Локомотив Пловдив загуби предпоследната си лятна контрола като гост на Царско село с 2:3. Попаденията за смърофовете бяха дело на Мартин Камбуров и Веселин Марчев през първото полувреме.

Срещата започна с едноминутно мълчание в памет на Аян Садъков, а черно-белите излязоха в състав: Пиргов, Крумов, Николов, Марков, Бедиме, Йевтоски, Серджо, Марчев, Мартинович, Кики и Камбуров.

Мартин Камбуров изведе Локо Пд напред в резултата отбелязвайки за 1:0 в полза на смърфовете.

В 41′ Станислав Диков от домакините засече с външен фалц подаване на свой съотборник. Ударът на играча на Царско село се оказа добре насочен и попадна в мрежата на смърфовете за 1:1.

Малко преди края на първата част хубава комбинация, при която Камбуров изведе по чудесен начин Веселин Марчев завърши с голов удар на последния за 1:2.

2 минути по-късно Царско село отново изравни резултата след точно изпълнена дузпа.

За второто полувреме Войн Войнов направи повечко смени в състава си и излезе със следната единайсеторка: Пиргов, Исуф, Везалов, Николов, Янъков, Велковски, Серджо, Янко Ангелов, Бакалов, Марчев и Мартинович.

В 80’минута на мача нападателят на домакините Станислав Диков се разписа отново и направи резултата 3:2. Попадението дойде след груба грешка на младия Исуф, който от центъра тръгна да връща с глава към вратаря на смърфовете, но подаването назад бе пресечено от играчи на домакините, които организираха контра, преодоляха излезлия да ги пресреща страж на черно-белите и добутаха топка до мрежата на гостите.

Последната контрола на смърфовете е този петък от 18:00 часа на Лаута срещу отбора на Оборище Панагюрище.

31 КОМЕНТАРИ

  1. 17

    Жална ни майка локомотивоциганска

  2. 13

    ТОА МОЯ БРАТЧЕТ ОТ СТОЛИПИНОВО СА МУ ОБЪРКАЛИ ИМЕТО. НЕ Е ИУСУФ, А ЮСУФФФФФФФФФ!:) МОМЧЕТО ГО БИВА АМА Е МЛАДО И СЕ ПООБЪРКА ПРИ ГОЛА НА СЕЛТАЦИТЕ. СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФ. ЮРУШШШШШШШШШ. ПУФ ПАФ, МУ ХА ХАААААААА

  3. 28

    Ха-ха. Наистина от буфера по-просто същество няма. Ние като паднем в контролите се насират във форума, те като паднат – в контролите резултата не бил важен. Отбора им е пълна трагедия, обаче са сложили розовите очила и само се пенят в нета. Но толкова се вълнуват какво става при жълтите, чак не поглеждат в своята градинка. Преди мача с албанците беше “тия ще ви разпорят с 5 парцала”, след мача се обърна на “тия са по-слаби и от Царско село”. Едно е сигурно, вие сте по-слаби и от тях!

  4. 10
    5

    С тоя Пиргов ще берем много ядове, ако разчитаме на него в първенството ! Слушайте ми думата …

  5. 2
    19

    Много обичам оперени папагали.
    Гледай какво става след 3-4 кръга
    Старата песен
    Оставки мучене…

    • 21

      Миналата седмица беше “гледай какво става в Тирана”… И кво стана? Скъсахме им шортите, за да покажем на цялата страна как се играе за България!!!

    • 13

      А сега цялуту Локу да се СТРИЖЕ или СЪБЛИЧА или Къпе на Автомивка, вие си зняете. Ба мамаму и резила . По-добре да се бере срам със стригане,събличане и къпане на автомивка, отколкото с Крушу да се излагаме в А група.

  6. 5
    18

    Май много хора збаравиха, какво е значението на тези контроли. Голяма работа, че отобора е паднал, нито се губят, нито се печелят точки от тези мачове. При положение, че 2-то полувреме отбора игра с юноши и резерви, е съвсем нормално да стане такова нещо. Важно е първенстовто. А феновете на Ботев, вече банални стават с това да търсят само теми за заяждане и злобеене. Когато те не биеха в контроли, резултата не беше важен, но когато играе Локо е важен. Да стъпят на земята, че много се рахварчаха в обалците, а като се панде от високо боли много.

      • 19
        1

        Няма да ходя в Майнц, оставам в Ботев, защото ми се играе в Лига Европа и ми се шиб@т буфери…

        • хаха. оставаш в БотяфЪ, защото не ти се играе в Германия, нали?! Смешко

    • 18
      1

      Да ти напомня ли коментарите след загубата на Ботев от Марица?А?Сега се сетихте че това са контроли,а когато Ботев губи в същите тези контроли,злобеехте като чели кой знае какво е станало.Разкрити сме били,незнам какви сме били.Яжте го сега!!

  7. 17
    4

    ДНЕС ЦАРСКО СЕЛО УТРЕ НОВО СЕЛО .
    СЪДБА БАЧИНКА .

  8. 4
    23

    Локото не ги гледайте
    Сега падат но после ще ни разпорят дупарите

  9. 17
    2

    А БЕ мойто момче дето качихте от бариерата на стадион Славия дека е бе??? Що не игрой у Локото ???КАРААИЛЪ съ казваше…

  10. 22
    1

    Горе главити момчета!Важното е да падат голове,а кой ще вкарва,все тая.То се е видяло,че заплати няма да има,но затова пък Ефбета е насреща.Напреж мой Локумутифф.С водка в ръка и ракета в газа.Юуруш

  11. 17
    1

    КВО СтАЯ??? ТИЯ НАШНЕ ОТ ЛОКОТО КАТО СЕЛСКИ МОМИ С ГАЩИЧКИ В ДЖОБА??? А БЕ ЕЙ !!! ШЪ ни порят наред като пернищки влак при Владая .

  12. 19
    1

    Тия селтаци царски ни разпраха трътките БАХМААМУ Стрижи и събличяй наред Ще ни порят в първенството като регата на академично гребане

  13. 20
    1

    Баси ква ебан падна. Яд ме е, че не бях там. Блокирана съм в АсАновград.

  14. 22
    1

    ЗА ТОЛКОВА ПАРИ ТОЛКОВА Гладна мечка хоро не играй

  15. 25
    1

    Добре ще е ако Локо успее да задържи равенството със селото

  16. 15
    5

    Тоя Пиргов ще ни оправи. Стефано Кунчев Кристиян Кацарев и др. Стояне хайде де намери вратари.

    • 3
      22

      Ей жълтур…. Няма да говориш против ЛОКОТО…..СЕЛЯНКА

  17. 18
    4

    тия ше ги убием с 10 гола.
    ..
    то само на тях можем да вкарваме.
    ..
    тая година сме последни и право в Б.
    и бараж няма да играйм даже.

  18. 27
    6

    По-наблизо няма ли села за контрола, че чак до Царско село ходят буферите.

Коментарите са затворени