важното е, какво ще стане през лятото? Ще има ли селекция или пак същото или пск наново? Това е важното и това зависи само от Крушарски! Тва е! САМО ЛОКО!

  5. 6
    8

    Добре че локото паднаха та наште серсеми не се сещат, че е 20 ти. Добре, че е колегата венци та забравиха и мен и Самуилов и лъжата дето им потхвърлихме. Ама те са си такива дебили и им бецили .

  6. 7
    7

    Защо тази информация е сложена в новините Ботев,? Не ме интересува нито той и Локото, нито Акраповица.

  7. 7
    6

    Пичове, тоя ако беше в Ботев досега да сме го изгонили двеста пъти, не зна какво го търпите, то ок да няма някакви свръх очаквания, но да имате едва няколко победи, не ви следя, от 15 мача със смешни отбори не е работа

  8. 6
    5

    Как не му омръзна да дрънка глупости не знам

  9. 6
    4

    Хахахахахахахахаха… Физкултурника се размечта…

  10. 6
    4

    Играли смо добро,немали смо шансо!Бухахахахаха.

  11. 13
    7

    Няма повод за притеснение. През лятото ще изгоня 15 играчи, като клуба им плати неустойките разбира се. После ще взема 15 нови. После, една година да се обиграем и започваме да мачкаме.

  12. 13
    7

    Бруно,от сега да знаеш,няма да дойдем.

  13. 19
    8

    Този е най-слабият треньор от ерата Крушарски!

        • 6
          4

          Да носи сака на Белия е прекалено отговорна задача, с която този клоун едва ли ще се справи! Според мен повече ще му приляга да носи конусите (но не и да ги подрежда) и мрежата с топките! Също да подава шишето с водата на футболистите, като ожаднеят!
          Бащата, който не можа да вземе изпитите за лиценза е с класи над физколтурника!

Коментарите са затворени