Собственикът на Локомотив Христо Крушарски се прояви като истински джентълмен. Благодетелят на черно-белите пожела успех в евротурнирите не на кого да е , а на градския съперник Ботев. Канарчетата се класираха за третия предварителен кръг на Лига Европа, където ще се изправят срещу португалския Маритимо. Крушарски чистосърдечно изрази желанието си жълто-черните да се класират поне в груповата фаза на втория по сила турнир на Стария континент.

 

„Пожелавам на Ботев да се класира за участие в групите на Лига Европа. Ако имат възможност, да стигнат дори и още по-напред в надпреварата. Трябва да подкрепяме всички български отбори, когато играят в евротурнирите, защото преди всичко сме българи. Не бива да се делим, а да се радваме на успехите на всеки един наш тим по европейските терени. Колкото по напред стигне Ботев, а и Лудогорец, е добре и за нас – останалите клубове от първенството ни. По-голям успех за тях в Европа, ще донесе постъпления от УЕФА дори и в Локомотив, защото всички накрая ще се наредим за получаване на по 50 000 евро. Това вече се е случвало заради пробив на Лудогорец. Виждам, че и сега има критики и омаскаряване по адрес на разградчани, но не мога да си обясня защо се прави. Когато играем един срещу друг с евроучастниците ни в нашия шампионат вече сме съперници и трябва да доказваме кой е по-добър на терена в духа на феърплея”, обяви пред Marica.bg Крушарски.

19 КОМЕНТАРИ

  1. 21
    1

    Всичките коментари са на максимум 3-ма кретена! Аз също пожелавам успех на Ботев и свястните им фенове,на тук пишещите им пожелавам да си намерят жени че глупстите им не се издържат.Ако не можете да си намерите обърнете се към Крушарски,все ще измисли нещо!

    • 3
      2

      То пък някой все едно ще иска да “мандърса” тоя селянин-алкохолик…

  2. 19
    4

    Е личи си,че човека нема нищо общо с комлексарите от лайняния стадион в Лаута Те там съществуват за да мразят и плюят Ботев ,не им пука те дали са добре важното е Ботев да е зле ,ха,ха Ако Ботев някак си се случи че не съществува/което е невъзможно/Ще се закрият селските пръчки от Локуту,нема с кой да се сравняват и да мразят нещастни гниди

    • 4
      10

      Затова ли темите за Локомотив са пълни с жълти копачи бе палячо

  3. 20
    4

    Не са успели да го заразят с анти ботевизма който на лаута върлува като жълтеница.Респект Крушарски,и благодарим за пожеланието.

  4. 4
    20

    Ами ние ще въртиме ли Порно с чичо Венци?Защо не пишете за любимия Ботев?

  5. 19
    5

    Ами браво на Крушарсси,интелигентния човек даже на враговете си не мисли злото:)Това го правят само полуграмотните селяни;)

  6. 26
    4

    Ааааа не се издържа, няма да ходя на мача с нашите, приятелки от Левски, а щях ме да викаме заедно против жалтити, и после как щяхме да си бъркаме по дупките, а ся боикот да подкрепия жалтити срам.
    П.с. ама като знам сините как шибът. Може и да отида!

  7. 26
    13

    ДРИСКАМ И ПОВРЪЩАМ ЕДНОВРЕМЕНО… Как нашият президент ще подкрепя жълтите? КЪДЕ ЗУМА ДА СИ КАЖЕ ТЕЖКАТА ДУМА? Направо си изповръщах вътрешностите

    • 20
      3

      koi ZUMA be????toq koito vi psuva na maika ili nqkoi drug be6e????
      Kolko ste jalki samo…..kolko ste jalki

    • Тоше, пак ли се правиш на Локомотивец!!! Olowdivderby, докога?!

    • 38
      2

      ОТГОВОРЪТ НА ЛЕГЕНДАТА Е-ДЕБА ВАШТА МАМА ЛОКОМОТИВСКА

  8. 39
    5

    Крушарски винаги бил и е много свестен Човек!
    Още при идването си в Локомотив, той заяви, че пловдивските клубове трябва да си помагат, а не обратното!
    Успя да реализира и няколко срещи при кмета с тази инициатива!
    Естествено простотията и злобата от страна на недоброжелатели осуетиха благородното му желание и ето ни днес!
    Въпреки всичко, Крушарски отново се проявява, като човек, който стои над нещата и правилно пожелава успех на Ботев! Така и трябва да е, независимо в коя посока отиват пожеланията!
    Ако някой не е забелязал, именно злобата и простотията дърпат общедтвото и държавата ни нафолу!!!!

    Чест прави на Крушарски, за постъпките му!

  9. 45
    7

    Крюшо мен пък ме кефи,защо да не пожелае успех на Ботев,човека не е комплексиран и злобен като циганската му публика

  10. 39
    9

    Сега разбирам какво става. Не само Домуса, а и Крюшо му помага да купуват мачове за Ботев. Ето защо мангалите не бяха получавали заплати половин година. Сега, когато започнаха да се връщат инвестициите, Крюшо реши да даде по някой лев на гладните си подопечни…

Коментарите са затворени