Тодор Неделев за пореден път показа част от неговата магия и пробуди доста заспал Ботев Пловдив за точка срещу Берое в Стара Загора. До 57-ата минута домакините тотално доминираха над своя съперник и заслужено водеха с 1:0 с попадение на Педро Еуженио след четвърт час игра.  В началото на втората част обаче Ботев изравни и се завърна в срещата. Груба грешка на Георги Динков, който подари топката на Тодор Неделев стана причина звездата на канарчетата да ликува пред горящия в този миг сектор за гости.  След попадението на пловдивчани те заиграха много по-добре и започнаха на свой ред да редят атаки към вратата за зелените. При една от тях Неделев с феноменален шут нацели страничната греда. В опит да стигне до победата Александър Томаш пусна в игра Мартин Камбуров, който е само на 5 тренировки след пристигането си в Берое. В края на срещата съдията Николай Йорданов не свири стопроцентово нарушение в полза на канарчетата, когато Гернандо Вияна бе повален при една контраатака, след като бе блъснат в гърба. Приответната атака Йорданов даде трети пореден фал пред границата на наказателното поле на канарчетата, което вбеси жълто-черните. Панов бе изгонен за бурно оспорване на отсъждането, а с него към съблекалните се отправи и помощникът на Белия Иван Кочев. Главният арбитър пък бе буквално пометен от Балтанов и Димов, но не посмя да санкционира и тях, вероятно защото знаеше, че само 1 минута преди това е ощетил канарчетата.

В крайна сметка двата тима си поделиха по една точка в 96-ото издание на Битката за Тракия.

26 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Пробуди се централният защитник на берое К. СТОЯНОВ И МЕЛЕДЖЕ са за пейката

  2. 4
    5

    Тоест,да разбирам, че Карпузов взел сауна неглиже и с негова помощ Ботев едва не взели мача?

  3. 4
    20

    за пръв път виждам отбор, който без положения се добира до равни мачове. Големи късметлия. Онзи черния беше за гонене поне 2 пъти

  4. 13
    2

    Нормално е след мачовете в лига Европа да има умора, която да доведе до лек спад в резултатите. Първото полувреме днес го показа. После Киров явно направи нужните промени и през второто полувреме Ботев контролираше събитията. Много пресиления червен картон и някой странни отдъждания на Николай Йорданов, който редовно свири некадърно мачове на Ботев, спряха устрема в последните 5-10 минути и позволиха на Берое да атакуват по-опасно.

    Меледже игра слабо днес. Очаквам, че без Косоко играта му ще страда. Може би сега е моментът да го продадат и да вземат някой лев. Има много хляб в него, но … хем е доста груб, хем от време на време прави критични грешки, хем няма паспорт от ЕС. Пък и без това е странна схемата с него, защото Чандъров му държи 50% или повече % правата, а Ботев му плаща цялата заплата 🙂

  5. 7
    17

    Съдията,съдията..ама не е лошо да погледнем към отбора..днес абсолюта нула..никакъв хъс,агресия..нищо..нито можем да си я подадем повече от един път,нито да отнемем първа топка,нито да спечелим единоборство..всичко беше тяхно..отзад разграден двор..ритане,ряпкане напред и там нещо случайно да стане и пак отново

  6. 18
    1

    Бат Владо объркал си се.За така наречената гей дружинка ,Крушарски ви докара Казанова.Той ви обслужва

  7. 26

    Играта на защитата ни при първия гол беше от Шоуто на Бени Хил, няма такива комици просто, седят и гледат как Бироя цъкат топчето и две марули абсолютно непокрити.

    ТОДОР НЕДЕЛЕВ за пореден мач доказа защо е 2/3 отбор за нас, ако беше изпраскал вътре и оная греда и селяните от СтарГъзора умирГаха.

    Меледже беше в будна кома тоя мач, но тва е често срещано при младите момчета, с времето ше стане постоянен.
    Лъчко Балтаната се бори, тича там, но не се запомни с нешо кой знае кво.
    Останалите напред-също, Крум Стоянов за пореден път доказа че става за всичко друго но не и за футбол, Вианата мъчеше там нещо, ама нямаше ден, Тони Тасев даде два три хубави паса,ама изобщо не е в час още-гледа уплашено като сърненце на фарове.

    Абе, точката е доволно, тепърва като се съсредоточим връз първенството само ни очакват хубави дни.

    Специален поздрав за малцинствата, които палеха свещи и се молеха на Банго Васил Камбура да ни вкара гол, но то като си се родил в мизерия, тва е завинаги.

    • 11
      3

      Негативните коментари към защитита и към Лъчо Балтанов са неуместни. Чворович беше отличен днес. Генев също беше на познатото високо ниво. Защитата ни с всеки мач се подобрява и израства. Прогресът спрямо миналата есен е огромен. Това, че си запомнил само голмайстора, не значи, че Лъчо Балтанов не си е свършил работа. Лъчо е перфектен полузащитник и срещу Берое за пореден път беше на добро ниво.

      Миналата година Ботев завърши 8-ми в Първа лига. Успехите за купите са огромни, но не бива да се заблуждаваме и да очакваме от момчетата този сезон да са шампиони. Киров ги учи да играя красив и умен футбол. Справя се отлично и трябва още време, за да дойдат резултатите и в шампионата.

  8. 34
    1

    СВИРЕЩА СЬДИЙСКА ТРОЙКА НА левски НАКАЗАНА,А КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ЗА ДА СЕ НАКАЖАТ СЬДИИ СВИРЕЩИ БЕЗОБРАЗНО СРЕЩУ БОТЕВ ,СТРОГИ НО СПРАВЕДЛИВИ СПОРЕД КОМЕНТАТОРИТЕ , ГЛУПОСТИ , ПЬЛНИ ПРОСТОТИИ,АБЕ ТОЗ ЙОРДАНОВ ДА ВЗЕМЕ ДА СИ ГЛЕДА МАЧОВЕТЕ НА ПОВТОРЕНИЕ ЗА ДА РАЗБЕРЕ КОЛКО Е ЗЛЕ,ДА ЗАБРАВИ ЗА ХОБИТО СИ СЬДИЙСТВО И ДА СЕ НАСОЧИ КЬМ НЕЩО ДРУГО КОЕТО ГО МОЖЕ ,АКО ИМА ТАКОВА ИЗОБЩО

  9. 23
    2

    Абе, разбрах,че Карпузов бил влязъл на смяна. Пипна ли топката или само се изпоти като Веселин Маринов? Гледах 10 минути и излязох на въздух.

  10. 36

    На Вияна не свири чист пряк свободен удар,в следваштата атака за същотото единоборство за берое го свири с директен червен за успорване… Какви хора са топ реферите в България!

  11. 53
    1

    Добро второ полувреме срещу държавния отбор.Справедливо равенство.Съдия, който след изравняването свири за бироито,тикаше ги напред с фалчетА,Изнерви нашите футболисти и направи всичко възможно да загубим мача, много пресилен червен картон.
    Сега да си бием морето и много пишки за перуката и неговите слуги.

  12. 43
    1

    Скапания педер.ст Ѝорданов за пореден път ни реже главите,тая маст.я,ако мине табелата за Пловдив,трябва всички да и се изредим.Мамка и некадърната мизерна маст.я

  13. 41
    1

    Буферлята чакаха издънка да почнат фа лаят, обаче пак ще има безсънна нощ…

  14. 25
    2

    Липсва дисциплина, ние още не сме играли с 11 души тази година!

  15. 3
    57

    Пак ли съдията е виновен че берое изпуснаха 5 гола и че бяхте 100 човека след всичките призиви и купи

    • 58
      3

      Яж ракетата та Крюшо, гей бандит, и си гледай кочината на Лаута.

    • 40
      2

      тая игра е на голове, а не на положения. Те и Бейтар изпуснаха 10 такива но крайния резултат го знаеш, още сънуваш кошмари предполагам

    • 16
      1

      бат Владоооо…духай нещастнико,докато си жив ще ти е в разплутия селски гъз кирльо

    • Важното е че гей бандата вече си има Казанова.Другото не го мисли.И запомни,е.е това което влиза,другото е комплекс.

  16. 38
    2

    ТРЕТИ ПОРЕДЕН МАЧ СМЕ ЖЕСТОКО РЯЗАНИ ОТ СЪДИЙТЕ ….. ТОЧКАТА Е ДОБРЕ . С ,,ЧЕРНО МОРЕ , , ТВЪРДО БИЕМ С 2-3 ГОЛА .

  17. 44
    2

    Такова съдийско рязане, явно няма как да ни разрешат да вземем и трите купи!

  18. 47
    2

    Тоя плешив педераст мръсен само в такова жалко първенство като нашето може да го държат..

  19. 59

    Хубаво е, че израстна отбора и когато не играе добре пак взима точки!

Коментарите са затворени