Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски официално обяви, че един от най-силните футболисти на “канарчетата” през последните месеци – Омар Косоко, няма да бъде част от тима. Новината не е изненадваща за читателите на PlovdivDerby.com, тъй като още преди месец ви информирахме за предстоящата раздяла с нападателя (ВИЖ ТУК). Палийски разкри, че ръководството на пловдивчани ще поиска отлагане на мача със Септември (София) заради финала за Суперкупата на България с Лудогорец, насрочен за 9 август.

“Още с пристигането на Косоко в Ботев договорката беше да остане до лятото. Имахме разговор и Омар се съгласи да подпише за още една година, за да опитаме трансфер. Той вече е на 29 години и е нормално на тази възраст да мисли за подобно нещо. Изключително коректно момче. Лоялно и към Ботев, и към съотборниците си. Да, реален интерес има от ОАЕ. Те го искаха още след първия мач с Бейтар, но ни влязоха в положението, затова го съхранихме за двубоите с Маритимо. Да, имаме нещо предвид за негов заместник, като се стремим да изпълним желанието на треньора”, коментира Палийски пред колегите от “Дарик”.

8 КОМЕНТАРИ

  1. Господа от сайта, не ви прави чест да не позволявате публикуване на коментара ми, само защото в него имаше критични и верни неща за Ангел Палийски! Това ваше действие няма нищо общо с изявлението ви от вчера! Очевидно искате само хвалебствия за „Президентите,”,а нямате представа за доста неща от качествата и възможностите им!! Това се казва ЦЕНЗУРА без да има обидни квалификаций, Така нама да сте четен сайт!

    • В грешка сте някаква! Не сме спрели нито един ваш коментар! Само трием нецензурните такива и то чак, когато ги видим публикувани! Не спираме коментари преди да са били публикувани! Направихме проверка, нямате публикуван и изтрит коментар. Нито такъв, който да е попаднал случайно в папката за спам или за одобрение! Опитайте отново и напишете мнението си! Ясно казахме, че можете да критикувате на воля и цензура в този смисъл и посока по никакъв начин няма да бъде налагана. Държим много на това!
      Ако бяхме изтрили ваш коментар, то нямаше въобще да можете да влезете в сайта, камо ли да ни пишете втори такъв. Днес имате публикувани два коментара! Този под който ви отговаряме сега и един под друга статия: “Успех Ники ! Ще успееш/ем!”
      С уважение PlovdivDerby.com.

  2. 9
    2

    Много ГОЛЯМ. Ще те помним вечна.Успех където и да решеш да отидеш

  3. 27
    2

    БЛАГОДАРИМ ти КОСОКО за всички мачове които изигра като ГОЛЯМ ПРОФЕСИОНАЛИСТ!!!!!!!!БЛАГОДАРИМ ти че се раздаваше до край във всеки мач!!!!!!!!БЛАГОДАРИМ ти за ОГРОМНАТА РАДОСТ която ТИ и НАШИЯТ ВЕЛИК ОТБОР ни донесохте!!!!!!!!!ТВОЕТО ИМЕ ВЕЧНО ЩЕ СТОИ ДО НАЙ ГОЛЕМИТЕ ИГРАЧИ НОСИЛИ ЕКИПА НА БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!!!!!БЛАГОДАРИМ ти и ти желаем ВСИЧКО което мечтаеш да го постигнеш с лекота!!!!!!!НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ ще те помним ВЕЧНО!!!!!!ВЯРА,КРАСОТА,БОРБА!!!!!! 1912

    • 18
      1

      Аве,защо не ме пускат да играя като съм българин ??? Ще се наложи и на мен да ми искарат жълта карта!
      Гледам ,че на Бедиме вече е дошла …бързо става

      • Защото още не си ми платил. А си малък за гаджета

Коментарите са затворени