ЦСКА 1948 предложили 8000 лева на Камбуров!

13
816

ЦСКА 1948 са предложили 8000 лева на Камбуров! Това разкрива в днешния си брой Меридиан мач. PlovdivDerby.com ви информира още вчера за офертата от аматьорите към легендата на черно-белите. Изданието отбелязва и за интерес от страна на Черно море.

Утре се очаква Камбуров да се срещне с Христо Крушарски. Много фенове се надяват двамата да се помирят и голмайсторът да остане на Лаута. Със сигурност не е това е начинът, по който футболист като Мартин Камбуров трябва да си тръгне от Лаута, коментират феновете.

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

13 КОМЕНТАРА
 1. 4  3

  Жълтурите са виновни, че сложих Локото на к*ра си. ЦСКА си е ЦСКА, макар във В група и ще ми дават 8 бона. Може да не е колкото ми обеща Крюшо, ама ще ги взимам, а не само обещания.
 2. 4  1

  Жълтура Рошавия стана Гъзето в черно-бялата торсида и разпяваше агитката в Ловеч.Срам.Ние сме зад Марто,против клоуна Кряшо.
 3. 2  4

  Мисля, че е редно след като целия отбор застава зад Камбуров да застанем и ние феновете зад тях! Кой е Крушарски? Такива като него идват и си отиват, но легендите са вечни.Какво е направил Крушарски, и какво Мартин? Нека всеки сам си отговори.Едо го каза:“ Рибата се вмирисва откъм главата“!
  Колко по-ясно да го каже?!
  Крушарски да плаща редовно или да си ходи по живо-по здраво!
 4. 9  2

  Каламбуроглу има голяма глава и може да играе в отбора на марсиянците.
  • 6   3

   горките буферчета
   не знаят на кое се вика задна ножица
 5. 16  4

  Тоя свиленградски каун иска да ми дава наклон на кура! Да ама който плаща той поръчва музиката каун, бягай в ЦСКА-то, там ти е мястото! Ще си докарам млади цигани от шекера и Столипиново, ако трябва и от Факултето ще докарам ама ще играят за емблемата не кат теб алчен гъз!
 6. 15  3

  ЦЕСИКА СИ Е ЦЕСИКА

  за велбъжкия кюмур ма бали ХУ..ляното
 7. 21  10

  Мартин е легенда на Локо Пловдив и мястото му е при нас.
  Ако Крушарски няма пари или не иска да ги харчи по-добре да си ходи поживо-поздраво . никой няма да му се сърди.
  • 16   3

   Ти да не мислиш, че на КРУШО много му се седи при вас. Преди да го „назначи“ Боко Тиквата за бизнесмен-„бащица“ на Локомотив, не е знаел откъде се рита топката. Всеизвестно е, че всички които печелят обществени поръчки, трябва да заделят по нещо за Краля-Слънце – иначе чао бизнес – изпадаш от баницата!
   • 5    2

    И вашия е един Ален Делон , ха,ха , от малък си е падал по жълтото.
 8. 16  6

  Той се чувства предаден от феновете на клуба , защото вярва , че е дал много на клуба , а не е получил нужното внимание , а лъжите на Крушарски го довършиха , защото можеше да играе където пожелае в България на по-добри условия ……

Comments are closed.