Верея спря устрема на Локо Пд, побеждавайки смърфовете с 1:0 в Стара Загора. Черно-белите имаха много възможности за гол, но ги пропиляха с лека ръка, а на няколко пъти и вратарят Аргилашки бе на точното място, за да запази мрежата си суха.

През първата част гостите бяха по-активният тим и можеха да открият резултата в 34-ата минута, когато удар с глава на Пламен Николов бе спасен на голлинията от Георги Аргилашки.

Резултатът бе открит в средата на втората част, когато Здравко Илиев стреля от дистанция. Ударът затрудни Илко Пиргов и той не можа да парира добре топката, която попадна на крака на Валери Домовчийски, който без да се бави я прати в мрежата. Това се оказа и единствения гол в мача, с който старозагорци стигнаха до победата.

 

64 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    3

    След предупреждението, че ще има контрол, стана точно обратното. Това е най-нецензурното място в нета. Приют за социопати, които го бранят със зъби и нокти. Всяко смислено мнение генерира десетки минуси. По двадесет ника се допускат от един адрес. С триене няма да стане. Бан на IP address.

  2. 6
    7

    Това порно или спортен сайт е. Дерби на скоро бяхти писали че ще има сито. Един кош вятар сте и вие. Срамувам се да чета някои коменнари. Срам просто срам.

  3. 10
    5

    Буфери, много подлага сган сте. Сбъркало момчето и се почнаха плюнките. Така беше и с Господинов. И Бутон да ви е вратар и него ще омаскарите. За това който се махне от вас ви кълне…

      • Можеш ли да кажеш кога Данчо Господинов ни е клел? Направи незабравими мачове, други осребри, като се направи на параолимпиец и копче не му казахме. Гледай си отбора и бъди здрав!

    • 2
      2

      ами разбирам да бърка един два пъти, но на този всяко центриране му е рисково, всеки удар от дистанция е гол…. Изгониха го от всякъде само при нас 2 години го търпят. И то при положение, че другия вратар е бил 3-ти вратар на ПСЖ и показа страхотни качества….

  4. 20
    4

    Добро утро гей банда как завърши мача с кисело мляко Верея? За един приятел питам.

  5. 5
    7

    От plovdivderby обещаха да не публикуват мнения които съдържат твърде много нецензурни изрази. Явно всички тези коментари им се струват нормални. Жалко. Много жалко.

    • 5
      7

      Правилно. Ако има модератор, спи постоянно.

  6. 6
    14

    Два пъти ме заговаря този изтерзан герой на българското село ТодАр. Два пъти го пращам да плаче в доматите. Дали стават по-вкусни?

  7. 7
    10

    Пусна ми да падаме заради този Пиргов. Стоян Колев е един заплатаджия. Никакъв треньор на втатарите не е този. Нашите юноши ги взимат в Италия, а този помяр залага на това джудже. Сигурно Илко му плаща за да играе. Крушарски, спиш ли?! Сложи сериозни хора, а не разни лаици….

    • 21
      3

      С какво да му плаща, като не е вземал заплата! Ха-ха, първо на мен трябва да плати, че играе в Локото! Чаво – да не е свършила мастиката? Ай наздраве!

      • Ами да почва да играе тото като вас за да има пари за заплати

  8. 3
    11

    Пиргов, ти си бавноразвиващо се джудже. И за В група не ставаш

  9. 5
    8

    До моя значително по-прост опонент, на разбираем за него език:” Кат’ са нищУ,-давай гА, ва!!!!”.

  10. 5
    9

    ТодАр Da Poor: “….ако някой ме беше помолил…ама те си имат пари…”. Монолози на вагината. Не псувам. Това е пиеса, която ми идва наум. Въпрос на възпитание.

  11. 5
    8

    ТодАр Da Poor, нито пари,нито акъл имаш. Псувните не са аргумент. See ya!

  12. 10
    9

    Селските траверси намериха утеха за срамното си представяне до момента. Тежат много нали паляци?

  13. 6
    14

    Как така не се е появил ТодАр The Poor, да го обадя на Палийски за едни “смешни” четири хиляди лева? След ли?!

    • 6
      13

      Тошката е мъстия, на която не може да се вярва.

  14. 5
    14

    След десетия кръг Идна еко кокошка няма да има във форума.

    • 15
      4

      С тая игра ли? Ние паднахте, но играхме. Това вашето е анти футбол, грозна картинка.

      • 9
        7

        Да. Вие сте моралните победители. Бих казал и шампиони. С милиони птевърженици…. нагли папагали бееее

  15. 9
    19

    СЛЕД КАТО СЕ ПОДМИХА АНАЛИТЕ В ЧЕРНО МОРЕ И ЗАРЕДИХА ИБРИЦИТЕ ЗА ДРУГИТЕ СЕКС ИГРИ ЖЪЛТАТА СГАН ОТНОВО ВЗЕ ДА СЕРЕ.

  16. 32
    6

    Ама кви условия имаме в Говедарци а?

    • 29
      2

      На пролет ще засадим картофи на високопланинската база.

    • 39
      4

      пари нема – бегайте надалеч от измамника Лупи!

  17. 30
    4

    То Пашовци , то Марчевци , то невероятни Пирговци , Чавовци мавовци и други кретени то като не можеш да се противопоставиш на Верея за какво говорим ?

  18. 26
    6

    крюшо като не ни плака и ни държи 7амо на постна сиганска баница и говедарски чай толкова

  19. 16
    25

    Като цяло не играхме добре най-вече във фаза атака, където имаше много грешни пасове.
    Мачът го загубихме заради Илко Пиргов! Показа на всички защо Илко е слаб вратар – начинът по който реагира Илко на удара на Здравко Илиев от толкова далеч показа, че нашият вратар не следи играта.Затова Илко си е и винаги ще си остане под средното ниво вратар.Една грешка и се изплюваш на труда на хората пред теб, които тичат цял мач.За жалост загубихме, но и целият отбор не показа по-голямо желание от съперника да се спечели мача.Другият виновник за загубения мач е Дино Мартинович, който не си вкара полжението.Нашите ми се видяха тежки и уморени, което никак не е добре.Тоя треньор по кондицията за какво е не знам?! Липсва ни класа, момчета…нямаме футболисти, които могат да решат даден мач.

  20. 21
    16

    Крушарски, цялото ръководство, ама ЦЯЛОТО е за гонене. Без Войнов! Събрал си една камара некадърници, които само ти смучат парите. Назначи двама!! човека, който разбират и ще има драстично подобрение. Спестените заплати ги дай на футболистите ако искаш. Един свястен футболист не могат да докарат токова време. Как не намериха един вратар и един нападател. За сметка на това разни Янко Ангеловци и Пашовци….. А изгониха хора като Ройнов, Карагерен, Вълчев..който изораваха терена заради Локомотив. СРАМОТА!!

    • 20
      3

      Лупи ще ви съсипе отбора докато се наканите да го изгоните!

  21. 8
    29

    Изиграхме добър мач! Без Камбуров и Котев сме по-добри. Мачкаме на чужд терен за разлика от тайнствените селски очинайки:)

  22. 19
    12

    Ужас!!! Да загубиш мач, след като е имало само 1!! удар към вратата ти. Моля някой да застреля този УРОД Пиргов!! Кой нормален треньор би поставил на вратата си едно джудже?! А ние го търпим вече втора година!!! Заради този лилипут с къси ръчички загубихме поне една дузина мачове. Винаги, ама ВИНАГИ пуска поне по един лек гол. А някога надминава себеси като в този мач! Защо го държите този новия на скамейката. Би било ЧУДО ако е по-слаб от този …нещастник Пиргов! И този Пашов кой го доведе?! Този за нищо не става! А забравих – Марчев няма ли кой да го смени – вече 3-ти мач разхожда фанелката или се лакоми

    • 8
      10

      Ми 90 процента си прав,и най-вече за това недоразумение Пирогов!

  23. 17
    10

    С всички тези неадекватни решения от “ръководството”… толкова . Без Камбура сме посредствен отбор . Отбора Няма ЛИДЕР …поздрав за всички мекерета които направиха всичко възможно за да разбият готов отбор

    • 9
      19

      стига с този Камбуров. Не може да пипне топка в Берое. Проваляше половината атаки на отбора

      • 24
        2

        За съжаление МК11 е последния запомнящ се футболист играл в Локомотив. От тук нататък отбора ще се пълни с анонимни еднодневки и постепенно ще се обезличава под вещото ръководство на Лупи, чиито финансови и умствени възможности са за В група максимум!!!

  24. 26
    13

    Мангали миризливи, я коментирайте вашия мач! Вчера бяхте много активни за мача на Ботев!

Коментарите са затворени