Старши треньорът на Локомотив Войн Войнов прие спокойно жребият за 1/16-финалите от турнира за Купата на България. Черно-белите се паднаха да гостуват на Марица. “Приемам жребият такъв, какъвто е. Респект за Марица! Аз много уважавам този клуб, който е дал едни от най-големите футболисти на България.
Ще се отнесем с нужната сериозност, за да продължим. Противникът ни е сред професионалистите и в никакъв случай не бива да се гледа като на приятна разходка мачът срещу него. В Марица играят и няколко юноши на Ботев, за които със сигурност двубоят ще е по-особен. Това, разбира се, не ни плаши. Ние сме Локомотив и излизаме да бием, за да продължим. Надявам се да стане хубав футболен спектакъл за града пред пълни трибуни”, заяви Войнов.

12 КОМЕНТАРИ

  1. Войнов, респект към теб за това, което правиш! Само,моля, не пускай утре джуджето на вратата!!!!! МОЛЯ!!!!!

    • Респект към щаба алкохолици в Докото! Преди мача щели да загряват с маанета на игрището в Столипиново – алкохолно надпиване и гюбеци до припадък!

  2. 15
    9

    За нас е чест да играем с Пловдивският любимец! Ония селяци не ни интересуват!

    • 7
      12

      Мангал кво пишеш 1921? Нали сте
      2001

      • 9
        7

        Жълт идиот,Локо Пловдив не е закриване и е 1926г. създаден!Истинският Ботев е закрит 2010г. и се намира в Крумово!Ботевъ е създаден 2010г.!

    • 7
      12

      Ще плякате жълтите по макарите. Банда пендели сме льокото!

  3. 15
    9

    Радваме се, че ще се срещнем с истинския отбор на Пловдив. Онова коматевско недоразумение закри навремето Спартак, а нас се опитва да превърне в техен сателит. Няма да им се получи. Да ни ядът големия кършаклийски хуй. Жълти нещастинци.

    • 8
      6

      Ами те направо си ви направиха сателит – играете на базата им им обигравате юношите.

      • 3
        1

        Защото им обиграват юношите,затова ли от началото на сезона имат само “победи”?

Коментарите са затворени