Бившият собственик на Ботев Пд Румен Чандьров говори за ситуацията около пловдивския клуб, както и за опорния халф Яя Меледже (19 г.).

“Наистина правата върху Меледже са споделени. Няма нужда да се конкретизира съотношението в проценти. Въпреки скептицизма в началото виждате сега как се представя с екипа на Ботев и колко качествен отбор успя да сглоби Николай Киров.

За Меледже дори имаше оферти за по 200-300 000 евро, но ги отклонихме. Той е още твърде млад и трябва да понатрупа още опит и да помогне на отбора”, заявява Чандъров пред Марица.

10 КОМЕНТАРИ

  1. Защо се занимавате с Миналото??!! Чандъра като всеки човек има право мнение. А си го признав,че Ботев си е негова слабост. Не го хулете и обиждайте, тий отдавна разбра че е сбъркал на времето с Митов в Ботев. Това,че не го казва пу лично е повече от деликатно и разбираемо!! Жив и здрав да с!

  2. 29
    3

    Единственото, което трябва да стори г-н Чандъров е да си посипе главата с пепел и да признае, че има какво да учи за футбола от Ботев! Неговите футболни разбирания са разкрити! Очевидно човекът е твърде млад и не е следил качествено онова, което Пената нарече:
    Пловдив си връща СТАРАТА СЛАВА!

    • 2
      17

      Тоше пий едно Ривотрилче. Че много си превъзбуден и само глупости пишеш.

      • 10
        1

        Ти що си анонимен ве ГЪЗ. Я се покажи да ти нашокам посрания плювалник дейбатвойтамама локомотивска дейба.

  3. 2
    41

    Нищо ново като мнения при извънградските. Беше хубав г-н Чавдаров, а като ви заряза … Но, така е при високопланинските джентълмени.

  4. 44
    8

    Защо ни занимавате с тази особа ? Да си гледа там кварталното отборче без фенове, нас ни интересува само Ботев.

  5. 50
    5

    Ти си с най-малкия принос за нашия Ботев. Това че си платил 2-3 заплати не означава че ще стоиш в историята на ботев и накрая избяга като мишка.

Коментарите са затворени