Локомотив Пловдив постигна очаквана победа срещу тима Витоша Бистрица. Дино Мартинович откри резултата още в 4-тата минута, след като получи извеждащо подаване от Димо Бакалов и останал очи в очи с стража на гостите словенецът не сгреши. Само 5 минути по-късно обаче гостите стигнаха до изравнително попадение дело на Стефан Христов, който се възползва от неумела игра с глава на Пламен Крумов в наказателното поле пред Илко Пиргов. В 37-ата минута Парвиз Умарбаев с хубав прехвърлящ удар отново изведе смърфовете напред в резултата.

В 67-ата минута Дани Кики осигури трите точки за домакините, след като останал непокрит в наказателното поле, добута една топка зад голлинията на черно-белите.

34 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Ванчо Траянов беше големия лиосващ в този мач! Ако беше на терена, нямаше да имаме никакви грижи. Естествено и фрапантните пропуски от чисти голови ситуации си казаха думата, за неспокойния на моменти мач.
    Бистрица ще създават проблеми на много отбори! Не са онази трагедия, които някои описват и това се видя в мачоврте им срещу говеда и резаци.

  2. 6
    2

    Не харесвам мюмюните, но е добре такива проектчета като Бистришките селяци, Септемврийските златоградски помаци и прочее измисшльотини, създадени от собствениците за да си чешкат егото, да ядат корав пердах от истинските отбори, за да научат къде им е мястото.

    • 4
      2

      Ти не си анонимен!Ти си цигани-мюсолмани от Изгрев бойс!

  3. 12
    16

    Кво става бе, Пловдивски Любимци 😀 . Много публика, много нещо бе.. Тоя Дани Кики много отворен бе, за малко да изкара влизаща топка в аут 😀 . Много поздрави за тея дето плюеха всеки път колко сме били ходили ние в Бургас.

    • 17
      10

      Една трибунка имате и не я пълните кво говориш за нас, Сопот?!

      • 15
        9

        На нашата една трибунка има повече хора отколкото на целия ваш стадион, Кюстендилски приятелю.. Поне купата във витрината ви пази топло..

        • 2
          1

          Провери колко ви събира трибунката и пейките зад вратата и пак заппвядай

  4. 14
    13

    ТИГРИТЕ МИГРИТЕ ГАЗИИИМ,СКОРО ИДВА РЕД И НА ПАПАГАЛИТЕ ОТ ДУМАТЮВУ…
    САМО ЛОКООЖ!

  5. 8
    23

    ТИЯ СА ЗА СМЪРТ.
    МАМА ВИ ДЕЙБА ТЪПА КАК ЩЕ ОЛЕЧЕТЕ ТАКОВА ХУБАВО ДЕТЕНЦЕ В МЮСИЛМАНСКИ ДРЕХИ ВЕ.
    ТЪПИ ТУРЦИ МИРИЗЛИВИ КАК ЩЕ СЕ ПОДИГРАВАТЕ С БЪЛГАРИЯ ВЕ.
    ВМЕСТО ДА ОЛЕЧЕТЕ НЯКОЕ МОМЧЕНЦЕ ОТ ВАЩИ С ЧАЛМА И ШОРТИ ВИ КВО ПРАВИТЕ ВЕ МАМКА ВИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА ТЪПА.
    ТОЯ Б.М. И ТОВА БФС СА ЗА СМЪРТ И ТЕ КАК ДОПУСКАТ ТАЯ ИЗМЕТ ДА СЕ ПОДИГРАВА С МАЙКА БЪЛГАРИЯ.
    ВЕДНАГА ИВАЖДАНЕ ОТ ПРОФИ ФУТБОЛЪТ В Б-Я, И ВЪВЕЖДАНЕ НА СТРОГИ МЕРКИ ПРОТИВ ТАКИВА ИЗМИСЛЕНИ ТУРСКИ ОТБОРИ.
    В ПЛОВДИВ ИМА САМО ТРИ ОТБОРА А ТОВА СА СПАРТАК МАРИЦА И БОТЕВ ЗАЩО ДОПУСКАТ МАЛЦЕНСТВАТА В ФУТБОЛА НЕЗНАМ А И ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С НАС БЪЛГАРИТЕ УЖАССССССС.

    • 13
      6

      Пий студена вода малко, Фес и си избърши пяната от устата.
      Знам че си се молил по 5 пъти на вашия аллах Локо да загуби, за да можеш да дойдеш и да кълнеш, но за жълтата завист и злоба няма почивен ден! На пук на мръснатата ти, дребна и злоблива душичка Локо върви добре в първенството!
      Гледам нещо много ни се заканвате! Вие затова ходите като насрани всеки път, когато ни се заканвате с големи очаквания! Вие прогнозирахте, че до 5 ия кръг няма къде да вземем точки, но като видиш класирането и разбираш колко познавате.В един дерби мач обикновено по-слабия отбор бие.За първи път Локомотив няма да излезне, като фаворит и по-добре.Напрежението ще е при вас, жълтъци!

    • 3
      2

      Изродче,иди в Столипиново където ви е дрога клуба Изгрев бойс,надрусай се за да ти олекне!Ако не ти помогне,линейката и в психиатрията!Какъв християнин може да си ти бе боклук безподобен!?Като се съвземеш от шмъркането,опитай се да прочетеш (ако можеш разбира се),това което си опитал да напишеш!ОЛИГОФРЕН!На връх светия празник Успение Богородично!Антихрист!

  6. 14
    12

    Буфери, направих си труда ви гледам. Победитхе, честито. Обаче играете толкова зле, за ваше добро е да не ви подвежда резултата. Бавни, мудни, супер хаотични и неорганизирани. Без кой знае какви положения, защитата на Витоша при головете ви прави подаръци. Ако така играете много скоро ще влезете в лоша серия, а барнем ли ви ние ще ви скъсаме шортите…

    • 22
      7

      Като цяло си прав ама и вие сте едни късачи на шорти.

    • 11
      4

      ИДВА ДЕСЕТИЯ КРЪГ ЩЕ СЕ ВИДИТЕ КОЛКО СТРУВАТЕ И ВИЕ;))

    • 2
      2

      2 на 6 идве неотсъдени дузпи,това ли ви е играта бе селски учен?

  7. 13
    10

    Жълтата пасмина всяка година ни се заканват и всеки път ходят, като калвани мисирки! Свиканали сме им на големите усти.Били сме ги дори, когато са били много по-добри и победата им не е била под съмнение, така че Сган жълта ще си говорим след дербито на село!

  8. 16
    12

    174 души на стадиона, 20 от тях от Бистрица. Да не сте наказани?

  9. 12
    12

    Ta kade e palniq stadion vzeli ste da govorite kolko imalo v burgas za super kupata

  10. 15
    11

    S tazi igra,POMACI,shte vi shibame na selo Komatoivoo! Vie shte vdigade bezpomoshtno rachichi,shte smakvate jultite polichki I shte kliopate CHERNOO-BELITE NI LANGIII, AGRARIIII NEDOKAPANII. . . EBETI SI PUTKATA MAINA POMASHKAAAA

      • 10
        10

        …моля, не скачай от терасата… А, то в Столипиново нямате тераси на колибите.

  11. 17
    11

    Супер мач! Много защитно играха Витоша , можеше резултата да е 5-1 😉 Само Локо

  12. 12
    10

    Бихте ни, ама Крюшо сеща ли се кога ще получи пари, за да плати заплати?

    • 8
      6

      ОБРАТНО ЖЪЛТИТЕ И БЕЗ ТОВА СА С НАСРАНИ ЕКИПИ…ВЕЧНО НАСРАНИ ЖЪЛТУРЦИ!!!

Коментарите са затворени