Французинът, който ще изкара пробен период в Локомотив Пловдив, е 25-годишният Бартелеми Казанова, научи PlovdivDerby.com. Той е дефанзивен халф и е юноша на Бастия. За последно се е подвизавал в Андора, където е бил капитан на местния Енгордани. Висок е 171 сантиметра и тежи 68 килограма.

11 КОМЕНТАРИ

  1. След десетия кръг пак “жа” има жален плач, клетви и самоубийства на селски очинайки на автогара Север. О,да! Ооооо,дааа!

  2. 10
    2

    Много обичам жълти пейзани, особено от предградията, хем са си живи селяни, хем им се иска да не са.

  3. 1
    7

    Статията е за нов хей в бандата, обаче всички коментари на буферлята са за Ботев Пловдив. Вечния комплекс на мангалите…

  4. 10
    9

    Браво на г-н Крушарски за новата подигравка.На гей дружинката подари великият любовник Казанова.

  5. 11
    7

    Най- спешно ни е да намерим нападател! Чакаме да дойде Иса и дано подпише, че първенството си върви.Поне да изиграе 2-3 мача и да е готов срещу жълтите.
    Освен нападател и халф ни трябва още ляв бек и ляво крило за конкуренция на Бедиме и Димо Бакалов.И не става въпрос само за конкуренция, а и за дълга резервна скамейка, защото мачовете са много.Гледайте само жълтите, как ще окапят, като презрели круши накрая в най- важните мачове.Ръководството и Крушарски най- вече да се стегнат малко!

    • 11
      12

      ЕЙ педал Разкрит си мършо Купата не ни е подарена а спечелена благодарение на Георги Илиев А ти си долна камбуровска подлога и си позволяваш да критикуваш и обиждаш нащия президент НИЕ ИМАМЕ ВЕЛИК ОТБОР С ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ Да се обединим всички срешу предателите в отбора Идва ред на сирийчето Да ходи да продава дюнери САМО ЛОКО

      • 6
        3

        Жълтите са ни абонати , нека се превъзбуждат, после пак ред сълзи, ред сополи.

  6. 16
    19

    ПАРА НЯМАЛ КРУШАТА А ???
    САМО ЦИРКОВЕ С ТОВА ЖАЛКО ПОДОБИЕ НА ОТБОРЧЕ !
    СЪЗДАДЕНО ЗА ТОТО И ПЕРАЛНЯ !!!!

    • 16
      11

      Цирковете са единствено в жълтурския клуб от селата! Циркове, лъжи и балони има единствено в клуба без стадион!
      Първите 3 мача от новото първенство пък доказват, кой е тото отбора на България! Мачовете с Пирин, Славия и ЦЛкА са за разследване!

Коментарите са затворени