Локомотив Пловдив ще играе във вторник с Верея на терена в Говедарци. Това разкри пред PlovdivDerby.com спортния директор на черно-белите Чавдар Цветков. Мачът ще е от 18:00 часа.

Дани Кики пък е с лека травма и затова не е взел участие в днешната контролна среща срещу АЕЛ Лимасол, загубена от смърфовете с 0:2. Халфът е тренирал сутринта, но от спортно-техническото ръководство са решили да не рискуват здравословното му състояние.

Утре започват пробите на двамата бразилци Жако и Родриго, които днес пристигнаха в София и гледаха на живо мача с кипърците.

В събота в Локо Пд очакват пристигането на вратаря Николай Банков. Играчът е дал принципното си съгласие да се присъедини към черно-белите.

Патрик Циани,  Джоузев Ннеку, Жуан Мануел Асеведо и Мартин Илескас от тази вечер вече не са на проби в Локо Пд. Те се качиха в рейса за Боровец, но само за да имат време да си уредят билети за родните си места. “Освобождавам карето чуждестранни футболисти, които бяха на проби. Моята философия е, че един чужденец трябва да е поне малко по-добър от нашите момчета. Тези играчи не показаха, че са такива и за това няма да останат в отбора”, заяви Войн Войнов пред PlovdivDerby.com.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 13
    4

    Виж сега Антоне, прост кабелджия от Близу… Или иначе казано, говедарски селяко… Статистиката, затова е статистика, за да се гледа цялостно, а не за “последните 20 години”, когато бяхте кучката на мафията. Първо наркотици, а след това и тото-мафията. Много удобно така избирателно, нали Мюмюне. Именно в общата статистика + мачовете за Купата, ВОДИМ НИЕ!
    За разлика от комплексари като вас обаче, за които “МАЧЪТ Е ЕДИН”, за нас винаги други неща са били по-важни. Не да се хвърлим срещу жАлтитИ, а след това сезона да го броим за приключил. Затова и сега сте на тоя хал, защото сте жалки подчовеци, които се интересуват повече от Ботев, отколкото от Локумбахче! И това ли е т.нар. “обичаща публика”? Тази, която вдига тапет “За нас мачът е един”?????????? Клоун си!

    7-3 и партията майка е поредният смешен мит, роден в шизофреничните тикви на столипиновското малцинство. Още повече, когато и до ден-днешен носите с гордост своето КОМУНИСТИЧЕСКО име на превозно средство!
    Да ти припомням ли клошарино, че именно благодарение на партията майка, вие сте играли в ЕКТ и то БЕЗ ДА СТЕ ГО ЗАСЛУЖИЛИ – https://www.youtube.com/watch?v=hTcsYk77TC4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Освен това, понеже си прост и неук циганин, ще ти кажа, че 7-3=4, а 5-0=5… плюс още едно 5-0=5… КАПИШ?

    За Купата:
    1 – Вие Купа НИКОГА не сте печелили, тъпако, не и такава, която да е със статут на втори по значимост турнир след шампионата. Печелили сте някакъв третостепенен турнир, в който сте били гранда… Чирпан – https://www.youtube.com/watch?v=oc6YadJN-xo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2 – Купа НЕ се подарява, цинго, Купа може да се купи или продаде, както вие продадохте вашата като последните КУРВИ, каквито всъщност сте, но не и да се подари. Освен това, нито ние имаме достатъчно пари, за да я купим, нито Домуса има нужда, за да я продава. Спечелихме си я мъжката на терена и това го видя цяла България, без естествено ЦИГАНИТЕ, които стискаха палци за ТУРЦИТЕ!

    И последно, не знам що за гордост може да предизвика в теб фактът, че на т.нар. празненства за НАРКО-КУПАТА ви, е имало безброй диви, потни селяци, както и безброй мангали, на които им е било през КУРА за най-смешната титла в историята на БГ-футбола, а бяха там само и единствено, за да мятат гюбеци на чалга концерт???!!!

    • Само ти ли не знаеш, че Домуса е собственика зад кулиси вече на Ботев? А сега вземи да свържеш 2+2 и купата…А като сте толков велики, защо ние водим статистиката, а?
      Понеже спомена Партията и рамото – в мача 7:3, резултата е бил 7:1 и Гочо Василев е направил челна стойка на центъра на терена, но “не знам кой” се е обадил да спре тоя резил, та сте вкарали 2. Представям си без това обаждане къде щеше да отидете…

  2. 10
    17

    Тоше,прасе недоносено,озлобено,комплексирано от женското си мазно тяло на жена в петия месец-много скоро ще се сбъдне един твой копнеж и мечта,да ги кажеш тези неща директно,очи в очи!Пак ще заведеш лапенцата от школата на бар,пак покрай тях ще намажеш някой друг дюнер,но тогава много бързо ще изчезнат голяма част от твоите сланини!Баща ти все още се чуди дали си с клитор или топки,срам го е човека от транссексуалния му син!Тоше,подготви си дупето и паласките,ще вибрират доста време!

    • 9
      10

      Тошко, тази твоя злоба и предимно простотия, един ден ще ти донесат адски много страдание, но само ти ще си виновен за това! Запомни го много добре и никога не го забравяй!

      Криеш се като мишка (типичен жълтур) когато жалкия ти измислен клуб е зле, но потръгнат ли нещата, ето те! В цялата ти простотия и комплекси!

      Резултатите, които си публикувал са точно такива, но в доста от тях има знакови моменти и символика, които са повече от победата и са присъщи само за четно-бялата публика!
      Знаеш ли отрепко жълта, че на мачовете с Брюж на стадион “Ян Брейдел” около 6-700 черно бели фенове бяха аплодирани от над 20 000 белгийци, за това, че не млъкнаха цял мач, а домакините поврчето време снимаха и се възхищаваха?
      Същото беше и в Холандия!
      В Бургас с Брюж, след всеки гол на гостите, стадиона експлоадираше още повече, все едно водим, а при 0-4 щеше да се срути от песни и скандирания, за любимия Локомотив! Накрая треньора на белгийците дойде при нас на крака, а на пресконфереренцията каза , че е обиколил целия свят, но такава обичаща публика никога не е виждал!!!

      Срещу Болтън, (тогава 5-ти в недостижимото английско първенство) там ги развинтихме, а те ни биха с два нередовни гола! Единия при спряла игра, а другия от еднометрова засада! Реванша беше още по-силен за нас, но и още по-злощастен след автогола на Тунчев в 79-тата минута!

      Вие през това време изпадахте през година, начело с Бате Митко Христолов!
      По-срамното от всичко в историята ви и от всяка загуба е, че този човек е болен фен на Локомотив, вие го знаехте, но си траехте 10 години, като ефтини курви (вие винаги сте били и сте такива) , а за капак вашите тартори (те и сега са същите) взимаха по 500 лева всеки месец, за да си траят!

      Защо не напошеш и резултатите от дербитата през последните 20 години и не направиш статистика от тях? Нали сте много велики?
      Имахте 10 години подред без победа над Локомотив въобще, както и 21 без победа на Лаута! Да добавим и факта от турнира за купата на България, когато сте се срещали с Локомотив Пловдив и в тези мачове винаги сте били отстранявани без нито една победа! Само един равен! Все загуби от “Ювето”!

      Все още онова 3-7 е в полза на черно-белите и е паметен срам за вас след като само партията майка ви е спасила от деуцифрен резултат, но не и от загубата!

      Как стават тия работи? Уж сте велики и големи, пък Локото ви унижава все по-често! Е, понякога и вие биете?! Нормално.

      На вас ви подаряват купа, а ние си я взимаме и то, когато сме били в Б група! Е да. И на вас ви я дадоха, когато бяхте 8- ми и във втората осмица, но все пак бяхте в първа лига:::)))

      Всичко свързано с жълтия клуб , винаги е било в по-голямата си част измислица, както годината на създаване, която единствена от всички БГ клубове още не е доказана с нищо! На всичкото отгоре, тази дата е обявена едва през 1968-ма! Преди това никой не я е знаел!
      Само тези, които я измислят!
      Жълтия клуб винаги е бил толериран изкуствено! Я от БКП, я от ДПС, я от някой друг, я от други власт имащи фактори! Но нокога не е оцелявал, заради феновете си!
      Те са насреща, само когато в клуба има за крадене и има поводи за радост! Затъне ли клуба, никви ги няма.
      Уж сте “милиони ихиляди”, а за “каузата” събрахте пари, които биха стигнали, за една зимна подготовка и то в България?
      Уж сте “хиляди-милиони”, а на шествиието за подарената купа от домус-ага бяхте 200 селяка, а пред общината, нямахте и 1000!!!!!???

      Ето тази малка част от срамното ви съществуване и фактите над тях са реалността , а тя казва всичко!

      Ти нещастнико се задоволявай с жалки статистики в Европа, които вие през този период, даже и за загубите не можехте да мечтаете!
      Камоли за участие!
      Успех в Албания, но Санкт Пьолтен, Монтана и Любимец никога няма да бъдат забравени!

      • 7
        3

        Ти да не си от някво малцинство , я арменец , я евреин та си се разменил така нито със своите свой , нито с чуждите чужд !? Много си комплексиран !!!

      • 1
        5

        Ава тъй си я ва…аз за кво разправям на всички партизани от Стрямската яка чи Локото са велик отбор и редовно си на мъндръсват ама пък и ний са изтарикатихми ва……с нивите интимни гелчита ич не боли ва да сейба.

      • 6
        2

        “има знакови моменти и символика, които са повече от победата и са присъщи само за четно-бялата публика!”

        Буахахахаххахахахаха, ебем ти безпомощния постинг.

        7-1 от Оксер, е тва ви е целата символика, нещастник.

      • Виж сега Антоне, прост кабелджия от Близу… Или иначе казано, говедарски селяко… Статистиката, затова е статистика, за да се гледа цялостно, а не за “последните 20 години”, когато бяхте кучката на мафията. Първо наркотици, а след това и тото-мафията. Много удобно така избирателно, нали Мюмюне. Именно в общата статистика + мачовете за Купата, ВОДИМ НИЕ!
        За разлика от комплексари като вас обаче, за които “МАЧЪТ Е ЕДИН”, за нас винаги други неща са били по-важни. Не да се хвърлим срещу жАлтитИ, а след това сезона да го броим за приключил. Затова и сега сте на тоя хал, защото сте жалки подчовеци, които се интересуват повече от Ботев, отколкото от Локумбахче! И това ли е т.нар. “обичаща публика”? Тази, която вдига тапет “За нас мачът е един”?????????? Клоун си!

        7-3 и партията майка е поредният смешен мит, роден в шизофреничните тикви на столипиновското малцинство. Още повече, когато и до ден-днешен носите с гордост своето КОМУНИСТИЧЕСКО име на превозно средство!
        Да ти припомням ли клошарино, че именно благодарение на партията майка, вие сте играли в ЕКТ и то БЕЗ ДА СТЕ ГО ЗАСЛУЖИЛИ – https://www.youtube.com/watch?v=hTcsYk77TC4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Освен това, понеже си прост и неук циганин, ще ти кажа, че 7-3=4, а 5-0=5… плюс още едно 5-0=5… КАПИШ?

        За Купата:
        1 – Вие Купа НИКОГА не сте печелили, тъпако, не и такава, която да е със статут на втори по значимост турнир след шампионата. Печелили сте някакъв третостепенен турнир, в който сте били гранда… Чирпан – https://www.youtube.com/watch?v=oc6YadJN-xo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        2 – Купа НЕ се подарява, цинго, Купа може да се купи или продаде, както вие продадохте вашата като последните КУРВИ, каквито всъщност сте, но не и да се подари. Освен това, нито ние имаме достатъчно пари, за да я купим, нито Домуса има нужда, за да я продава. Спечелихме си я мъжката на терена и това го видя цяла България, без естествено ЦИГАНИТЕ, които стискаха палци за ТУРЦИТЕ!

        И последно, не знам що за гордост може да предизвика в теб фактът, че на т.нар. празненства за НАРКО-КУПАТА ви, е имало безброй диви, потни селяци, както и безброй мангали, на които им е било през КУРА за най-смешната титла в историята на БГ-футбола, а бяха там само и единствено, за да мятат гюбеци на чалга концерт???!!!

  3. 16
    4

    Преди се подигравахме на Ботев за Христолов сега този при нас е по-голям палячо от него !

  4. 11
    13

    Ава стига с тая купа че у Стряма всеки ден ма бъзикът чий подарена ва да тейба.

  5. 11
    3

    можеше да претъпим дунавския валс и да ви пуснем на подаяние пак в лига европа както в 6тицата ама пак реалността си остава същата …

  6. 13
    17

    Ние когато играхме в Европа, вие обикаляхте села и паланки начело с Импепатор Христолов. После ви закриха.

  7. 16
    24

    Носител на Гомняна подарена купа Убитак от Селу:))

  8. 11
    18

    МИРИЗЛИВИ КРАВАРИ И КУЧКАРИ,А АСЕНКАТА Е ГЪЛАБАР ЗАБРАВИХ НАЩЕТО Е КОНТРОЛА ЗА ПРОБИ НА ФУТБОЛИСТИ.А ДА ВАС ИДВА ДЕНЯ ХХХ ЩЕ ВИ РАЗПОРЯТ ЖЪЛТИТЕ СЕЛСКИ ДУПКИ..
    ЖЪЛТИ ПРОСТИ ПИЧКИ КАТО ВИ ИЗМАНДРЪСАТ АЛБАНЦИТЕ КАКВО ЩЕ ЛАЦАТЕ!!!

  9. 15
    5

    Отлични новини. Само Верея да не бият в събота жълтите, че после не можем да им затворим устите.

Коментарите са затворени