Собственикът на Локомотив Христо Крушарски обяви, че през настоящия сезон отборът няма да преследва грандомански цели. През миналата кампания Крушарски на няколко пъти заявяваше, че ще се гони квота за Лига Европа, но сега бизнесменът се прояви като реалист.

„Целта ни през този сезон ще е да създадем някой футболист. Искаме постепенно да наложим в състава наши кадри. За целта вероятно ще въведем учебни игри между юношите на клуба от U17 и U19, които ще мерят сили срещу представителния ни тим. Идеята е тези контроли да се провеждат всяка седмица. Дано да успеем да изградим поне един играч през тази кампания. След време тези момчета може да бъдат трансферирани и в други клубове, и то от чужбина”, заяви пред Марица Крушарски.

Той е категоричен, че в състава на Войн Войнов има футболисти, които притежават нужните качества да играят в чуждестранни клубове и да припечелят добри пари.

„Например Дани Кики, Веско Марчев и Димо Бакалов могат спокойно да заиграят в клубове извън България, където  ще получават по 20-30 000 евро месечно. Те имат потенциал, който да доразгърнат още. Говорил съм с тях и всички останали футболисти поотделно. Казах им, че няма да им правя спънки, ако им се отвори парашутът да заиграят в отбори, където ще получават много повече пари оттук. Ако може клубът да изкара средства от евентуална тяхна продажба, добре, ако не стане, не желая да съм пречка за тяхното развитие и благополучие”, обяви още Крушарски.

42 КОМЕНТАРИ

  1. 10

    По стар комсомолски обичай, Крушо е успял да набута в съблекалнята на отбора доносник, който му пее на ушенце.

    • 4
      2

      Ще го нахраним съвсем скоро, все пак не сме мазохисти като едни други да търпят един командос 10 години.

  2. 4
    3

    Гледам днес пак жълти гости са наводнили нашите теми. А йж били наводнили Бургас… Само искам да им кажа, че колкото и да дърсят под вола теле, няма да го намерят. Вий друго майе и да намерят там….

  3. 10
    4

    Президента нарича отбора “банда гейове”, почетния президент ги псува като хамалин – тези са пълни мазохисти!

      • 6
        3

        Цитирам заглавие: Скандален Крушарски: Няма да позволя банда гейове да ме командват, никой не може да ми дава наклон на оная работа!

        • 3
          2

          ами чети и съдържанието, не само заглавието

      • 6
        3

        Целия!!!!! Феновете и те са такива. Наздраве!

          • Крушо, разкрит си! Къде в написаното видя обидни квалификации, освен в цитираните думи казани от самия теб?

    • За Чаво да не говорим, а директорите…. нямам думи!

  4. 8
    4

    Комсомолец д-р капиталист е свършил парите и сега е много нервен!

  5. 12
    5

    Колко пъти да казвам че сте банда гейове!!!!! Аман от вас! За повече четете в plovdiv24

    • “… — Хей, другарю, ти какво решил си с чука!
      С тоя трясък и искри?
      — Аз ли? Път ще се прокара, друже, тука,
      нов път в тези канари!”

  6. 15

    Няма да позволя банда гейове да ми дават наклон на Христо Х….Я , е това разби се е насочено към Кики но кои са другите Круши има ухо в съблекалнята !!!?

  7. 15
    2

    То какви цели да има като едвам кретаме финансово ! Ще ни се с тъжни с тия състезатели след някой друг кръг ама това е нивото но Локомотив с този тип Крушарски толкова дано не играем бараж за оставане !

  8. 20
    6

    Крушарски – виж жълтъците какво направиха, а ти ми говориш за ниски цели. Ниските цели са за ниски топки като теб! Не ставаш, а и хал-хабер си нямаш от футбол. Вземи си иди с мир, никой няма да ти се сърди.

  9. 22
    4

    Пари нема, нема и да има – действайте!

  10. 30
    6

    Целта е реална и достпйна за уважение. За пръв път да чуя от Крушарски нещо смислено. До сега всичките му изявления бяха повод за бъзик. Явно днес е леко трезвен:). Дано се намерят и читави партньори за да си оправят стадиона и базата буферите. А нашите цели са ясни: пълен стадион утре, победа и пак победа! Влизане в групите и започване работа по нашият си стадион.

  11. 23
    7

    Крушарски, в БГ футбола не може да си добър. Не може да се изпускат играчи без пари. Имат си договори и толкова. Който ги иска да плаща

    • 22
      3

      Играчите си заминават като свободни агенти, защото Крушо не им плаща. На новите таланти, като не им плати 4-5 месеца и те ще си тръгнат без трансферна сума.

  12. 14
    10

    какво става с новите правила?! Като чета тук не се спазват изобщо. В темите на Локомотив пълно с “загрижени” жълти гости… обиждат, наричат с имена…. техните обаче чисти… Докога ще позволявате обиди към собственика на Локомотив??!!

  13. 27
    4

    Целта е следната:

    Няма да преследваме грандомански цели.

    😀

  14. 15
    18

    Крушо, как искаш да получиш без първо да дадеш?
    Искаш да жънеш без преди това да си посял, как да стане?!
    Теб дори и не те е грижа, че могат да си тръгнат най-добрите ни футболисти без да вземеш нещо за тях.Смятайте за какво става въпрос! В клуба се работи на принципа ” ден да мине-друг да дойде” ! Крушарски ме инвестира в отбора, щото няма дългосрочен план за неговото развитие! Идеята му е да наложи някой юноша, и да го продаде вместо да даде пари за качествен футболист, да го развие и да го трансферира за повече пари навън.

    • 6
      7

      това няма как да го напише локомотивец

    • Е как да не инвестира – нали той издържа отбора, направи фенската трибуна, макар и от метална конструкция, но пак я има. Прави някакви ремонти и на помощните терени, както и база в Говедарци, която честно казано като ботевист не съм се интересувал какво представлява и докъде е стигнало строителството, но все пак не може да се каже че нищо не е направил. Колкото и да е комичен пред камерите е направил много повече от предните няколко президента на Локо и Ботев взети заедно (ако не броим Ц.Василев).

  15. 15
    5

    Това за нашите кадри сме го чували. Вместо тях обаче дойдоха десетина чужденци, които не знаеха от кой край да ритнат топката. Вярно, че юношите са зле, но в сравнение с чужденците са по-добре.

Коментарите са затворени