Трима мениджъри са предложили един и същи футболист на Ботев Пловдив за заместник на Виктор Генев. Видеоманиаците Николай Киров и Иван Кочев използват паузата в шамипоната, да видят записите на предложените и да изберат най-подходиящия, пише Марица. Това обаче няма да е на всяка цена. Просто взимането на играчи на килограм не е сред клубната характеристика на Ботев напоследък. Точно по тази причина и близнакът на Футболист на България 2012 Георги Миланов – Илия няма да идва в Коматево. Просто Илия не се вписва в характеристиките за търсен футболист, тъй като е прекаленно мек в единоборствата.

Възможно е Ботев да не вземе нито един защитник поне в близките 1-2 месеца, а да се даде шанс на Радослав Терзиев. Забавянето обаче може да е и по друга причина. На мястото на Виктор Генев да се появи друг бивш играч на Ботев – Даниел Златков. Българският Роналдо приключва отношенията си с лидера в белоруския Шахтьор Солигорск, тъй като новият полски треньор не разчита на него.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Тото машината се завръща! Белия и Ачо доволно потриват ръце!

  2. 2
    2

    Офффф,гоолеми треньори сте.Ако и пеехте на мач,колкото не млъквате тук щеше да е супер.

  3. 9
    13

    Ний срямналий викаме само Ботев!

  4. 14
    10

    Пак ли татуирания ?

    Този освен да целува емблемата знае само да играе в тото мачове.

  5. 8
    34

    Бял,стягай си багажа и гиделим.Мисля,че няма какво повече да дадеш ма Ботев.Благодаря за всичко,но мисля ме това ти е капацитета

    • 7
      19

      га яди кифтетата ни рива а ?,неблагодарна сган сме ние ,фиеновите на на ботев

  6. 12
    13

    Златков ако се върне в Ботев ще е най-голямата грешка.Или е супер слаб или нарочно прави грешки,обвързан с тото-мафията!!!

    • 2
      7

      Точно за тото отбора Ботевъ Сопот!

  7. 16
    4

    Златков направи прекалено много грешки при престоя си в Ботев и ни костваше много точки. Такива непростими детински грешки че според мен или е надрусан или пуши трева като луд. Луда работа като Мишо Джисъза. Не ни трябва.

  8. 10
    12

    На мен пък ми харесва бг роналдото,не е много добър с глава,обаче печели единоборствата и влиза респектиращо …не е за европа ама за българия си е супер

    • 2
      5

      Особено за селско-мюсолманското недоразумение наречено ботявъ,си е на мястото си!!!

  9. 16
    7

    Zlatkov ne ni triabva,pak shte si igraem iala si idi si,sled dva meseca shte kaje che ima oferta ot drug klub i pak shte si bie kamshika.

Коментарите са затворени