Тийммениджърът на Ботев Пловдив направи интересни изказвания в ефира на БНТ. Ето част от тях, които от PlovdivDerby.com смятаме, че са интересни за широката общественост:

“Нямаше, как да откажем офертата за Косоко. Треньорското ръководство е намерило подходящия заместник и се надявам до края на следващата седмица да финализираме този трансфер.

В клуба има финансова стабилност. Нямаме никакви задължения към футболистите. Мисля, че с новия собственик (Георги Самуилов) няма да имаме финансови проблеми. Президентът г-н Палийски гарантира за това. Мисля, че съвсем скоро акциите ще бъдат прехвърлени на новия собственик.

Президентът г-н Палийски и новият собственик мисля, че работят денонощно за да има някакъв резултат и в най-скоро време да започне строежа на стадиона. На никой не му е приятно да играем евромачовете си в Бургас. Те работят денонощно и мисля, че съвсем скоро ще има резултат. И стадиона и ново класиране в Лига Европа са ни приоритети.

Ролята на Николай Киров за доброто ни представяне е основна. Той успя да направи невероятен колектив и това даде резултат.

Неделев към днешна дата е с 50% шансове да играе срещу Лудогорец. Всеки ден състоянието му се подобрява. Надявам се отново да победим Лудогорец.”

16 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    20

    Докато спя , мисля за стадиона…,хлъц !

    Много проЗ народ има, за да ми вярва.

  2. 12
    23

    Shefovete plashtat na niakoi tartori i za tova se maznete kato devici za kur. BOIKOT MAIKA MU STARA DOKATO NE POCHNAT STADIONA. AKO NE SMIATAT DA GO POCHVAT (ochevidno e che ni bazikat samo ) DA SI HODIAT VEDNAGA.
    Pederasite shte lapnat 2 miliona a nie shte chakame na da doide menzisa na Lili Ivanova.

    • 29
      4

      Пий си водката и си лягай,че утре си от 5 на работа да чистиш казаните.

      • 2
        7

        Някои чистат казани,други като теб ринат обори,сельо!

    • Засега има база на Коматево .
      Преди не го правеха защото имахме финансови затруднения, а сега вече нямаме .

  3. 7
    32

    Най-важната причина е тежкото финансово наследство. Дълговете са като камък на шията и поставят под въпрос бъдещето . Те са натрупани от времето на Цветан Василев. Щедрото спонсорство на банкера се е изразявало в кредити, които са в размер на 12 милиона лева. Сега те повличат нови проблеми.

  4. 18
    4

    Ебаси тъпото парче си….майка ти още страда че не те е утрепала,като те е родила със сигурност КИФЛЪОООО

  5. 35
    23

    Вервайте!!!..Самуилов работел денонощно за някакъв стадион?!!!Невероятен виц!Браво ,Молив!Голям си!”Новият” собственик ще е собственик точно до три дни след като Боко пак падне от власт…Огромна мизерия е!Не само при вас.И на Лаута е същото.И в цялата ни държава е мизерия!Виновните сме си ние обаче!Търпим и позволяваме една банда да си играе с нас и с бъдещето ни!

    • 8
      14

      Ебаси тъпото парче си….майка ти още страда че не те е утрепала,като те е родила със сигурност КИФЛЪОООО
      Reply

    • 8
      22

      Fenovete sa vinovni che ne napravim Palen Boikot na machovete da vidish togava kak Paliiski i Samuilov shte vkdiat che bez nas niama Botev i shte zapochnat stadiona. Inache vse taka Molivi i ko shte si praviat gargara s nas.

      Spite kato putki zaspali. Lalen boikot i nepodchinenie. Kakto buferite bombi miataha i boikotiraha dokato tia Putki ne pochnat Koleja. Zaspal narod ofchi pastarma

      • 15
        3

        прекалил си с хапчетата,по-добре си лягай

Коментарите са затворени