Палийски: Всички пари, които ще постъпят в касата ще отидат за строежа на “Колежа”

23 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    6

    Приятели,
    Цените на билетите за Сектор “Г” за утрешното ни “гостуване” са на стойност 12 лв. – едни от най-скъпите в историята на червената публика до момента.

    Цяла седмица се опитваме да разгадаем мотивите на собственика на противника ни – г-н Румен Чандъров, но не можахме да открием логично обяснение. Както и такова за съществуването на тото отборчето му в Първа Лига.

    Футболът е за феновете, а въпросният господин очевидно не го е разбрал дори след безспорно успешния му период в “Металик” от пловдивския квартал Коматево. Откъдето си тръгна след скандал с… феновете.

    А може би близостта на бизнесмена с “Лудогорец 1945+3” и субектите, гравитиращи около “Ча$тния път към върха”, също са изиграли решаваща роля за безспорно оправданите цени? Един Гел знае какви са прическите… пардон причините.

    Като лидер по посещаемост за пореден сезон, както и безспорно най-силната и голяма ултра трибуна в България сме длъжни да припомним на господина, както и на другите, които ще се опитват да ни пречат и да изкарват парите си на наш гръб, че ЦСКА е вечен и ще пребъде дълго след като имената им бъдат забравени в историята.

    Нашата любов към светинята е безгранична, а волята ни несломима. Мнозина опитваха да ни спрат и всички се провалиха.

    Ще се провалите и вие, г-н Чандъров. Защото ЦСКА е много по-голям от всички вас и черните ви пари. И защото нашата любов е много по-силна от вашите комплекси и омраза. И така ще бъде докато свят светува.

  2. 9
    11

    Най-сигурният начин за кражба на парите е да се прекарат през строежа! Ами дайте ги за футболисти, имаме нужда! Дайте ги на школата! Тя заслужава това! И какво като ги вложите в бетон? На всички е ясно, че ще загубим концесията и всичко ще отиде вполза на Общината. Ако имахме пари за стадиона и не ни стигаха с толкова, това е разбираемо, но сега… Тези искат да крадат!

  3. 17
    5

    Като ви гледам коментарите на всички тук , се чудя някой изобщо слуша ли какво казва човека в интервюто ? За жалките черно-бели подобия на хора , мисля че не е нужно да им се обръща внимание , но гледам че са много активни с ругатни по наш адрес – бих искал да им задам въпрос – Кога ще имате достатъчно фенове на вашата умряла трибуна за да скрият надписа локомотив поне , мисля че около 2500-3000 биха стигнали , но явно и толкова си нямате ?

  4. 6
    20

    Achka, prenasochvai kintite kum selo Markovo! Za tam moje I da vi stignat,selqndurii! V Komatiovo she trenirate,a v Markovo she igraete!

    • 1
      1

      Гранд”Изгрев бойс” нали циганско,-мюсолманско-сопотско недоразумение!

  5. 11
    18

    Да купи 100-150 овце. Аз жъ ги пасъ на Копнежъ. Жъ продаваме мляко жа кътами парите. Живот и здраве 2500г Копнежа е готов.

  6. 14
    16

    С тия пари да купи спрейове и да напръска арматурата чи ръждяса ва

  7. 15
    9

    Приходите от продажбата на Косоко и участието в турнирите са около 1 700 000 лева! От тях не малка част са отишли за разходи около мачовете…, премии на играчите и други разходи. По думите на Палийски, след отстеаняването на Брйтар, тези разходи не са никак малки?

    Да речем, че остават милион, милион и сто-двеста хиляди?
    Какво ще се построи с тях?
    Само почистването на строежа и монтирането на крановете, както и техния наем надхвърлят тези пари!

    Защо Палийски пак говори такива работи?
    Без заем и то сериозен, нищо няма да стане.
    За да се започне и завърши такова съоръжение е нужно парите да са осигурени предварително и чак тогава да се започва.
    Лошото е, че срока за завършване на стадиона свършва, по-точно концесията и тогава клуба ще задлъжнее с много сериозна сума, която на практика може и да го фалира?
    Палийски да спре да ни залъгва с обешания. Трябват реални действия.

    • Кой ще даде заим на 50 милионен длъжник ве Байо???

  8. 6
    17

    Путяф олеле взейми им стръха ба

  9. 13
    24

    ЗА СТАДИОНА СЛЕД КАТО СИ ПРИБЕРА ПАРИТЕ КОЙТО СЪМ ДАЛ ЩЕ ОСТАНАТ 32,35лв МОЖЕМ ДА ВДИГНЕМ ОЩЕ ЕДИН ЕТАЖ И ЩЕ ОСТАНАТ 6,47лв ЗА БАНКЕТ,АЙ НАЗДРАВЕ,ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗРЕВЪ

  10. 19
    6

    Ebete si maikata ciganska gledaite si vashata panica i s bogovete na bulgariq nesi mirete malkite krastavi pishlenca

  11. 20
    1

    Надявам се, да влезнат като самоучастие от кредита за стадиона! Иначе, само с толкова пари не знам какво може да се направи?

  12. 10
    47

    С РАДОСТ ЩЕ ВЗЕМА УРОЦИ ОТ ЛУДОГОРЕЦ И БОТЕВ…ТАКОВА ДРУЖЕСКО ПОРНО НЕ СЪМ ГЛЕДАЛА ПЪРВО КУПАТА СЕГА И СУПЕРКУПАТА..ГОЛЯМА ЛЮБОВ ПРАВЯТ,А ПРОКУРАТУРАТА СПИ ЛИ???

    • 15
      5

      даже сега и първенството ще им пуснат, да знаеш!

      • 1
        1

        С Херо ще трудна тая система дето въртяхте с Дерменджием жълтура!!!

  13. 27
    23

    ВСИЧКИ ПАРИ ОТ ЧЕРНО ТОТО ЩЕ ГИ ВЛАГАМ В СКЕЛЕТО И СТАДИОНА С ФОРМАТА НА ПОЛУМЕСЕЦ!

    • Цигани-мюсолмани(изгрев бойс) от Столипиново се изплю!

Коментарите са затворени