Много малко вратари стават успешни старши-треньори, но Николай Киров ще остане в историята, като наставникът, който донесе 2 купи във витрината на Ботев Пловдив в рамките на няколко месеца. До един обаче играчите посочват, че в основата на успеха е колективът и атмосферата в съблекалнята. Да, в Ботев Пловдив всички са приятели и ако не вярвайте питайте някои от онези фенове, които пътуваха с отбора до остров Мадейра! Всички те бяха впечатлени именно от приятелските отношения между всички играчи. Не случайно в момента Меледже е като ударен с мокър парцал след продажбата на Косоко. В този тим са изградени много силни връзки между играчите и това се дължи в голяма степен на Николай Киров. Белия постигна това, което всеки треньор иска да направи! Да успокои съблекалнята и отделните играчи да сформират отбор, тим, войска, с една цел, с една посока. А Ботев наистина е отбор. Без звезди, без фаворити, без сигурни титуляри. Чворович, който с най-искрената си усмивка даде кураж на “конкурента” си Кайзер преди дузпите на Лазур. Страшно гледащия Виктор Генев, който на терена е в хармония със слабичкия Димов. Опитният боец Данчо Минев, който е готов да се сбие за всеки сантиметър на терена. Скромният Панов, който говори на “вие” на журналистите. Черноработникът Меледже, който нахално и настървено се вре в краката на съперниците, за да отнеме топката. Сърцатият Балтанов, порасналият Неделев, трито бразилци и всички останали. Те бяха научени от Киров, как да работят заедно и заедно да вдигат трофеи над главите си. И сега всички в един глас признават, че именно колективът е в основата на всички успехи! Колективът в Ботев е вълшебството, с което Белия дари клуба.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 17

    КАКВОТО И ДА ГОВОРИМ ГОЛЕМИЯ БОТЕВ СЪС СКРОМНА СЕЛЕКЦИЯ УДАРИ ВСИЧКИ В ЗЕМЯТА ФАКТ!

  2. 2
    25

    Вълшебството изчезва много бързо – след 2-3 загуби.

  3. 27
    3

    Кой изтри коментарите на ботевистите които бяха по темата и остави тези на чернобелите нестреници В ТЕМА ЗА БОТЕВ?!?!?

    Дерби, вие сте отчайващо малоумни дебили, ей Богу!

    • ТОЧНО най пропадащия сайт !Пускат няква тема, че щяло да има контрол па тука полувината ще се убият ..Бахти мизерния сайт и на всичко отгоре само на фенове на Ботев трият коментарите.Андрей смешник няма ли да кажаш ЗАЩО !?!??!

  4. 47
    1

    Браво бе, направихте озадачаващи мачове с милионния шампион! Показахте, че може да се играе и с по-нормални пари и да се бие не еднократно и отбор от ранга на шампионската лига. Колектив и приятелство са по- стойностни ценности, от купища пари и вие се опитвате да го покажете на практика. Ние, нормалните привърженици на Локомотив можем само да се радваме за вас и да ни служите за пример като отбор, сформоран от приятели. Дано Локомотив последва примера ви за колектив!

    • 25
      1

      Ами, всеки нормален гражданин на гр.Пловдив, би трябвало да подкрепи пловдивските отбори.Аз винаги съм за Локомотив, особено срещу шопските отбори!

  5. 33
    1

    Представете си, ако всички евромачове бяха на колежа/пълен до краен предел/.

  6. 35
    1

    Стига с тая злоба, цяла България се радва на Ботев! Шепа озлобени фенове на Локо пишат с различни имена/дори се правят на ЦСКА/ против отборът на Пловдив.

  7. 3
    37

    Гей банда, цигани и т-н… просто обиди!
    Но Металик от Коматево си е истината!
    Щом се стигна до там, че точно големия ви брат да го каже? Какво по-красноречиво признание от това?
    Чорбата са пропуснали да споменат и за главния благодетел Делян Пеевски от ДПС!

  8. 4
    44

    Металик от пловдивския квартал Коматево!!!!!

  9. 52
    3

    Супер статия !

    Успех момчета и чакаме КОЛЕЖА !

Коментарите са затворени