По-рано през деня по медиите се завъртя име на вратар от Италия, който може да се присъедини към черно-белите. PlovdivDerby.com преди няколко дни ви информира, че черно-белите ще привлекат страж от чужбина и е нормално различни имена да изплуват в медийното пространство. В нашата медия обаче публикуваме имена, само когато сме сигурни в тях. За целта наш репортер е пред входа на стадион Локомотив от 10:00 часа сутринта и успя да стигне до името на стража, който ще започне днес с пловдивчани.

 

Това е 28-гошишният хърватин Антони Милина, научи ексклузивно PlovdivDerby.com. Милина започва кариерата си в Белгия, след това за кратък период преминавa през Б  испанския Кадис. В последствие гради кариера в родината си, където играе до преди да пристигне в Пловдив.

 

В youtube открихме интересен клип, в който Милина вкарва гол от 90 метра в противниковата врата.

Милина е третият нов футболист, за който PlovdivDerby.com първи ви информира днес. Вече ви разкрихме за бразилица Пардиньо (ТУК) и хърватина Аралица (ТУК). Glas.bg пък разкри имената на двама юноши на Локо Пд, които започват подготовка с черно-белите.

 

20 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Новият вратар на Локомотив Антони Милина се оказа туристически агент. Това личи от профила му в професионалната социална мрежа LinkedIn. Милина се е представил не като професионален футболист, а като мениджър продажби на хотел Вила Милина. Проверка на “Марица” показа, че това е много изискан малък хотел на Адриатическото крайбрежие на Хърватия. Интересно защо Милина се представя като човек от хотелиарския бизнес, а не като вратар. В биографията си той е споменал, че е бил вратар за последно в нискоразредния испански Кадис до 2010 година. След това той посочва различни позиции в хотелиерството.
    В най-авторитетните футболни търсачки http://www.footballdatabase.eu и Transfermarkt няма информация дали той е играл мачове през последните 7 години. Упоменава се само, че Милина е бил част от Змей (Блато) и ФК Жупа. В платформата за видеосподеляне youtube пък се върти клип, на който се показва куриозен гол, който новият вратар на Локо вкарва на противников тим с шут от собствения пеналт. Кои отбори играят на разорания като самоковска нива през ноември терен обаче, не става ясно. Xaxaxaxa vikajte linejka,4e korema me zabolq ot smqh

  2. 4
    5

    Жълтите мъстии пак са се разпищолили.
    Защо бе неградски моми, защо не ходите да пробвате рязаните чурки на новите ви чернилки ?

  3. 10
    5

    Лошо Андрей като не пише новини за Локо. Лошо и когато Андрей пише новини за Локо… ? Вие имате ли някво нормално състояние ? Вместо да коментират и да се поинтересуват за играчите на тях пак “жалтити” им в устата. Е това състояние не го разбирам.

    • 5
      6

      За не разбиращите,и за невменяемите,си има места,бегом марш към психиатрията.Пробвай на Пещерско,може да те приемат.

      • 4
        2

        Тъкмо за такива амеби като теб говоря. На всяка манджа мерудия. Виж в учебника по биология за начинаещи кво е “амеба” щото е много вероятно да не знаеш. Друго е че няма как да разбереш какво имам предвид тъй като си абсолютно ограничен келеш.

        • 2
          3

          Fishek,ти първо отвори книжката, върху която пише БУКВАР,а после ми говори,за амеби, чехълчета,за едноклетъчни,за безгръбначни,за най-нишшите същества,(каквото си ти),първо се научи да пишеш,а после ми говори за биология.

          • *нисши. Ама нали си ентелегентен – ти си знаеш 😀

  4. 9
    5

    При тая гей сбирка Ралици, Малини пръдлювци требва някой баш капут. Благодарим ти Крюшо селекцията е точно за нова гей банда ама тази ще е по корава. Ще бием жАлтите запомнете н нова шведска тройка

  5. 8
    6

    Повече няма да влизам във вашите теми, защото ще взема да пукна от смях като чета какво става в цирк Крюшо. Дано по малко хора да четат, защото линейките няма да могат да смогнат да превозят заливащите се от смях хора.

    • 7
      7

      Правилно,Распутка,нямаш място при големите,влизай си в гетото,и там си вкъщи,там умираш,от мизерия,а не от смях.

  6. 10
    6

    Колко мъка има на този свят. От четирима писали преди мен, само един не е споменал “жълтите”. Коментирайте си вратарчето, гниди нещастни. Може да е по добър и от Буфон да се окаже.Оставете ги тия жълтите, те за купи си мислят само.Тия жълтите от 4 месеца даже загуба нямат. Не ги е срам.

      • Човека ти каза – умира от смях!
        Няма нещо по смешно от темите за локо!

  7. 6
    5

    Прекрасна възраст, за вратар! Дано Акрапович е наясно с качествата им?!

  8. 9
    9

    Ако от тези новите става нещо, жълтите ще серат кръв за пореден път!?

    • 7
      9

      Не ги мисли жълтите,те са свикнали,и кръв да серат,и фелацио да правят,те са подготвени.

        • 4
          6

          Тройчо, веднъж на много години,все пак се случват чудеса, насладете се, понеже в следващите поне много години, няма как да стане да ни отбележите три.

Коментарите са затворени