В Ботев Пловдив започнаха спешна проверка, дали Тодор Неделев и Лъчезар Балтанов няма да пропуснат ревана с Маритимо заради картони, видя репортер на PlovdivDerby.com. Пред нашия репортер и Караславов и Николай Киров заявиха, че днешните официални предупреждения са втори в квалификациите за двамата. Каралавов пък заяви пред PlovdivDerby.com, че в квалификациите наказание се получава при два жълти картона. “Сега след малко ще проверим, дали двамата ще пропуснат реванша”, заяви Караславов пред PlovdivDerby.com. “Не мога да съм сигурен в момента, но мисля, че и двамата са с по два жълти картона”, заяви Белия пред PlovdivDerby.com.

Бърза проверка на PlovdivDerby.com показа, че Неделев няма жълт картон преди днешния такъв и не би трябвало да не бъде наказван. Балтанов обаче има вече два картона и ако Асен Караславов се окаже прав, че наказание се получава при само два картона, то Ботев ще е без капитана си в реванша.

Малко по-късно след направена проверка Караславов потвърди пред PlovdivDerby.com, че Неделев е само с един картон – този днес. Все пак Ботев Пловдив ще изчакат официалното становище на европейската футболна централа, за да са сигурни, дали ще могат да ползват Балтанов или не. Големият въпрос е, дали се получава наказание при два или три жълти картона!

Репортер на PlovdivDerby.com попита делегата на мача, който е от Ирландия. Той заяви, че не е сигурен, но според него наказанието идва, чак след третия картон.

Проверка на PlovdivDerby.com в правилника на УЕФА показа, че драма няма и наказнието идва, чак след третия жълт картон.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    2

    То беше ясно, че драма няма. Жалко, че журналистите (и не само те) не са си направили труда на време да проверят правилата. Още ме е яд за глупавия и ненужен жълт картон, който си изкара Тошко Неделев. Нашите трябва да са по-фокусирани и дисциплинирани в такива моменти.

  2. 9
    6

    Andrei pak suzdade naprejenie sred fenovete, burzash da pishesh sled sluhove, a posle klikovete be bili vajni…. trii komentara

  3. 15
    3

    Два жълти картона има и Косоко. Предишния си го изкара след края на мача с Бейтар.

  4. 17
    3

    Задължително Жалба в Уефа,за какво получи картон Балтанов???!?!?

  5. 8
    61

    С Тошко и без Тошко все тая!
    Тези ни отнасят !

Коментарите са затворени