Въоръжен ли е влезнал този фен на Ботев на стадиона в Израел? СНИМКА

9
3548

Фен на Ботев Пловдив е запечатан на фотос, как куфее след гола на Серкан Юсеин на стадиона в Израел с „меч“ в ръка! Всъщност Хана, както е прякорът на запалянкото е „жертва“ на случайността. Ако се гледате по-внимателно ще видите, че всъщност „оръжието“, което той държи е част от илюстрацията на фланелката на негов приятел, който седи на кадъра зад него! Снимката обаче стана повод за шеги в нета. „Хане, пусни меча“, написа в социалната мрежа негов колега от агитката на Ботев. „Не Хан, за Зевс“, коментира друг потребител на фейсбук.

Хана е един от култовите фенове на Ботев Пловдив, който не пропуска мач на канарчетата в чужбина. Прякорът му, с който скоро може да се прости, след като хвана светкавица в ръка, идва от първото от поредица култови гостувания на националния ни отбор в Загреб, Хърватия. Тогава Илиян е пременен с фланелка с ликовете на български ханове и фенове на канарчетата започват да му викат Хана. Така до днес той запази този си прякор, но след тази снимка…

 

 

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

9 КОМЕНТАРА
 1. 1  0

  :DDDDD, много ме развеселихте, признавам ахахах
 2. 1  19

  Гръдливия мияч на прозорци тръкна ли го на евреите хаха
 3. 6  59

  Тоя потен мияч на прозорци кой го пусна извън пловдив
  • 65   5

   Момчето работи и може да си го позволи, а ти дори за Интернета който ползваш разчиташ на мама и тате да ти го платят предполагам!
 4. 36  3

  Една снимка – новина, 2 снимки – серия от новини, 3 снимки – спортен сайт, 4 снимки – алманах, 5 снимки – е тва вече и локото нямат толкова в историята си!
 5. 2  3

  Много народ погубих! В Сингапур се крият от мен мамка им…

Comments are closed.