Локомотив Пловдив постигна впечатляваща победа с 1:2 като гост на Етър за началото на шампионата. В момент, в който всички очакваха черно-белите да са обезверени, те показаха добра и разнообразна игра и стигнаха до трите точки на стадиона в Ловеч. Всичко бе срещу Локо Пд днес. Час преди началото на мача Мартин Камбуров напусна отбора. Президентът Христо Крушарски заяви пред PlovdivDerby.com, че няма да спира играча и добави, че в понеделник лично ще раздаде пари на Лаута, както и че ще докара двама футболисти от Бразилия. Трите принудителни смени също не сломиха локомотивския дух в играчите, подкрепяни безрезервно от около стотина привърженици на стадиона. Везалов, Сержо и Марков напуснаха терена заради травми, като последния се прибра в съблекалнята с окървавено лице след среща от близо с коляното на съперник.

В 31-ата минута Ванчо Траянов намери с отличен дълъг пас Веселин Марчев, който от своя страна технично си спря топката на гърди и без да се бави прониза Кирил Акалски. В самия край на полувремето Дани Кики отбеляза страхотен гол за 0:2 с удар извън границите на наказателното поле.

В 82-ата минута Цветомир Тодоров вкара трето красиво попадение в този мач след прецизно изпълнение на пряксвободен удар.

20 by bgsport

71 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    някой няма ли да се сети да каже какво е състоянието на Везалов и Серджо. Той тъкмо се оправи от тежка контузия, сега ако си е счупил ръката……

  2. 5
    3

    кой и кал е правил свирки на домус ага за купата та сега в европа да има селски изцепки само да не ви набарат евреите по магистралата че не само ръце ами и крака ще има вдигнати

  3. 20
    4

    Как да не си отворя една биричка в чест на тази прекрасна победа. Густо ми е бе. Живей ми се. Айй Локооооо

  4. 14
    4

    Тия Етър са супер кухи дебели за Б група , супер рогачи , бях забравил какви смешки са от Северна България , локото можеха да ги бият с разлика. …..

    • 8
      2

      Тия наистина са ебати ръгачите, майна…не можеха да ни отнемат топката и затова ни сваляха на земята.Виждаше се разликата в класите първото полувреме…много по-технични нашите и по-добре си подаваха топката.Голът го вкараха от фаул…имаха само 2 атаки.Ако Мартинович си беше вкарал положението с глава ставаше 0:3 и затваряше мача.Вместо това получихме гол и трябваше да треперим до края…типично по локомотивски.Вие гледайте сега да не се изсерете на метеното на реванша, щото българските отбори са склонни на това.Чака ви много, ама много тежък мач с Бейтар в Бургас.Преди мача в Израел аз ви казах, как трябва да изиграете мача и сякаш Белия ме чу хаха.В момента сте по-добрия отбор…На мен лично ми харесва стила ви.Подавате си топката, линиите са ви близо, играете с мисъл, а не наизуст.Но в дербито нищо не се знае…били сте много по-силни от нас и сме ви били, така че ще видим.

  5. 17
    9

    Ко стана сега. Цялата родопска яка предричаше загуба на Гранда, а вместо това получи един голям….. в селскита им уста.

    • 11
      15

      циганите – кога се взехте за гранд?

      ГРАНДА В ПЛОВДИВ Е ЕДИН И ТОВА Е БОТЕВ.

      Всичко друго е анимационни герои.

      • 13
        10

        Виж статиската между двата отбора и ще усетиш кой е гранда, сельо.

  6. 15
    21

    АЗ ПАК СЕ ВРЪЩАМ В ЛОКОТО – В ПОНДЕЛНИК.
    НЕ МОГА БЕЗ ТОТО.

  7. 6
    27

    Мисля, че съдбата си знае работата и Камбуров трябва да завърши кариерата си там, където я започна- в Ботев! Навремето Селският го прогони от отбора на сърцето му, сега се намери друг селяндур, който го гони от Локо! Няма да се учудя, ако и той, като Руни си признае, че е спял с пижама с цветовете на Ботев. Хората казват, че първата любов ръжда не хваща! Марто, като истински мъж трябва да си признае това! Остава да се разбере с Белия, а Ботевистите да го приемат с разбиране! Нека си спомним, че преди няколко дена си замина Аян, който беше легенда на Локо, но игра и за Ботев. От това никой не загуби, а просто феновете на футбола продължиха да се радват на майсторството му! Да не забравяме, че и други легенди, на други отбори, са играли при нас! Сега е момента да покажем, че сме християни и след като Бог прощава 9х99 пъти, то и ние можем да простим всичко и да приберем големия професионалист, прокуден не по свое желание от Ботев! Все пак всеки човек трябва да изкарва прехраната си и не винаги нещата стават така, както искаме! Тук е мястото, всички Ботевисти да поправим грешката на онзи Селяндур, като одобрим направеното предложение!

  8. 13
    16

    ай мангали, тая година гоним 2-рото място и догодина в лига европа!
    няма само жалтурите да играят там, я!

  9. 31
    4

    Камбуров в сряда на срещата се кълне във вярност и себераздаване? Два дни по-късно си бие камшика час преди мача? Ебал съм го в капитана.
    Съотборниците му и те без пари, ама изораха терена и биха?!
    Всеки да си прави изводите!
    Камбуров трябваше да бъде оставен да си ходи още преди 3 месеца! Тогава беше обиден на феновете. Днес друг му е крив.
    Верея не бяха взимали пари 5 месеца. Пирин още не са взимали, но никой не мрънка и не бяга. Само императора?
    Да е жив и здрав. Може би ще бъде за добро?!

  10. 9
    11

    НЯМА ТАКИВА ЖАЛКИ КОМПЛЕКСАРИ !!!!
    ХАХАХАХАХААХАААХАААХАХ
    ПЪРВИ СТЕ В КЛАСИРАНЕТО
    АЙХААХАХАХАХАААА
    АЙАХАХАХААХАХААХХАААХАХА

  11. 20
    13

    Поздравявам момчетата, че въпреки скандалите и трудностите излезнаха мотивирани за победа и я спечелиха.Много е трудно в такъв момент да излезнеш на терена и да мислиш за футбол.Имаме голям треньор в лицето на Войнов! Негова е заслугата момчетата да проявят характер и да спечелят мача!!!
    Много спокоен човек! Как успява да им влезне под кожата, да ги вдигне и да играят не знам…страхотен психолог.Голям Ванчо и Пламен Николов.С Пламен направхме голям удар! Най- стабилният беше отзад.Ванчо гениален просто…уникален извеждащ пас към Веско.Първото полувреме след 15 мин. ми харесаха всички Ванчо, Серджо, Димо, Веско, Дани и Пламен се отличаваха.Като за първи мач срещу тия ръгачи и тези принудителни смяни – добре.Да се надяваме, че с новите попълнения ще вдигнем нивото и класата.Дано се оправят нещата с Мартин, ще е жалко по такъв начин от клуба да си тръгне една жива легенда.Марто да стисне зъби и да се смири…може още да помогне.
    Ако трябва и тарторите да се намесят, и да се опита да се потуши конфликта.

    • 12
      17

      абе вие да не бихте Реал, та се превъзбуждате? тия новаци са пълни шейни и няма да вземат точка от никой.

      • 13
        16

        Ще ви видим и вас. Онези евреи изпуснаха да ви вкарат поне 10 гола…

      • 9
        9

        Ами вие да не би да бихте Барселона та се изживяваш тук….някакви анонимници от Албания……и спри да сънуваш задната ножица на Камбура……как ви я изпраска с кеф А.

  12. 29
    11

    БРАВО МОМЧЕТА ГОРДЕЕМ С ВАС ВИЕ ДНЕС НИ ПОКАЗАХТЕ ЧЕ НЯМА НИЩО ПО СВЯТО ОТ ЧЕРНОБЯЛАТА РЕЛИГИЯ….. ВИНАГИ СЪС ВАС ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

  13. 26
    22

    От много писане по форумите забравихме да отидем на мача. Обидно малко хора, а е петък вечер. Пък и Ловеч е чудна дестинация. Ама на компа е по-лесно. По-лесно е да злобеем по жълтите.

    • 20
      15

      Селски, за да си на мача в 18:45 трябва да тръгнеш от Пловдив най-късно в 15:30, 16:00 и да не спираш никъде!
      По това време се работи още! Панимайш!
      Вие на мач от ЛЕ оставихте половината сектор празен, седнал селския нас да гледа! Отивай да ринеш на кравите и у лево!

      • 8
        10

        Прав си, Мемед на негу , с тез каруци трябва да убийм коньовете от бой да качим Биклимету. Мойту хайван са запъна на вторуту завой и ми вика :”Сакън, Шукри, аз съм дотук, насякъде пише” Ботев 1912 “. От туй жълтуту гяур няма отърване.”
        Аз нали не мога да чета, бой, бой, ама хайвана йок…
        Пуснах го да пасе, набрах малку джанки, гъби, арматура по пътя и обратно в Аджисана.
        Гледам, нашту локу било гяур болярите. Опънах Айшету, ударих две мастики и си легнах.
        Саде Локу!

    • 13
      11

      Ава стига ва и ний писайми по форумите и забравийми да идем до Бургас ва…..ама кво от тва ва нали ни подариха паницата-купа и сега си прайм попарка в нея ба да вейба.

  14. 28
    14

    Браво на момчетата!! Държаха се мъжки срещу рогачите от Етър! Сватбата трябваше да изгони поне 2-ма от тези. Крушарски, плащай и да се успокоят нещата най-после! Грехота е да се разбива такъв отбор! Ако Камбура напусне веднага връщайте Нашер Самед и да ги почваме! Внимавайте да не изтървете и Бедиме! Николов и Марков ще направят най-добрата двойка сентранли заюитници в А група.

    • 18
      7

      Казал им е, че в Понеделник ще им даде заплатите, както и че е договорил двама бразилци, като единият е нападател.Да се надяваме и проблемът с Мартин да се разреши.Той като жива легенда трябва първо да ги мотивира да играят за клуба и феновете, а не само да мърмори за пари и да вдига скандали.Парите са жизненоважни, не може без тях, но не всичко в този живот е пари.Хубаво… заставаш зад колегите си и настояваш да си получат заработеното, но ако си решил да вдигаш скандал пред Крушарски или Чаво не се прави в деня на мача! Стисни зъби, мотивирай съотборниците си, поведи ги…сега след една такава победа скачай, карай се ако искаш с ръководството, но как може да оставиш отбора в деня на мача?! Мартин защо не си зададе въпроса, как един такъв скандал и да изоствимотбора в деня на мача ше се отрази на колегите му.Как може да постъпи толкова безрасъдно.Преди да направиш нещо помисли за последствията.

  15. 18
    15

    Не плюйте по Камбуров само , би било много жалко дори за вас !

  16. 17
    15

    Голям проблем. Етър са толкова слаби, че не успяха да изравнят. Последните минути нашите направиха всички възможно, но не стана равенството. Изпуснахме тотото.

  17. 32
    9

    Днес на пук на всичко направихме чудото и победихме!
    Едва ли някой го е очаквал след купищата проблеми, които не спряха преди и по време на мача!!!!
    Въпреки това показахме тотално игрово надмощие , особено през първата част! Тогава ги убихме! Миневци, александривци, василевци и оня глупак треньора им дето знаел, как да ни бие…..големите звезди ги унижихме!
    Това с Камбура може да се окаже голям плюс, за отбора на Локото? Само дано Крушарски да им плати в понеделник?!
    Браво на мончетата!

  18. 23
    1

    При тоя зор играха що годе добре личи си , че малко въздух липсва но на фона на всички патаклами си е даже повече от добро начало , не трябва да злорадстваме , защото като се сета на къв огън и ние бяхме преди 6-7 месеца и ……………

  19. 26
    21

    Жълтите еничари пак налазиха хахах

  20. 19
    18

    Алоо , коматевци, езиците ли си прехапахте , нека отговорим достойно на тази случайна победа.

    Който не пише няма безплатна екскурзия.

  21. 20
    17

    Браво господин КРЮШО Озапти отбора и без пари играят като гладни хиени Никакви заплати до влизането на България в еврозоната и сме шампиони ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ

  22. 16
    30

    Браво на Локо, дано се задържат в първа лига да има с кой да си правим ташак.

    • 22
      17

      И ВАС ЩЕ ИЗМАНДРЪСАМЕ 10 ТИЯ КРЪГ ЕВРОИДИОТИ НЕЩАСТНИ:)))

      • 20
        19

        Ботев е гордостта на България! Играем с футболна Европа, не се радваме на победа над Етър

        • 15
          13

          И с кое се гордее България повече – с изцепките в Македоня, заради които даже не стигнахте до мача, а ви върнаха като ялова циганка, или заради расистките изцепки заради които половината стадион ще е празен?
          Да не забравите да предупредите УЕФА, че според тълковния речник, ако викате “Зиг Хайл” това значи “Канари напред” а “Шибай чифутите” значи “Вива Канари”

          • 22
            10

            Ботев, драги ми смехурко, е единствения БГ отбор без загуба в Евротурнирите

      • 12
        16

        Нека първо да просъществува Локо до 10 кръг пък тогава ще го мислим.

      • 12
        5

        И майка ти ще мъндръсаме, курво циганска

  23. 17
    4

    СЛУХОВЕТЕ ЗА МОЯТА СМЪРТ СА СИЛНО ПРЕУВЕЛИЧЕНИ.

    • 14
      12

      Жълт манго И ВАС ЩЕ ИЗМАНДРЪСАМЕ 10 ТИЯ КРЪГ ЕВРОИДИОТИ НЕЩАСТНИ:)))

      • 15
        8

        Какви ероидиоти бе, кавал смешен ? С положителен баланс сме в Европа и нямаме загуба засега. Защо не играете в ЛЕ, боклук цигански ?

        • 8
          12

          Щото не сме сателит на Септември и Лудогорец;)
          ПОНИМАЙШ

  24. 21
    10

    КРУШАТА ВЕЛИКАН !!!!!
    ВЕЧНА СЛАВА !!!
    ДОЖИВОТЕН ВОДАЧ !!!

  25. 30
    25

    Колко е резултата ?

    Питам заради един клошар с жълта фланелка , живо се интересува как играе единствения пловдивски отбор в А група.

    • 13
      17

      Не е свършил мача, нашите може да са го играли 2пп 1 краен, трябват пари за ранъ

    • 21
      16

      Да ти постна ли ДВ,че да видиш кой е навлекът на Пловдив?Иначе браво за боя над гранда Етър!То не е свършил мача де.Между другото по добре играете без империаприцата,по разнообразна е играта ви.Мое мнение.

      • 10
        6

        Заместникът на Мартин Камбуров се казва Леонардо Леозиньо и е роден през 1993 година. Играчът е бразилец и ще пристигне в Локомотив в началото на следващата седмица, за да подпише договор с клуба от Пловдив.

        https://www.youtube.com/watch?v=Zm3tKbrWaNo

      • 7
        7

        РАЧО ПИДАЛЪ И ВАС ЩЕ ИЗМАНДРЪСАМЕ 10 ТИЯ КРЪГ ЕВРОИДИОТИ НЕЩАСТНИ:)))

    • 11
      11

      Между другото,кажи на клошаря,че Локо кн ,не само скандали не ги лови,ами и глад не ги мори.И вижте защо клошаря не е с черно бяла фланелка.Да не е видял от новия вратар?

    • 16
      15

      Не ни занимавай със селски отбори ние гледаме ЛЕ

    • 10
      15

      2-0 за Локуту ва.
      Добре че е по Диема че я имам на селската кабеларка.

    • 12
      8

      СУПЕР МАХАМЕ ИНТРИГАНТА КАМБУРОВ И ВЪРВИМ НАПРЕД КЪМ ТГОВЕДАРЦИ

    • 7
      4

      Да, вярно е
      Единствения отбор в Пловдив
      от Кюстендилски произход

      (нищо, че болшинството от феновете
      Сме от ромско потекло)

    • 6
      2

      Да, вярно е
      Единствения отбор в Пловдив
      от Кюстендилски произход

      (нищо, че болшинството от феновете
      сме от ромско потекло)

  26. 9
    16

    Ава стига ся и ти ва….забрави нашти колко рехавко го даваха в Бургас ба да тейба.

  27. 18
    21

    Локо нищо не ги лови, гледам агитката им от двама мъже и полвина:)

Коментарите са затворени