Звездата на Ботев Пловдив Омар Косоко няма да остане още дълго в Ботев Пловдив, научи PlovdivDerby.com. Заради напредналата си възраст голаджията ще търси да подпише последния си професионален договор срещу 5 цифрена сума в евро. Това прави почти невъзможна мисията за жълто-черните да го задържат, защото бюджетът им едва ли ще позволи да покрият финансовите му условия. В Ботев не се изненадани от желанието на играча за голяма заплата и не го укоряват за това му решение. Ръководството на канарчетата са изключително доволни от показаното от Косоко в последните месеци и няма да му правят спънки да си намери отбор, в който да получава двойно, че и тройно по-голяма заплата, с която да успее да уреди бъдещето си. Косоко и шефовете на Ботев вече са разговаряли по темата. Припомняме ви, че договорът на играча с пловдивчани е до Нова година. Дали Ботев ще продадат Косоко преди изтичането му на договора или той ще напусне след изтичането на контракта му е въпрос на преговори и конкретни оферти, които жълто-черните евентуално ще получат.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 11

    Ние пък си имаме Крушю и само да каже може да го вземе при нас в катуна. Продава една ракета и хоп ето я заплатата за 2 г напред на Косоко.

  2. 23

    КОСОКО БЕШЕ СВЪРШИЛ ЗА ГОЛЕМИЯ ФУТБОЛ И АКО НЕ БЕШЕ НАШАТА ОФЕРТА , ЩЕШЕ ДА СИ ЗАЛЕЗЕ БЕЗСЛАВНО В ПЕТА ФРЕНСКА ДИВИЗИЯ . АКО НЕ БЕШЕ ДОШЪЛ В ,,БОТЕВ,, ЕДВА ЛИ ПЪК НИЕ , ЩЕШЕ ДА ВЗЕМЕМ КУПАТА И ТАКА ДОБРЕ ДА СЕ РАЗВИВА ОТБОРЪТ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ . В ЖИВОТА НЕ ВИНАГИ ПАРИТЕ СА НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО И АКО КОСОКО ЗНАЕ ТАЗИ МАКСИМА , МОЖЕ БИ БИ ОСТАНАЛ В ,, БОТЕВ,, , ЗАЩОТО ТУК , ТОЙ СЕ ЗАБАВЛЯВА ИМА ПЪЛНА СВОБОДА НА ТЕРЕНА , А И ИЗВЪН НЕГО . ЖИВОТЪТ В ПЛОВДИВ Е ПРЕКРАСЕН И ТОЙ ЩЕ СИ ЖИВЕЕ ПРЕКРАСНО ПОНЕ ГОДИНА , ДВЕ ОЩЕ АКО ПОЖЕЛАЕ . ,, БОТЕВ,, СЪЩО ТРЯБВА ДА ПОЛОЖИ МАКСИМАЛНИ УСИЛИЯ И КОМПРОМИСИ ОТ ФИНАНСОВО ЕСТЕСТВО И СЕ ОПИТА ДА ГО ЗАДЪРЖИ НА ВСЯКА ЦЕНА . ОЩЕ ПОВЕЧЕ , ЧЕ СЕ ОЧАКВАТ И ПРИХОДИ ОТ УЕФА ЗА УЧАСТИЕТО НИ В ЛЕ . А НАЛИ , УЖ ИМАМЕ И НОВ СОЛИДЕН СОБСТВЕНИК . ТАКА ,ЧЕ ТАЗИ ПЕТ ЦИФРЕНА ЗАПЛАТА НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ПРОБЛЕМ ЗА КЛУБА . АКО ИГРАЧЪТ И КЛУБЪТ ВСЕ ПАК РЕШАТ , ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ , ТО И ДВЕТЕ СТРАНИ ЩЕ СЪЖАЛЯВАТ ЗА ТОВА МАЛКО ПО-КЪСНО . ЛЮБОВТА Е ПО – ВАЖНА ОТ ПАРИТЕ , А КОСОКО ЕДВА ЛИ ,ЧЕ БЪДЕ ОБИЧАН НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ КАКТО ГО ОБИЧАТ ФЕНОВЕТЕ НА ,,БОТЕВ,, .

    • Много идиализъм лъха опонете,което не е лошо!Той дали мисли по същия начин,а?

  3. 2
    41

    ЧАО МАНГАЛ, НА НИКОЙ НЯМА ДА ЛИСПВАШ

  4. 27
    3

    Ние пук си имаме Кики Рики (свирката) …нека да ви е яд !

    • 27

      Само вие искате на Говедарци! Малоумник!!

  5. 67
    7

    Много свястен пич! Жив и здрав да – а до нова година да дупчи цигански и говежди дирници!

  6. 52
    13

    ХАХА… Ние в ЛОКОТО имаме ДАНИ КИКИ. И ще вземем милиони евро за него. ИМАМЕ ВЕЛИК ОТБОР С ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ..

Коментарите са затворени