Ето ги титулярните екипи на Локомотив

25
810

След като отмина юбилейната година, в която бе отдадена почит на хората, поставили началото на Локомотив, се връща черно-бялото райе, с което отборът е известен в последните повече от 60 години.

Днес ви представяме титулярния черно-бял екип, с който „смърфовете“ ще се състезават през сезон 2017/2018. Изтънчения и свеж дизайн е придружен с леката и удобна материя на фланелката. Екипите са изработени от дългогодишния и успешен партньор за спортна екипировка на Локомотив – Uhlsport. И тази година от Uhlsport избраха най-доброто за представителния тим на Локомотив!

Дебютът на Локомотив с новите екипи ще бъде тази неделя в първия домакински мач за сезона срещу Левски (София).

25 КОМЕНТАРА

 1. 2
  5

  Жълтите комплекси не познават граници

 2. 6
  16

  Жълтите бият и пак не излизат от новините за Локомотив! Това ясно показва, колко комплекси са натрупали жълтите през годините, то не бяха задни ножици, параболи, обрати.Комплексите, които сме им насадили са ги направили да изглеждат, като пребито куче, на което само да му замахнеш и се напикава от страх.Всъщност като се замисля за тях е нормално винаги да се сравняват с нас, защото са по-малкия отбор в града.Ако ще и 100 купи да им подарят винаги ще стоят в сянката на големия им комплекс – Локомотив!

  • 1936--2001 2001- 2017 - КРЮШОН ЗАКРИ КЮСТЕНДИЛСКИТЕ ЦИГАНИ
   14
   3

   КО РЕЧИ? ,,БОТЕВ“„ БИЛ ПО-МАЛКИЯТ КЛУБ ? ХОДИ СЕ ПРЕГЛЕЖДАЙ НА БАРАКИТЕ НА ПЕЩЕРСКО ПСИХЯСЪЛ БУФЕР . ВКАРАЛИ ДВА СЛУЧАЙНИ КРАСИВИ ГОЛА , КАТО ЕДИНИЯТ БЕ СВАТБАРСКИ ШУТ ,КОИТО АКО ОТ 1000 ОПИТА ОЩЕ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВРАТАТА ПАК И ПОЧНАЛИ ДА СЕ ПЪЧАТ . НИМА СИ ЗАБРАВИЛ СТРАНИЧНАТА НОЖИЦА НА ЧУНЧУКОВ ИЛИ ВОЛЕТО НА БАЛТАНОВ . НИМА СИ ЗАБРАВИЛ ОБРАТА НА ,,ВАСИЛ ЛЕВСКИ ,, ИЛИ ЕДИН ОТ ,,ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ ,,, ОТ 1-2 ДО 5-2 . НИМА СИ ЗАБРАВИЛ НЯКОЛКОТО ЛЕКЦИИ С ПО 5-0 . ПРЕБРОЙТЕ СИ И ГОДИНИТЕ В ,,Б,, ГРУПА БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОИТО ,,БОТЕВ,, НЕ ВОДИ В БРОЯ НА ПОБЕДИТЕ В ДЕРБИТАТА , А И НА ПАРТИЯТА КОЯТО НАРЕЖДАШЕ ПОРЕДИЦА ОТ МАЧОВЕ ДА ЗАВЪРШВАТ НАРАВНО , КОГАТО ,,БОТЕВ,, ИМАШЕ СТРАХОТЕН ОТБОР .

   • 1
    3

    7:3 И МИЛАТА ВИ Б К П СЕРАЗПОРЕДИ ДА НЕ ГИ НАПРАВИМ 14!Да коментираш този мач но ти може и да не си бил планиран още!Затова не коментирай,защото по онова време ако не беше любимата ви ПАРТИЯ,военните,КЦМ и. н. вие изобщо нямаше да съществувате!Много поздрави от КТБ

    • 5-0 В 60 МИНУТА И АТАНАС ДРАМОВ ВАДИ СИРАКОВ И НАРЕЖДА ДА СЕ СПРЕ ГАВРАТА , ЗАЩОТО МАЧА ОТИВАШЕ НА ДВУЦИФРЕН , ПОМНИШ ЛИ ? МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ ЕМУ НАКОВ ? КЪДЕ Е ТРОФЕЯ ОТ КУПЕНАТА ТИТЛА ?

  • 50000 хиляди мюсолмански цигани в изгрев бойс-кой ециганина бе жълт помияр?

 3. 10
  11

  Никой не се интересува от вас,леевски като ви земе стадиона стойте си в Куматюву не ни пречите:))

 4. 17
  11

  Включи мачовете за купата и статистиката е в полза на Ботев

  • 6
   9

   Сложете и контролите и двустранните игри и сигурно ще се галактически щампионци паляци

  • 3
   6

   включени са. не говори без да мислиш, селски

 5. 16
  12

  ВАРИ ГО
  ПЕЧИ ГО
  МАНГАЛА СИ Е МАНГАЛ !!!¡!!!!!!!

 6. 15
  9

  Излиза, че единствената стойност на тези велики успехи е да можете да ги навирате в лицето на феновете на Локомотив. Странно е, след като сте толкова велики, защо все гледате да се сравнявате и да се доказвате пред нас.

  • 9
   7

   Чи какви грамотни фенове при ЛОКОТО ?

   • Помияр в мюсолманското гето столюпиново кой е грамотен,бе жълт боклук?

 7. 13
  18

  СТРАХОТЕН ЕКИП, НЕ КАТО НА ПУТЯФ МЕНТЕТАТА

  • 11
   11

   Каза мангалчето и си заби един фишек в дупарата

   • Ти изроде жълт от кои циганиси ,от столипинските или откоматевските та си компитентен по циганските въпроси?

 8. 13
  20

  Жълтите копелета нямат почивен ден. Бият и пак в темите за Локомотив. Жалкари

 9. 21
  14

  И дрипи им купих, и заплати раздадох и пак са недоволни! Циганска работа!

 10. 18
  21

  Иначе ква е викаш статистиката между двата отбора, а?

 11. 21
  27

  Кво ми пишеш за Путяф? Кой го е еня?
  Боли ме уя за вас!

Comments are closed.