Бившият собственик на Ботев Пд Румен Чандьров говори за ситуацията около пловдивския клуб, както и за опорния халф Яя Меледже (19 г.).

“Наистина правата върху Меледже са споделени. Няма нужда да се конкретизира съотношението в проценти. Въпреки скептицизма в началото виждате сега как се представя с екипа на Ботев и колко качествен отбор успя да сглоби Николай Киров.

За Меледже дори имаше оферти за по 200-300 000 евро, но ги отклонихме. Той е още твърде млад и трябва да понатрупа още опит и да помогне на отбора”, заявява Чандъров пред Марица.

10 КОМЕНТАРИ

 1. Защо се занимавате с Миналото??!! Чандъра като всеки човек има право мнение. А си го признав,че Ботев си е негова слабост. Не го хулете и обиждайте, тий отдавна разбра че е сбъркал на времето с Митов в Ботев. Това,че не го казва пу лично е повече от деликатно и разбираемо!! Жив и здрав да с!

 2. 29
  3

  Единственото, което трябва да стори г-н Чандъров е да си посипе главата с пепел и да признае, че има какво да учи за футбола от Ботев! Неговите футболни разбирания са разкрити! Очевидно човекът е твърде млад и не е следил качествено онова, което Пената нарече:
  Пловдив си връща СТАРАТА СЛАВА!

  • 2
   17

   Тоше пий едно Ривотрилче. Че много си превъзбуден и само глупости пишеш.

   • 10
    1

    Ти що си анонимен ве ГЪЗ. Я се покажи да ти нашокам посрания плювалник дейбатвойтамама локомотивска дейба.

 3. 2
  41

  Нищо ново като мнения при извънградските. Беше хубав г-н Чавдаров, а като ви заряза … Но, така е при високопланинските джентълмени.

 4. 44
  8

  Защо ни занимавате с тази особа ? Да си гледа там кварталното отборче без фенове, нас ни интересува само Ботев.

 5. 50
  5

  Ти си с най-малкия принос за нашия Ботев. Това че си платил 2-3 заплати не означава че ще стоиш в историята на ботев и накрая избяга като мишка.

Коментарите са затворени