Ръководството на Славия е взело меко казано скандално решение билетите за реванша срещу Ботев от полуфиналите за Купата на България да бъдат по…20 лева. Нищо, че футболът е за феновете, а така те биват разколебавани и дразнени. Ясно е, че целта на Венци Стефанов е да откаже бултрасите от масово посещение на съдбовния двубой в София на 24 април.

Plovdiv-Press се свърза с президента Венцеслав Стефанов и той разкри какво е в основата на идеята за 20-левовите билети:

Господин Стефанов, вярно ли е, че билетите за реванша за Купата ще са по 20 лева? В Коматево феновете влизаха срещу 8 и 10, славистите също…

„Да, вярно е – така решихме, по 20 лева ще са билетите за всички, които искат да гледат мача Славия-Ботев. Няма какво да ми говорите за реципрочност. В Коматево изобщо не бива да се играят мачове, ни за Купа ни за първенство.

Все пак Вие сте член на Изпълкома и следва да мислите за запалянковците. Това Ваше решение обаче не кореспондира с такова нещо. Какво са виновни бултрасите, че Ботев играе в Коматево? Не са ли скъпите билети демонстрация на страх от страна на Славия?

– Тези т. нар. бултраси са страшна напаст. Цял мач плюха нашия щаб и играчи, сега ще си платят като попове за свършеното. Отсега Ви казвам – на Националния стадион ще има засилена охрана и няма да си разиграват коня, както в Коматево. Не ни е страх -колкото искат да идват от Пловдив, но всеки ще трябва да извади по 20 лева.

– Билети от 20 лева не са ли предпоставка за ексцесии от феновете?

– Няма да има никакви ексцесии, взел съм мерки. Ще наемем много охрана и полиция. Вижте, да ми сравнявате Коматево с Националния стадион и ботевистите със славистите – все едно ми сравнявате Фолксваген с Ферари.

– Феновете на Славия също ли ще се бръкнат с по 20 лева или ще влизат на стадиона по четирима за 1 билет?

– Няма такова нещо. Феновете на Славия също ще влизат срещу 20 лева. Не подлежи на коментар.

35 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    1

    Гадна дебела мастия….. Убиваш футбола, но феновете на Ботев не са цигани като теб….. Да го духате еврейско /циганска сган…… Въпреки двете дузпи, фалове, продажни съдии….. Футбола ще победи….. Само Ботев

    • 1
      4

      Една част са цигани останалите сте селяндури

  2. 5
    5

    Жълтури със славистите – все едно ми сравнявате Фолксваген с Ферари , град с помашко село .

  3. 11
    5

    ДА ТОВА Е ИСТИНАТА 1912 FOREVER НО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКА ДА ИМ СЕ РАЗВИВА СЦЕНАРИЯ ТО Е ЯСНО ЧЕ Е ЧЛЕН В БФС ТО НА ГОВ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, МИХАЙЛОВ АКО СЕ ИГРАЕ УМНО ПУБЛИКА И ОТБОР ДА НЕ СЕ ХВАЩАМЕ НА ПРОВОКАЦИИТЕ КОИ ТО ЗАПОЧНАХА И ЩЕ СЕ ЗАСИЛВАТ АКО СМЕ ЗАЕДНО ФЕНОВЕ И ОТБОР ЩЕ ГИ РАЗБИЕМ ЩЕ ИМ СЕ ЗАТВОРЯТ УСТИТЕ САМО БОТЕВ

    • 6
      1

      Прав си миналата година пак не ни смятаха никъде, ааааа им бръкнахме дълбоко чак говеждите играха смешен бараж !

  4. 5
    8

    Жълтите клошари не ги искат никъде, мамка ви дрогирана паплач !

  5. 18
    5

    Чичо венци е решил славия да играе финал, който да продаде на говедата и така да им спаси, сезона.
    Ако сте гледали мача Етър Славия от четвъртфиналите, ще разберете, а нас каква съдииска сеч ни очаква. Жалко за футбола жалко, че този човек издържа отбор, без публика, спонсори и грам приход години наред и Никой ама никой не го пита как бе свиньо откъде ги вадиш тия пари от трансфери веднъж на 5 г ли ? Да сте чули за забавени пари в Славия няма и да чуете ! Такава ни държавата !
    колкото за 20 те лева който има възможност нека ги плати и нека да покажем че в нашите сърца по велик от Ботев няма на света !
    На г-н Стефанов ще кажа че във футбола всичко се връща с лихви, за пример Ювентус години наред съдиите ги бутат в Италия, но ШЛ ще им бяга още дълго време !

  6. 11
    11

    ПРАВИЛНО ВЕНЦИ ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ….ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ САМО ТОВА ГИ УДОВЛЕТВОРЯВА ПРИМЕРИ МНОГО…ДИНУЧИ..БРОКЕРИТЕ …НИНОВ.. ХРИСТОЛОВ-КОМАНДОСА .. КАРАИБРАХИМ ..СЕГА И ТИ ГИ РАЗКРИ

  7. 10
    3

    За тия жени ли ставаше въпрос хахахах

  8. 10
    3

    И, селския отбор със селската публика …
    Кои бяха те.

  9. 12
    10

    Toq kato go gledam kva svinq e ,samo da go nabaram nqkyde shte mu nacepa taka qko glavata che nikoi nqma da go rapoznae.

  10. 25
    8

    ОТГОВОРА ЗА ТОЗИ ЧЛЕН НА БФС ТРЯБВА ДА БЬДЕ КАТЕГОРИЧНА ПОБЕДА С 3 ГОЛА НАЙ МАЛКО НЕ МОЖЕ ТАКА ДА ГОВОРИ ЗА БОТЕВ ЗА СТАДИОНА И ЗА КАКВОТО И ДА Е ДА СИ ГЛЕДА ОВЧАТА КУПЕЛ И ДА ИМА УВАЖЕНИЕ В ЕВРОПА КОГАТО ИМА ПРАЗНИК НАМАЛЯТ ЦЕНИТЕ А ПРИ НАС КАТО ТИЛИЧЕН СЕЛРРРРРРРР БЕК УВЕЛИЧАВА САМО БОТЕВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. 15
    30

    Браво, Венци! Ти им го заби два ката…

  12. 16
    21

    Майката им разката на тея селяндури хахахааа нали много копираха кюнлийте едно изказване на чичо венци против ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, хайде сега ви го каза точно на място !!!!! Сган,селска,безподобна !!!!

  13. 21
    17

    Венци, прасе,
    сина ти те зове
    Венци, умри,
    сина си посети

    • 20
      15

      ти защо кълнеш като жена от малцинствата, живееща на село??

  14. 18
    24

    Е какво толкова?! 20 лева ли не можете да платите?? А забравих! Вие сте свикнали да ви се дава – БКП, КТБ, Мамин Тотьо…. Все на готово искате…

  15. 27
    17

    Евала дето каза, че Локо са селски отбор със селска публика! Иначе го е страх от Ботев!

    • 19
      14

      Ей фолксваген, не се сравнявай с Ферари

  16. 22
    30

    “Да сравнявате Ботевистите със Славистите – все едно ми сравнявате Фолксваген с Ферари!”
    Хахахаха Разби ги бе чичо Венци!
    Направо ги съсипа селските душици!

    • 14
      9

      А да попитам твоето отборче с кого играе за купата? Питам за един приятел.

    • 12
      9

      Прав е доколкото на едно ферари се падат хиляда фолксвагена, ама циганите скоро ще сте като някоя още по-голяма екзотика, както само с дребната си злобица живеете.

    • 25
      12

      къв мъжкар ти добре ли си. Тая мутра знаеш ли с колко пари е ощетил България? Та и евала да му правиш! Жалка работа.

Коментарите са затворени