През миналия сезон наблюдавах мачове на Маритимо като скаут на Левски. Това е изключително силен отбор. Но в момента не зная кои футболисти остават, защото Маритимо има навика постоянно да продава играчи на Порто. Двата клуба са в добри отношения. Всяко година Порто привлича по един-двама играчи от Маритимо. Те в никакъв случай не са много по-силни от Бейтар Йерусалим, но трудно се играе срещу португалци. Тежко ще е. Много е трудно титуляр от Маритимо може да дойде да играе в България. Струват много пари. Президентът на Маритимо винаги продава футболистите си на много висока цена. Само поздравления за Николай Киров и Ботев. Отборът е много силен в атака. Трябва да се подобри играта във фаза защита. Не случайно вкараха толкова голове, но и допускат, доказателство е последният двубой със Славия, което не е много добър атестат. Но Николай Киров е добър треньор и отлично знае какво прави.

В проценти не мога да кажа какви са шансовете на Ботев срещу Маритимо. Нека поне да мине първият мач. Но шансовете Ботев да отиде на плейоф не са малки.

 

1 КОМЕНТАР

  1. 10
    2

    Няма смисъл от коментари от псевдоспециалисти- факт е, че отбора на Маритимо е по- висока класа от Бейтар, това е ясно на всички! Някой да се сеща някога български отбор да е отстранявал португалски в евротурнир????

Коментарите са затворени