Тодор Неделев даде кратко интервю пред официалния сайт на “канарчетата” след като стана ясно, че ще продължи да носи екипа на Ботев. 24-годишният футболист изрази задоволството си от факта, че остава в “жълто-черния” Клуб и благодари на Майнц.

 – Как преминаха преговорите с Майнц и доволен ли си от крайния изход от тях?

– Преговорите бяха трудни, но стигнахме до решение, което удовлетворява всички. Радвам се, че ще остана в Ботев и ще дам 100% от себе си. Искам да изкажа личните си благодарности на президента Ангел Палийски и тийм мениджъра Асен Караславов, както и на ръководството на Майнц.

 – Имаше ли колебание в теб какво да избереш – да останеш в Ботев или да се завърнеш в Майнц?

– Нямах абсолютно никакви колебания. Аз искам да играя за Ботев, благодаря на Майнц, че проявиха разбиране. Заедно решихме, че най-доброто за мен е да продължа да нося жълто-черния екип.

 – След спечелването на Купата на България какви са твоите амбиции с Ботев?

– На първо време да се представим добре в предстоящите мачове за Лига Европа. Да играем красив футбол, който да радва нашите фенове и да спечелим Суперкупата.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 36
    1

    Браво ,това заслужава Тошко Неделев да продьлжи там кьдето иска ,той е истински Ботевист ,не само играч на Ботев ,Благодарим на всички участвували в преговорите!

  2. 66

    БРАВО ТОШКО !!!
    НАБЛЕГНЕТЕ НА КРАСИВАТА ИГРА .
    НИЕ ТОВА ИСКАМЕ
    ДРУГОТО ЩЕ ДОЙДЕ ОТ САМОСЕБЕ СИ
    УСПЕХ !!

Коментарите са затворени