Атакуващият полузащитник Умарбаев се завърна късно снощи в Локо Пд. Играчът кацна в България около 22:00 часа, след което се кази на Боровец и се присъедини към своите съотборници. От днес халфът започва индивидуални занимания, за да навакса пропуснатото. Той няма да играе в днешната контрола с АЕЛ Лимасол.

Очаква се след днешния първи спаринг на Локо Пд четиримата чужденци, които са на проби да бъдат освободени. До този момент те не са показали нужните качества за Локо Пд. В близките дни в лагера на черно-белите се очаква да пристигнат поне двама бразилци на проби.

23 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    3

    Парвизчо Така ви го начука от тогава само надупени ходите жълти пидали хихи надуии балоня

  2. 4
    7

    Тоя на снимката е жив педал.Но това е нормално защото и феновете на льокото са педали и мангусти.Баща ми тоже е такъв …

  3. 7
    7

    ПЪК КРАВИТЕ И КУЧЕТАТА ВСЕ ПО НАШТЕ СТАДИОНИ,ДА НЕ БИ ДА МИРИШЕМ НА СЕЛЯНИ?

  4. 19
    8

    Колко мъка има на този свят, Боже…. Прибери си вересиите, хората с лилави венци полудяха, сън не ги хваща, че взехме Купата. Бива комплексарщина, но това напправо чупи тъпомера, мангали! Радвайте се на тюркменистанчето и си гледайте катуна, щото от прекалено вглеждане в чуждата паница сте на сегашното дередже. Докато пеете против Ботев, говедата ви ебат, а Крюшо ви прави за 2 стотинки.

  5. 12
    18

    Тоя пък взе, че се върна…така се надявах да ги отсвири гадните буфери.
    Пак ще има да треперим срещу тия.Лошото е, че мангустите имат футболисти, които са дежурни да бележат срещу нас – Камбура, Умарбаев и Димо Бакалов, а при нас такива липсват…може би надеждата ни е само в Балтанов и Тошко.Тия лилавите пак ще ни бият и в двата мача, ще видите.Ние сме въздух под налягане…това ясно се видя срещу кипърците.Ще видите, че тия манговци пак ще направят отбор.Уж пари нямат, мрънкане, сръдни, бойкоти ама всичко на всичко изпуснаха само един читав играч – Виданов, и донякъде Горанов!! Всички други останаха на полустадиона им – Камбура, Серджо, Парвиз, Димо Бакалов, Марчев, Кики, Ванчо.На тях тва им е гръбнака.Ще видите, че ся Лупито ще им докара футболисти и ше са мн. по-добре от нас. Домуса ни подари една купа и станахме голяма работа.Питам се само, на каква цена?! Ние ше се спукаме изведнъж…помнете ми думата. КТБ спечелят ли делото, което е повече от логично сме дотам! Дано Домуса ни хване съдията, поне до равен да стигнем с циганетата.

    • 18
      8

      Буфер сам нарича себе си и останалите буфери “циганета” и “мангусти”… Ахахаха 😀 😀 😀 Какво дъно са тия, не е истина просто 😀

      • 6
        8

        Кое от написането не е така? Аз ако съм циганин тогава ти трябва да си манаф? Дали е подарена или купена, каква е разликата, след като не я спечелихме на терена?
        Или ти си от тези, които наистина си въобразяват, че сме победили Лудогорец наистина? Ако е така значи си трагичен случай, брат! Не си мисли, че при нас всичко цъвти и връзва.

        • 7
          2

          Не е нито подарена, нито купена, Вълчо, нелегален кюмюр под прикритие. А не е, защото:
          1 – нито имаме нужните пари, за да я купим
          2 – нито Лудогорец въобще имат нужда от пари, за да продават

          Домуса даром нищо не дава, черно-бял албанецо и цяла България видя, че Купата си е честно и с много борба спечелена на терена. Единствено лилавите шизофреници от Говедарци като теб, сън не ги хваща и плещят небивалици 😀

          • 1
            2

            Вярно че сте бедни като джамийски мишки, ама е вярно и че хубаво духате , роби сте ми и ще играете мачовете както ви кажа докато все още ви има.

        • 3
          6

          Кога сте побеждавали Лудогорец или Литекс -Цска-СОФИЯ…ЩЕ ТИ КАЖА НИКОГА,МОЖЕ ДА ПРОВЕРИШ:)

    • 12
      3

      И още нещо – Купа не се подарява, цигани, мангусти или както там се самоопределяте… Купа може само да се купи или продаде, както вие продадохте вашата, но не и да се подари 😀

    • 11
      5

      Шизофреник,пий си хапчетата и престани да се излагаш!Мургавелковци,вече мина месец откакто “Ботев”Пловдив а вие продължавате да си гризете тестисите от злоба!Стигнали сте дъното,но продължавате да копаете.Жалки сте!!!

  6. 16
    9

    Джихадиста се върнал при циганите. Че каква новина може да е това? Той рязан капут освен в ИДИЛ и на Лайнута, къде другаде ще го вземат…

  7. 17
    4

    Не разбирам що в тема за Локо трябва отново да се споменава името на Ботев. Радвайте се на новите терени. Радвайте се на завърналите се футболисти. Но не намесвайте и нас в темите за вашия отбор. То па не може да спите, ако не се изсерете на метеното. Къде бил Виана, и пак шизофренични отклонения за купата. Айде в дивия

  8. 7
    17

    Де е Вияна баааа 😀

  9. 7
    16

    Голът на Умарбаев срщу циганите е много по ценен от една подарена и обезстойностена ръждива купчка за супа. Лошото е че, не е много сигурно, че супата няма да изтича от някоя пукнатина.

    • 14
      5

      ХАХАХА…. Жадуваната от вас от 1936 година досега КУПА, не била толкова ценна, колкото голът на някакъв рязан идилец… ХАХАХА… “За нас мачът е един”… Говедарска шизофрения 😀 😀 😀

    • 7
      4

      Шизо,пий си хапчетата!Апропо, под колко ника се “прояви”досега в статията и какво общо има тя с третата купа на България спечелена от “Ботев”Пловдив?

  10. 7
    18

    Ставам и отлини новини ме заливат с тласък. Хубав ще ни е денят. И довечера ако се представим достойно срещу кипърците дето вкараха 3 парцала на жълтата кочина, ще бъде идеално.

    • 15
      5

      И какви са новините където те заливат?А?Нещо си изпушил.И ако довечера ви изплякат,колко време ще се криеш?

Коментарите са затворени