Един от любимците на феновете на Локо Пд се присъедини късно тази вечер към лагера на отбора научи PlovdivDerby.com. Пауло Сержо се завърна от родината си от утре ще започне пълноценна тренировка с тима от Лаута. На 22 юни към тима трябва да се присъедини и другия липсващ чужденец Умарбаев.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    7

    Днес няма ли да надуем жълтия балон.Айде, много закъсняхте.

  2. 5
    6

    Викай линейките
    Хахааааахахааахахахах

  3. 23
    7

    Какво стана,дойде ли касиерката с торбата с пари или спука гума някаде?

  4. 17
    10

    Добре дошъл, Серджо! Сериозен, и като футболист, и като човек!
    В нападение сме добре – Марто, Димо, Веско, Дани и Дино и Парвизджон.В средата Серджо, Стефан и Ванчо също не е толкова зле, но трябва да се търси още поне един халф в средата, щото Ванчо е на години. Най-зле за съжаление ще сме в защита, където си тръгнаха основни футболисти, като Кирчо и Павката! Виданов трябваше да го задържи нашето плиткоумно ръководство, ако въобще може да се нарече такова. Голяма глупост направиха нашите тъпаци, че допуснаха по толкова лековат начин да си тръгне най-добрият жентр. защитник, който сме имали досега – Павел Виданов! Дейба и алкохолизираното и малоумно ръководство…сега те да намерят качествени центр. защитници.Горанов също не беше за изпускане. Трябваше да освободят Везалов и Крумов, а Горанов, Котев и Виданов да оставят тия тъпунгери.Ако мислят да залагат на Везалов ще е такава плачевна гледка, че не искам и да си представям, като добавим и другата дупка – Крумов, с коя ръка ще се кръстим не знам.Не им увря главите на тези малоумници, че тромавата и лабилна защита ни провали вече трети сезон!!! Илиян, Едо сега и Войната, къде им са очите и не виждат ли?! Войн, аз още отсега те предупреждавам, че ако не заздравиш защитата ще си поредния пътник!!! Казвам ти го за хубаво, за да не последваш скоропостижно съдбата Илиян и Едо!

    • 5
      2

      Това донякъде отговаря на истината но ,,,,, няма резервни състезатели , ако има някакъв проблем и сме всеки мач на тройката , КИКИ кога играе кога не , ВАНЧО почти за музея , БАКАЛОВ много мек и чуплив абе освен КАМБУРА И УМАРБАЕВ всичко друго е не сигурно по една или друга причина , мисля , че както няма и качествени нови , защото явно финансово сме много скъсани , че чак трябва да се молим на такъв като КИКИ да остане прави си сметка как ще ни тупат , като гледам и всички как се запасяват с играчи пък ние не знаем дали ще почнем , абе каквото стане но мисля , че по-зле не сме били .

    • 5
      3

      Това е в сферата на пожеланията щото всички играчи се оглеждат и слухтат като зайци този тапир ако не им плати да не мислиш че ще ти играят на мах за тоя де духа истината е в парата към днешна дата няма друг вариянт за съществуване иначе просто ще си живуркаме в бестегловност и отново някои ще си цъкат тотото .

      • 1
        2

        Щом строи бази в Говедарци значи мисли в дългосрочен план да се занимава с футбол.Почнал е да строи стадион с няколко игрища, като идеята му е да вика отбори на подготовка там, и така поне да има някаква възвращаемост на вложените средства.Не мисли да се отказва! Крушарски е от стара коза яре…не го търси под магданоза на сянка!!! Може да е бавно, трудно, но хване ли се с нещо, ще го довърши! Аз лично не го харесвам, но ако е нежелан вече трябва Бонев, Узунов, адвокатите и всички свързани с черно-бялата идея да се активират и да се търси друг човек.

        • 2
          1

          Само виж как се управлява любимия клуб и тогава вярвай на красиви приказки, без капка покритие в реалността! Крушарски няма капацитет да издържа отбор като Локомотив. Констатирам го със съжаление, защото и аз се надявах той да е човекът. На Крушарски му дай лафове ала-Батето, банкети, лаладжийски приказки и максимум отборче от В група. И най-важното – той просто няма излишни милиони да ги дава за футбол.

  5. 11
    10

    Идът дъ си земат двети гудишни зъплати! Дъ напрам идин водосвет зъ гръдушки а?

Коментарите са затворени