Представителният тим на Локомотив тренира днес за първи път на високопланинската база на тима в Говедарци. Два изключително добре поддържани терена и топло време посрещнаха “черно-белите”. Целият треньорски щаб и футболистите останаха очаровани от условията за подготовка, които предлага базата.

Първа тренировка с отбора направи Серджо Телес, който се завърна в лагера на тима късно снощи. Той се включи и в двете тренировки за деня, като във втората тренираше самостоятелно.

В клуба на проби продължават да бъдат Стивън Славков, Мариян Иванов, Жуан Мануел Асеведо, Мартин Илескас, Джоузеф Ннеку и Патрик Циани.

Тренировката бе посетена и от няколко местни фена на отбора, пише официалният сайт на Локо Пд.

18 КОМЕНТАРИ

 1. Хахаха много ме радват буферите, там на поляната ви е мястото.

 2. 3
  2

  през нощта ще им раздават брадви да влизат в гората да секат дърва да изкарат заплатите

 3. 12
  15

  ДА ВЕРНО Е И ДНЕС НА КОНТРОЛАТА ДОЙДОХА КУЧЕТА И КРАВИ ЩОТО МИРИШЕМ НА ЦИГАНИ!

 4. 4
  10

  П.С.:Не го опкай,че ще го скъсаш!Колкото ти е влезнал толкова!

 5. 11
  10

  ПРОСТАКА си е ПРОСТАК!Нали и базата в Коматево е общинска собственост,затова вашия умен кмет Иван ще ви прекара сега шосе през базата ,за да може по-бързо да идвате в града!Селяндури!

 6. 8
  17

  ПСИХАР,ти нали си член на вашия фен клуб изгрев бойс и ги разбираш тези неща.Жълта помийо!

 7. 14
  6

  СЯ ДА ВИ КАЖИ ИДИН ИСТИСКИ ЛОКУМОТИФЕЦ КО ЖА ПРАИМ .
  АВА ВИ В СТРЯМА ИДВАЛИ СТЕ ДА ВИДИТЕ КФЪФ СТАДИОН И КФА БАЗА ИМАМЕ АААААААААА.ТУЙ КУЕТО ВИЖДАМ В ТУЙ СЕЛО ГУВИДАРЦИ Е НИЩУ ВА ДЕБИЛИ НИ ЗА НАШТУ ЛОКУ СМЕ МАЙКА И БАЩАТА ВА НА ТУЙ ЕТАП ВА КРАВАРИ.
  КРУШАТА ИДВА ТИЯ ДНИ ДА ПРИГОВАРЯ С НАШТУ БАШ КМЕТ ВА,ША ПРАЙ НАЙ МОДЕРНОТО СЪУРАЖЕНИЕ НА БАЛКАНИТЕ ВА ЖА ВЛИЗАМЕ В ШАМПОАНСКАТА ЛИГА ВА ША СТАВЪМЕ ШАМПОАНИ НА БЪЛГАРИЯ ВА.
  ПА ЖА СИРЕМ В УСТИТЕ НА ВСИЧКУТО ФЕН ОТ БОТЯВА ВА.СЯ ША ВИИДТЕ ВИ КАТ НАШТУ ПРИЗИДЕНТ СОПСТВЕНИК КАТ ИЗКУПЯТ ВСИЧКИ ТАЛАНТИ ОТ АРЖЕНТИНА БОЛИВИЯ АМЕРИКА БРАЗИЛИЯ ЧИЛИ
  КОТ ДИВУ АР НАМИБИЯ АНГОЛА ЮАР И ЦЯЛА ИВРОПА.
  КЪТ ДОКАРА НА НАШТУ СТАДИОН В СТРЯМА ПА КАТ ЗАПЕИМ НИЙ СМЕ ЛОКУ ЛКОУ И САМУ ЛОКУ КАТ СА ВЛЮБАТ В НАЗИ И КЪФ ГРАД ЖА СТАНИМА ВА ЖЪЛТИ УТРЕПКИ.
  ПА НИЙ СМЕ ОБОРЪТ НА ПЛОВДИВЪТ ВА КАПУТИ,АМА И НА СТРЯМА ВА АХМАЦИ НИСМЕ САМУ ЛОКУ ВА НИЙ СМЕ ШАМПОАНИ ВА.

  Базата няма нищо общи с ПФК Локомотив освен, че собственика на Локо е инвеститор в терените които са собственост на общината и се ползват с договор от местният футболен клуб!
  ПА ТУЯ КЪФ Е ОПЩИНАР А КФИ ГИ ДУМАШ ТИ ВА ДИБИЛ НЕГРАМОТЕН.
  НШТУ СОПСТВИНИК Е НА ВЕЛИК ВА.НИ МОИМ И БЕЗ ПАРИ АМА СМЕ САМУ ЛОКУ ВА.
  СЯ НАВСИЧУТО ЧАВИТА ОТ АДЖИСАНА СТЮЛИПИНОВО ОТ ТАМ СМЕ САМУ НАШТУ ОСНОВА ЗА ФЕНУВЕ БРАВУС НА ВСИЧКИ ОТ ДРУГИТЕ МААЛИ СЪЩО НА МАНОЛИ БОИС НА РУГОШ БАД БОЙС ФРАКСИЯ СЪЩО НА ГОРНУ ДОЛНИ ВОДИН БРЯТАТА СЪЩО НА КЪТУНИЦА НА БОЙВОДИНОВО КУКЛИН БРЕСТНИК БЕЛАШИЦА МАРКОУВУ ВСИЧКИ СА ОБИДИНИМ И СМЕ НОМБЪР УАН ВА АХМАЦИ.
  АЙ СЕГА САМУ ЛОКУ И СТРЯМА ВА ДА ВАЕБА

 8. 16
  9

  Няма какво да си крива душата.Терена е страхотен на точното място е има още какво да се желае за да стане точно база.Поне дон Крушо направи нещо за този отбор !

  • 15
   18

   Това си е една поляна,а постройката в ляво,си е действащ гувидарник!Проверено!

   • 8
    13

    Ти столюпиновски мюсолманин ГУВЕДО ли си, или ГОВЕДО?НЕГРАМОТНИК!!!

    • 3
     2

     Гуведо съм,също като теб,ама не си мисли че съм от Гувидарци,като теб.

   • 7
    8

    Сега вече разбрах кой си – Любомир МинЖев. Платен журналист – болен папагал и хейтър на над 50 години…. Иди се обеси за да не страдаш, жалък лузер

   • 6
    8

    Рачо Тя и майка ти е курва,а ти педал ама какво от това..

    • Нещастнико,никого и никога не съм обиждал на лична основа,не го прави и ти,това е само съвет.

 9. 14
  11

  Базата няма нищо общи с ПФК Локомотив освен, че собственика на Локо е инвеститор в терените които са собственост на общината и се ползват с договор от местният футболен клуб!

Коментарите са затворени