Балтанов със счупен пръст! Пропуска мачовете с евреите?

18
2224

Капитанът на Ботев Пловдив Лъчо Балтанов е със счупен пръст на крака след вчерашния мач. Участието на сърцатият футболист в мачовете с Бейтар е под въпрос. Балтанов не изпитва болка, тъй като счупването не на малки пръст на крака му, но все пак лекарският екип на Ботев и треньорският щаб предстои да вземат решение, дали той ще играе в задаващите се мачове от втория предварителен кръг за Лига Европа. По принцип такова счупване би трябвало да извади играча от сметките за около 20 дни, но предвид ситуацията и важните мачове за Европа от Ботев могат да решат да форсират завръщането на терена на капитана си.

18 КОМЕНТАРА

 1. 2
  4

  Ами Тошко,като си бърка в носа кутрето ако се контузи и счупи кутре …Какво ще правим без Тошко,само той може дузпи да бие!

 2. 15
  7

  ПРЕД ЧУВСТВАХ , ЧЕ ЩЕ СТАНЕ НЯКОЙ ГАФ И ЩЕ СЕ ЛИШИМ ОТ ОСНОВЕН ИГРАЧ . ПРОСТО НЯМА КАК В ,,БОТЕВ,, ВСИЧКО ДА Е НАРЕД НЯКОЛКО СЕДМИЦИ ПОРЕД . НО ПРИ РЕШЕН МАЧ , БЕЛИЯ БЕШЕ ДЛЪЖЕН ДА СМЕНИ , БАЛТАНОВ , НЕДЕЛЕВ ИЛИ КОСОКО В ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ . УЖ ГОЛЯМ ТРЕНЬОР БЕЛИЯ ,А ПРАВИ ГРЕШКИ ПОДОБНО НА МЪРИ , КОГАТО ОСТАВИ ТОШКО ЦЯЛ МАЧ С НАФТАТА В БЕЗСМИСЛЕН МАЧ , ЗА ДА БЪДЕ ОБЕЗКОСТЕН ОТ ПАТЕВ И ВЪРНАТ ДВЕ ГОДИНИ НАЗАД В РАЗВИТИЕТО СИ ….

 3. 6
  18

  Както обичаме мюслита, направо ще сцепим трътляците на коматевци , ако искат на ходжата на Долно Воден да се оплачат.

 4. 16
  3

  Да съй и глухата кучка дебелогъза!. Никой не ма ще да ма пори

 5. 7
  2

  пудаТИебамайката неподмита! – давай 3лв и е твоя

  • 5
   7

   С Виана заедно ще ходят на кални бани.

 6. 4
  13

  ем чи какуту йе туквузи упрай са по бързо ваа батка

 7. 3
  17

  ава нйедей тъйка ваа балтанче да го вейба оправяй се по бързо ще заколим един козел в твоя чест че сега на къра е много жега и поливаме бостаня да го вейба ако не се оправиш няма сташно батка ние ще те оправим някъде на хладнинка под някой дъб с дебела сянка да та вейба

 8. 28
  6

  И все пак първия мач е в Израел, втория е в България. Супер. Следва разучаване и добър резултат за нас там. От сорта на 2:1 за домакините, а тук си ги бием, като стой та гледай. Успех момчета, Лъчо бързо възстановяване !

 9. 33
  7

  До десетия кръг ще е готов! Жална ни майка Локомотивоциганска!

  • изгрев-бойс-ботяф коматево:ЦИГАНИ И СЕЛСКИ СЕЛЯНИ!

 10. 37
  5

  „счупването е на малки пръст на крака му“
  Асане ,чети бре,или си неграмотен.Тука става въпрос за настъпване с железни бутони…

 11. 6
  44

  И тоя хайван се уплаши от ЕВРЕИТЕ.

 12. 34
  6

  Стига с тея евреи бе дейба вашта майка неука малоумна дейба!!!

Comments are closed.