Капитанът на Ботев Пловдив Лъчо Балтанов е със счупен пръст на крака след вчерашния мач. Участието на сърцатият футболист в мачовете с Бейтар е под въпрос. Балтанов не изпитва болка, тъй като счупването не на малки пръст на крака му, но все пак лекарският екип на Ботев и треньорският щаб предстои да вземат решение, дали той ще играе в задаващите се мачове от втория предварителен кръг за Лига Европа. По принцип такова счупване би трябвало да извади играча от сметките за около 20 дни, но предвид ситуацията и важните мачове за Европа от Ботев могат да решат да форсират завръщането на терена на капитана си.

18 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Ами Тошко,като си бърка в носа кутрето ако се контузи и счупи кутре …Какво ще правим без Тошко,само той може дузпи да бие!

  2. 15
    7

    ПРЕД ЧУВСТВАХ , ЧЕ ЩЕ СТАНЕ НЯКОЙ ГАФ И ЩЕ СЕ ЛИШИМ ОТ ОСНОВЕН ИГРАЧ . ПРОСТО НЯМА КАК В ,,БОТЕВ,, ВСИЧКО ДА Е НАРЕД НЯКОЛКО СЕДМИЦИ ПОРЕД . НО ПРИ РЕШЕН МАЧ , БЕЛИЯ БЕШЕ ДЛЪЖЕН ДА СМЕНИ , БАЛТАНОВ , НЕДЕЛЕВ ИЛИ КОСОКО В ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ . УЖ ГОЛЯМ ТРЕНЬОР БЕЛИЯ ,А ПРАВИ ГРЕШКИ ПОДОБНО НА МЪРИ , КОГАТО ОСТАВИ ТОШКО ЦЯЛ МАЧ С НАФТАТА В БЕЗСМИСЛЕН МАЧ , ЗА ДА БЪДЕ ОБЕЗКОСТЕН ОТ ПАТЕВ И ВЪРНАТ ДВЕ ГОДИНИ НАЗАД В РАЗВИТИЕТО СИ ….

  3. 6
    18

    Както обичаме мюслита, направо ще сцепим трътляците на коматевци , ако искат на ходжата на Долно Воден да се оплачат.

  4. 16
    3

    Да съй и глухата кучка дебелогъза!. Никой не ма ще да ма пори

  5. 7
    2

    пудаТИебамайката неподмита! – давай 3лв и е твоя

    • 5
      7

      С Виана заедно ще ходят на кални бани.

  6. 4
    13

    ем чи какуту йе туквузи упрай са по бързо ваа батка

  7. 3
    17

    ава нйедей тъйка ваа балтанче да го вейба оправяй се по бързо ще заколим един козел в твоя чест че сега на къра е много жега и поливаме бостаня да го вейба ако не се оправиш няма сташно батка ние ще те оправим някъде на хладнинка под някой дъб с дебела сянка да та вейба

  8. 28
    6

    И все пак първия мач е в Израел, втория е в България. Супер. Следва разучаване и добър резултат за нас там. От сорта на 2:1 за домакините, а тук си ги бием, като стой та гледай. Успех момчета, Лъчо бързо възстановяване !

  9. 33
    7

    До десетия кръг ще е готов! Жална ни майка Локомотивоциганска!

    • изгрев-бойс-ботяф коматево:ЦИГАНИ И СЕЛСКИ СЕЛЯНИ!

  10. 37
    5

    “счупването е на малки пръст на крака му”
    Асане ,чети бре,или си неграмотен.Тука става въпрос за настъпване с железни бутони…

  11. 6
    44

    И тоя хайван се уплаши от ЕВРЕИТЕ.

  12. 34
    6

    Стига с тея евреи бе дейба вашта майка неука малоумна дейба!!!

Коментарите са затворени