Трима пловдивски рефери бяха жестоко наказани заради гафове на мача Верея – Левски. Заралии биха супер скъпата селекция на сините с 2:0, но успехът им бе помрачен от серия гафове на бригадата на Владимир Вълков, за което те бяха заподозрени в слугинаж към Лудогорец, пише marica.bg.
До края на есенния дял на първенството бяха спрени правата за първа и втора професионална лига на байрактарите Георги Калудов и Румен Иванов, за когото от щаба на Левски обявиха, че е кумец на техническия директор на делиорманци Георги Караманджуков. Именно Иванов отмени със засада гол за Левски.
Вълков пък неизвестно защо бе лишен от наряди за неопределено време. Претенции към него от Подуяне нямаше, но го отнесе в кюпа. Това означава, че малко да се позабрави двубоят в старозагорския квартал Кольо Ганчево, и Вълков ще бъде върнат в А група, а шефът му Петър Петров ще обяви, че си е взел необходимата поука.
Подобно на Вълков наказание отнесе и главният съдия на срещата от Втора лига Лудогорец 2 – Черноморец (Балчик) Неделчо Гаджалов.

1 КОМЕНТАР

  1. …”байрактарите Георги Калудов и Румен Иванов”…
    ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА………………………………………………

Коментарите са затворени