Колективът в Ботев – вълшебството на Белия!

14
2903

Много малко вратари стават успешни старши-треньори, но Николай Киров ще остане в историята, като наставникът, който донесе 2 купи във витрината на Ботев Пловдив в рамките на няколко месеца. До един обаче играчите посочват, че в основата на успеха е колективът и атмосферата в съблекалнята. Да, в Ботев Пловдив всички са приятели и ако не вярвайте питайте някои от онези фенове, които пътуваха с отбора до остров Мадейра! Всички те бяха впечатлени именно от приятелските отношения между всички играчи. Не случайно в момента Меледже е като ударен с мокър парцал след продажбата на Косоко. В този тим са изградени много силни връзки между играчите и това се дължи в голяма степен на Николай Киров. Белия постигна това, което всеки треньор иска да направи! Да успокои съблекалнята и отделните играчи да сформират отбор, тим, войска, с една цел, с една посока. А Ботев наистина е отбор. Без звезди, без фаворити, без сигурни титуляри. Чворович, който с най-искрената си усмивка даде кураж на „конкурента“ си Кайзер преди дузпите на Лазур. Страшно гледащия Виктор Генев, който на терена е в хармония със слабичкия Димов. Опитният боец Данчо Минев, който е готов да се сбие за всеки сантиметър на терена. Скромният Панов, който говори на „вие“ на журналистите. Черноработникът Меледже, който нахално и настървено се вре в краката на съперниците, за да отнеме топката. Сърцатият Балтанов, порасналият Неделев, трито бразилци и всички останали. Те бяха научени от Киров, как да работят заедно и заедно да вдигат трофеи над главите си. И сега всички в един глас признават, че именно колективът е в основата на всички успехи! Колективът в Ботев е вълшебството, с което Белия дари клуба.

14 КОМЕНТАРА

 1. 17

  КАКВОТО И ДА ГОВОРИМ ГОЛЕМИЯ БОТЕВ СЪС СКРОМНА СЕЛЕКЦИЯ УДАРИ ВСИЧКИ В ЗЕМЯТА ФАКТ!

 2. 2
  25

  Вълшебството изчезва много бързо – след 2-3 загуби.

 3. 27
  3

  Кой изтри коментарите на ботевистите които бяха по темата и остави тези на чернобелите нестреници В ТЕМА ЗА БОТЕВ?!?!?

  Дерби, вие сте отчайващо малоумни дебили, ей Богу!

  • ТОЧНО най пропадащия сайт !Пускат няква тема, че щяло да има контрол па тука полувината ще се убият ..Бахти мизерния сайт и на всичко отгоре само на фенове на Ботев трият коментарите.Андрей смешник няма ли да кажаш ЗАЩО !?!??!

 4. 47
  1

  Браво бе, направихте озадачаващи мачове с милионния шампион! Показахте, че може да се играе и с по-нормални пари и да се бие не еднократно и отбор от ранга на шампионската лига. Колектив и приятелство са по- стойностни ценности, от купища пари и вие се опитвате да го покажете на практика. Ние, нормалните привърженици на Локомотив можем само да се радваме за вас и да ни служите за пример като отбор, сформоран от приятели. Дано Локомотив последва примера ви за колектив!

  • 25
   1

   Ами, всеки нормален гражданин на гр.Пловдив, би трябвало да подкрепи пловдивските отбори.Аз винаги съм за Локомотив, особено срещу шопските отбори!

 5. 33
  1

  Представете си, ако всички евромачове бяха на колежа/пълен до краен предел/.

 6. 35
  1

  Стига с тая злоба, цяла България се радва на Ботев! Шепа озлобени фенове на Локо пишат с различни имена/дори се правят на ЦСКА/ против отборът на Пловдив.

 7. 3
  37

  Гей банда, цигани и т-н… просто обиди!
  Но Металик от Коматево си е истината!
  Щом се стигна до там, че точно големия ви брат да го каже? Какво по-красноречиво признание от това?
  Чорбата са пропуснали да споменат и за главния благодетел Делян Пеевски от ДПС!

 8. 4
  44

  Металик от пловдивския квартал Коматево!!!!!

 9. 52
  3

  Супер статия !

  Успех момчета и чакаме КОЛЕЖА !

Comments are closed.