Ботев Пловдив ще играе с Маритимо (Поругалия) в третия предварителен кръг на УЕФА, отреди жребия теглен преди минути. Това разбира се ще се случи при положение, че жълто-черните отстранят израелския Бейтар в Бургас на 20 юли.

Мачовете от последния предварителен кръг са на 27 юли и 3 август, като канарчетата са домакини в първия мач.

В Ботев Пловдив продължават да чакат решението на УЕФА, дали ще бъдат наказани. Ако УЕФА реши да затвори сектора срещу централната трибуна на стадион Лазур, то от Ботев има вариант да пробват да отложат наказанието с един мач, а в последствие да преместят следващото си домакинство в София на Васил Левски, където да могат приемат повече фенове въпреки затварянето на един сектор.

Междувременно PlovdivDerby.com научи, че българин е натопил канарчетата пред УЕФА. Футболната централа имала местни представители във всички държави, които следели за скандиранията на местните привърженици. Самоличността на тези служители се пазят в дълбока тайна и клубовете не знаят, дали те присъстват на даден мач или не. В централата на УЕФА разполагали с видео на конкретните скандирания, заради които от Ботев в момента са притеснени, че могат да им костват голяма глоба и загуба на приходи от билети.

 

17 КОМЕНТАРИ

  1. в Речник на българския език шибай има значение подобно на удряй Та какви глоби за виртуално значение е не реалистично и уефа ще сурне вътрешна гума…

  2. 44
    1

    Поздравления за Ботев от един фен на Локомотив. Показаха мъжка игра и най-важното – играха атакуващо до последно без мисъл за бавене на време и т.н. Ники Киров е интелигентно момче и здраво стъпил на земята. Реваншът ще е доста труден за вас, но предполагам с публиката и един ранен гол, имате шанс. Както можеха Бейтар да победят вчера, така и Ботев можеха да ги довършат накрая – интересен мач за неутралния зрител. Респект и за израелците, които атакуваха с всички сили до последно – мач за публиката!

  3. 9
    16

    Ако Бейтар не ни отнесе тия Маритимо ги отнасяме!

  4. 25
    12

    Андрей, какво значи натопил??? Вика ли ли са феновете шибай шиптара, вика ли са. Еми какво искаш, човека какво е виновен, че си е свършил рабатата, а Андрей.
    Ей за това няма да се оправим докато има хора с меслене като вашето.
    По добре напиши феновете да не скандират глупости. Дай добър пример.

    • 28
      7

      Няма да се оправим, защото държавата е пълна с цигани-ренегати и безродници като клошарите от ФК Столипиново.

    • 27
      7

      и кво лошо има в това скандиране бе, олигофрен? Нито е расистко, нито е обидно, къде в правилника фигурират забранени думите “шибай” и “шиптър” ??? И къде отиде демократичната свобода на словото???

      • 6
        23

        Да си чул на запад, подобен род скандирания, а селски

        • 22
          1

          Нормално е да защитаваш твоите мюсюлмански братя от Албания. От рязан столипиновски безродник друго не може да се очаква.

  5. 28
    8

    Българин, българин, колко да е българин… Някой вмирисан, потен и мазен столипиновски ваксаджия.

  6. 21
    6

    НАПРАВО СМЕ В ГРУПИТЕ , СУПЕР УДОБЕН ОТБОР НИ СЕ ПАДНА , САМО ДА ИМАМЕ КЪСМЕТ И В РЕВАНША С ,,БЕЙТАР,, МОЖЕ ДА СТИГНЕМ ДОСТА ДАЛЕЧЕ .

    • 6
      23

      Глупак, има още мачове до групите и след Маритимо.

      • 29
        4

        Циганин, гледай си дербитата с Царско село и не се ври при българите и мачовете им в ЛЕ.

      • Ти си в грешка има не мачовЕ а мач след Мартимо

  7. 6
    33

    Пак някой друг им е виновен на жълтите мангали. Те псуват като хамали, а изкарват друг виновен, че щели да ги накажат. Няма по големи боклуци от жълтите клошари на този свят..

    • 27
      4

      Мангал, що се пениш? На мачовете на Локуту обидни песни не пеете ли? Тва пък “българин” да ни накисне. Как след толкова обиди към БГ отборите-къде ли не ни наричаха цигани по Балканите, съответните домакини не ги топяха сънародници, само тука е пълно с топачи за по някое евро

Коментарите са затворени