Шефовете на Ботев спазиха обещанието си да подсилят отбора и вече договориха двама нови играчи. В клуба се очаква всеки момент да пристигнат бразилски халф и крило. Все още не се знае дали “канарчетата” ще плащат трансферни суми за тях или те ще пристигнат като свободни агенти, които ще взимат по-големи заплати, както и пари на ръка. Босът Ангел Палийски при всяко положение ще трябва да се бръкне в касата, макар да не е ясно кога и на колко транша ще пристигне сумата от продажбата на Омар Косоко на Ал Фуджайра.

През този трансферен прозорец Ботев привлече четирима нови играчи. Става дума за Йордан Минев, Тони Тасев, Алваро Юлиано и Даниел Кайзер. В същото време пък клубът бе напуснат от трима – Антонио Вутов подписа с Левски, Георги Георгиев премина в молдовския Дачия, а последен си замина и Омар Косоко.

Ботев определено има нужда от подсилване, ако ще защитава трофея си в турнира за Купата на България. Отборът се цели също така и в четвъртото място в класирането, тъй като е малко вероятно да се пребори с Лудогорец, Левски и ЦСКА-София в битката за първите три позиции.

“Меридиан мач”

6 КОМЕНТАРИ

  1. Тони Тасев за 3 години няма нито 1 гол 😀 А Стивън Петков има голове само в обръщалките на Монтана – Славия . Въх майко

  2. 1
    4

    Какво значи “всеки момент”? Че той и Колежа…аха, аха, ама…
    Добре, че имаме нов собственик.

  3. 4
    11

    След 2-3 загуби и другите ще са слаби и няма да ви харесват.
    А Белия ще е с оставка.

    • 11
      1

      Е точно като с Камбуров няма да стане,легенда,император,не знам какъв.Накрая боклук.

  4. 19
    5

    Стивън Петков не е във форма,а и Тони Тасев нещо не пасва на играта на Ботев…

Коментарите са затворени