Още един хърватин пристига на Лаута. Става въпрос за 21-годишният атакуващ полузащитник Анте Аралица. Той е юноша на Загреб и цялата му кариера до този момент преминава в Хърватия. Ненужно е да уточняваме, че той идва по настояването на Бруно Акрапович, който е запознат с качествата му.

Аралица играе на позицията зад нападателя, като се подвизава с успех и на върха на атаката.

PlovdivDerby.com вече ви информира и за друг нов футболист, който започва тренировки днес със смърфовете – 19-годишният кариока Пардиньо Тореса (ПОДРОБНОСТИ ЧЕТЕТЕ ТУК)

Припомняме ви, че по-рано през деня Glas.bg информира, че двама юноши на тима започват подготовка с черно-белите.

https://www.youtube.com/watch?v=V5G69sejwfE

10 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    Спрете се с тези бели момчета бе, вижте коматевските помакини , не могат да се наситят на черни мюслита с рязани патладжани.

  2. 6
    9

    Аз съм най-великият президент, с най-великия треньор и най-великите футболисти! Тази година Купа и Титла, до година Шампионска лига!

    • 8
      5

      Най-великия президент,е селския,Хъмпи пасти да яде.

  3. 5
    10

    детска градина акустира на лаута хахахха….крюшо велик си!!!! тия поне мама и тати ще ги хранят няма лапат много сиганска баница и ще бягат за здраве по терената на родината

    • 11
      6

      Вие Коматевци сте специалисти по детските градини,то не беше,Дядо Мраз,то не беше Снежанка,то не бяха календарчета, ха-ха-ха,смях КоматеФски, ха-ха-ха,жива да не съм,разсмяхте ме от сърце,живи да сте ми,да илядите дано,и все там на село.

  4. 10
    10

    Да! Съгласен съм
    1. Пърди^ньо
    2. аРалица
    3. ??? Може би Смехурлиньо

    • 11
      6

      Хасанчо,на какво си съгласен,че не разбирам,и го напиши на Български,а не на Майчин език.

  5. 12
    10

    Андрей,пускай Добрите новини за Локото по-на рядко,че бърза помощ в Коматево не може да смогва,сред жълтите има хора със слаби сърца,помисли за тях.

  6. 11
    13

    Днес ще има много радостни новини за отбора на Пловдив.

Коментарите са затворени