Неприятна контузия беляза днешната следобедна тренировка на Локомотив, която се проведе в Самоков на стадион “Искър”. Младият страж на “черно-белите” Павлин Евтимов извади своето рамо, което бе наместено от клубния доктор Константин Павлов. Стражът ще отсъства от терените около месец. Така Локомотив в момента е само с един вратар в лицето на Илко Пиргов. До края на тренировката в ролята на страж влезе треньора на вратарите Стоян Колев.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 15
    1

    Стоенчо,кво стана?Миналата година почнахме с 4 вратари-Любенов,Кацарев,Харуби и Джуджето.Сега сме с 1 и то джуджето,където и чеп за зеле не става от него.След 2 седмици почва първенството,нали знаеш,че всичко качествено си е намерило отбор.Останаха шараните.Ако съм на Крушарски ще те изгоня на момента.Не може на разположение да ти са 2 от най-перспективните ни млади вратари а ти да ги махнеш и оставиш Пиргата и юношка.Ти се подиграваш с отбора Стоенчо.Езимсй си мазната румънка и да те няма!!!!!

  2. 9
    6

    Дано сега Тянко си вдигне дебелия гъз и се поразмърда да намери качествен вратар.Илко може да е губаво момче, но лиже ташаците на Стоян, затова откъдето я ритнат му вкарват гол и е тируляр.Сигурен съм, че Кацарев ще пази по-добре от тва джудже, но така и не му дадоха шанс…той затова и напусна.Стоян е главния виновник да напуснат Кацарев и Любенов.

  3. 14
    3

    Викайте Дафовски от 19 ките,Стоян Колев е ебати треньора!!!

Коментарите са затворени