Мартин Камбуров няма да играе срещу Етър! Той е изваден от групата на Локо Пд за мача, потвърди пред PlovdivDerby.com спортният директор на черно-белите Чавдар Цветков. Според колегите от “Марица” Мартин Камбуров се е скарал с президентът Христо Крушарски, който в момента в чужбина. Чавдар Цветков не пожела да коментира пред нашия репортер какви са причините за изваждането на Мартин от групата за мача с етърци!

26 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    9

    Мисля, че съдбата си знае работата и Камбуров трябва да завърши кариерата си там, където я започна- в Ботев! Навремето Селският го прогони от отбора на сърцето му, сега се намери друг селяндур, който го гони от Локо! Няма да се учудя, ако и той, като Руни си признае, че е спял с пижама с цветовете на Ботев. Хората казват, че първата любов ръжда не хваща! Марто, като истински мъж трябва да си признае това! Остава да се разбере с Белия, а Ботевистите да го приемат с разбиране! Нека си спомним, че преди няколко дена си замина Аян, който беше легенда на Локо, но игра и за Ботев. От това никой не загуби, а просто феновете на футбола продължиха да се радват на майсторството му! Да не забравяме, че и други легенди, на други отбори, са играли при нас! Сега е момента да покажем, че сме християни и след като Бог прощава 9х99 пъти, то и ние можем да простим всичко и да приберем големия професионалист, прокуден не по свое желание от Ботев! Все пак всеки човек трябва да изкарва прехраната си и не винаги нещата стават така, както искаме! Тук е мястото, всички Ботевисти да поправим грешката на онзи Селяндур, като одобрим направеното предложение!

    • 4
      11

      Ах как им се иска на жълтурите Камбура да е при тях…да осмисли нескопосаната им игра…..а ще простите ли онази прословута задна ножица …….

  2. 9
    4

    АВА ЕЙ ИДИОТИ КИБАПЧИНИЦАТА ДНЕС РАБОТИ ПОВЕЧЕ ЗА ЕТЪРА ВА.КЪФ КАМБУР КФИ ПЕТ ЛЕФА ВА НИ НА ИТИРИСУВА ТОЯ НИШТАСНИК ВЕЧЕ ВА.
    ОТ КАК КРУШАТА ИЗКУПИ ПОЛУВИНАТА НАШИ МОМЧЕТА ОТ ФК СТРЯМА ВЕЧЕ НЕ НА ИНТИРИСУВА ТОЯ КАПУТ ВА.
    АМ КАТ ГИ ГЛЕДЪМ ТИЯ ЖАЛТУРЯТА МАЙ ША НА ИБЪТ ТАЗ ГОДИНА ДЕ НА ХВАНАТ ВА АХМАЦИ ОТ СМЕ МНОГУ ОВОРЕНИ И ОБУРОТА НА КИБАПЧИЙНИЦАТА НАМАЛЯВА ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.ВЗИМАЙТЕ СА В РЪЦЕ ЧЕ ПАК ДОГУДИНА ПО ТУЙ ВРЕМЕ ЩА ВЗИМАТ ЗАПЛАТИ АКО МАГАТ ВЕЧЕ ВА.
    ТА ЕЙГО ТОЗ УБАВЕЦ Георги Пашов НАШИ МОМЧЕ ВА ИСТИНСКИ ЛОКУМОНИФЕЦ СТРЯМАЛИЯ ОТ КЛАСА ЕНА И ДРУГИЯ Архан Исуф ТОЯ ЖА СТАВА ЗВИЗДА ВА, КО ДА КАЖИ ЗА ТАЗ ИЗВЪН ЗЕМНА РОДНА ЗВИЗДА ОТ СТРЯМА ВА Самер Хашед АБЕ НИ СМЕ ЛОКУ ВА НИЙ СМЕ ИСТИНСКИТЕ ДЖИХАДИСТ В БЪЛГАРИЯ ВА ЗА ТУЙ СМЕ САМУ ЛОКУ ВА.
    АМА ЩА ВИДИМ АКО КИБАЧИЙНИЦАТА НЕ ТРЪГНЕ ЩА СТАВ ТО КВО ЩА СТАВА.
    АЙ ГАЛФОНИ НАШТУ ПРИЗИДЕНТ И НАШТУ СПОРНО ТИХНИЧЕСКИ РЪКОВОДСТВУ СА АЛКОХОЛИЦИ ОТ КЛАСА ВА НАШТУ ИГРАИ НА ВОЛЯ НА ВЪЗДУХ ЖА ИГРАЯТ САМУ ДА ИМА ИЧКИЯ ЗА ГОЛЕМЦИТЕ ВА
    ПА НИ ЖА ЧАКАМЕ ДА СТИГНЕМ ОТБОРЪТ НА ПЛОВДИВЪТ БОТЕВЪТ.
    АХМАЦИ ЖАЛИКИ ЖА ГИ СТИГНЕМ АМА НЕ СЕГА КАТ СА РАЗВИВАТ ПО ДОБРЕ ОТ НАЗИ ВА.
    АЙ СТИГА ТОЛКУЗ ЗА ТАЗИ ВЕЧЪР ДА ВАЕБА НЕГРАМОТНИЦИТЕ И ЗАВИСТЛИВИ ЧЕРНО БЕЛИ УЖ ФЕНУВЕ ВА.

    • 4
      5

      Ава къв стрямалия си ти ва калъф нещастен…..аз Стоян-канара съм стрямалия 5-то поколение ва….ботяфистъ 7-мо поколение….и партизанин от римско време ва да тейба.

  3. камбура го каним при нас а и вие по приятелски да се отнасяте и в нета…

  4. 8
    10

    Колко е резултата ?

    Питам заради един клошар с жълта фланелка , живо се интересува как играе единствения пловдивски отбор в А група.

  5. 24
    7

    Само му се чудя, за какво остана в локо след като няма заплати? Той е футболист, които винаги може да играя където си пожелае!

  6. 24
    4

    ХАХА Прав си е човекът! Без пари толкова! Докога ще ги разиграва КРЮШО !Нали скоро имаше среща между футболисти и фенове? И какво КАЗВА ЗУМА зслучващото се в Локото? Нещо за честта да носиш чернобялата фланелка !!!!!

  7. 31
    6

    Бог да пази г-н Крушарски! ! !

  8. 22
    13

    Предполагам, че Мартин се е застъпил за момчетата относно забавените заплати.
    Той е човекът, който командва в отбора… всичко хубаво или лошо тръгва от него!
    Сега очаквам да паднем катастрофално от Етър.Крушарски не плаща – нашите не играят.
    Аз пък ако съм на мястото на Мартин ще мотивирам момчетата да бият, колкото повече бият и печелят точки, толкова повече Крушарски ще трябва да плаща.По този начин Лупи от Говедраци или ще плаща, или ще си ходи! Какво ше стане, ако падат…ми няма да вземат премии, тъй като за загуба не се плаща и по този начин футболистите хем излагат себе си, хем пари няма да вземат хем и улесняват клоунът Крушарски!Лоша работа, Братя! Защо беше тази среща?! Вижда се, че краят на тоя палячо от Говедарци идва…да започне да се търси нов собственик още отсега! Вижте какво прави Палийски в Ботев, ама човека не спря да ходи, да реве на глас…да се моли докато не осигури финансирането на жълтит, а не като Бонев и Узунов да се крият в миши дупки, когато положението е напечено! Бонев, Узунов, адвокатите…цялото локомотивско войнство трябва да се вдигне и да се излезне от тежкото положение с намирането на нов, сериозен и платежоспособен човек.Крушарски го е закъсал много сериозно…много хора го притискат за дължими пари…Локомотив е последната му грижа! Силно се съмнявам, че Крушарски толкова често, и толкова дълго се застоява в Аржентина по бизнес дела…по-скоро се крие от хората, на които дължи пари.

    • 10
      4

      А БЕ ПЕДАЛ Не виждаш ли какво става в Локото Стига си гледал в паницата на жълтурите Ние всички локомотивци трябва да се обединим в името на ЛОКОТО И Зума да си каже тежката дума

      • 4
        1

        Ей путка майна,наркоманите като теб ебаха мамата на отбора още преди 3 години!Казва ви се какво трябва а вие пак ядете лайна!

  9. 33
    4

    Бях ви казал , че ще се разпаднат до 5тия кръг , но вече мисля ,че и 3тия ще им е много !

  10. 20
    5

    Той беше силния ви коз. Сега
    като го няма ще падате… Дано не съм прав

  11. 30
    4

    Абе исках да играя ама нещо нямам желание?????

  12. 29
    1

    Тоя свиленградски циганин го хванах да попълва фишовете на точен. Изхвърлям го от Локомотив!

  13. 27
    5

    ЗАПОЧНА СЕ!ОЩЕ ОТ ПЪФВИЯ КРЪГ.А КАКВО ЛИ ЩЕ СЕ СЛУЧИ ДО КРАЯ?

  14. 30
    3

    ИСКАХ ДА ИГРАЯ МАЧА НА ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ, АМА РИСТЮ МИ КАЗА, ЧЕ НЕ МОЖЕ

  15. 33
    3

    Ааа Фермера от Говедарци не дава пари ,няма да играя !

Коментарите са затворени