Ботев Пловдив загуби днес първата си контрола в Банско от македонския Пелистер. Вижте видео репортаж от срещата.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    1

    КАНАР означава КАН-ЦАР АР-БЪЛГАРИН = ЦАР НА БЪЛГАРИТЕ а черно белите селяни били беси=траки а славяни и кюрди са същото племе но в различни географски ширини-големи и празни кратуни основен белег…

  2. 4
    5

    Кой е футболиста,който не можа да изчисти топката при гола,а я заби в краката на голмайстора им?

  3. 15
    1

    Ботев вдигна КУПАТА, а бай мангал духа СУПАТА! Мингяните от Лаут джамия цял месец са в истерия и шок. Какъв кеф е, когато черно-белите мизерници и утайки се гърчат от мъка! 😀

  4. 18
    1

    Хахаххаха кеф ми прави като чета комплексираните кюстендилски коментари :). Доста ви е гадно, личи си. Но купата е жълта мишлета, а вие къде?

    • 3
      10

      Напрао не моа си го преместя в другия крачол, толкова ми е гадно , ха-ха !

  5. 1
    20

    Абе този Вияна голям келеш и скатавка, сега е туристическият сезон в Бразилия. Най-вероятно се е хванал пазач към някой хотел или паркинг там да изкара малко заплата докато получи българска виза.

    Молива и Ачу са за стригане , да не му изкарат българска виза навреме.

    На талибаните от Афганистан им дават по-бързо български документи.
    Явно Вияна не си е платим където трябва за да има българска виза, или е издирван за престъпления в Бразилия или му е гноясъл нокътът и не може да ходи.

    За гной в нокътът се ходи при бай Алих в Долно Воден да му бае и прави заклинание за здраве и успех. Нито гной по ноктите ще има, нито циреи по гъза.

  6. 1
    15

    Поздрави от Сан Путен,
    Драги маданци, много сте зле с физическа и тактическа подготовка.
    На ниво В група сте да играете с Рудозем и Долно Воден. В Лига Европа нашият втородивизионнен Сан Путен ще ви опука отново. Чакаме ви с нетърпение.
    Машинката за стригане трябва да работи още при контролите, за да няма после в шампионата и Лига Европа резили и срамни сцени.

Коментарите са затворени