Преди два дни фенове на Ботев Пловдив попитаха “Къде е Вияна?”, а ние от PlovdivDerby.com потърсихме отговора от спортно-техническото ръководство на канарчетата. Асен Караславов обясни, че Вияна е в предварително планирана по-дълга почивка и ще си дойде до 3-4 дни. На следващия ден PlovdivDerby.com обаче ви информира, че всъщност Вияна има проблем с визата и може да си дойде днесУви, това май няма да се случи, а старши-треньорът на канарчетата е направо бесен от факта, че остава без централен нападател за лагера в Банско и евентуално за мачовете в Лига Европа. В най-черните прогнози прибирането на кариоката може да се отложи с цял месец. За проблемите с визата на Вияна информират и днес от PlovidivNews. Според тях завърналият се на работа в клуба Иван Йотков се опитва да оправи документите на бразилеца, след като от клуба са проспали тази си задача в последните месеци.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    2

    На талибаните от Афганистан им дават по-бързо български документи.
    Явно Вияна не си е платим където трябва за да има българска виза, или е издирван за престъпления в Бразилия или му е гноясъл нокътът и не може да ходи.

    За гной в нокътът се ходи при бай Алих в Долно Воден да му бае и прави заклинание за здраве и успех. Нито гной по ноктите ще има, нито циреи по гъза.

  2. 4
    4

    Ясно е, че на момчето му е писнало от селски номера и няма да се върне. К`во да прави при тези насрани жълти гъзове? Прав е човекът: иска да се развива!

  3. 7
    15

    Бесен съм, дейба неговата мама бразилоциганска.

    • 4
      1

      И аз съм бесен дейба вашта мама локомотивоциганска!

  4. 15
    6

    Купата е наша…..това е положението а вие си говорете колкото искате

    • 5
      15

      ТАЯ КУПА СТАВА САМО ДА СИ ДРОБИШ ПОПАРАТА

  5. 47
    7

    Циганите пред тотален разпад, играчите бягат, Крушо не плаща ни заплати, ни задължения към НАП, обаче циганките прости удариха мургави гъзове в тавана от радост, че Виана имал проблем с визата… Ахахаха… Смятай колко са изпаднали и измъчени тия пробити галоши… Хаха…

  6. 6
    26

    БРАВОС АРКАДАШ НАВИЯНА. ЕЙ НА ТОВА СЕ ВИКА ЦИГАНСКА РАБОТА. ИСТИНСКИ МАНГАЛ.

  7. 6
    22

    Дано само да ня е взел и купичката с него тоя мангал смотан

  8. 44
    7

    Духайте черно-бели капути! Крушара си прави гаргара с вас, вие Ботев сте тръгнали да коментирате! Нещастници!

  9. 13
    45

    Лошото е, че оставате без база и лиценз. Делото е в ход.

    • 40
      6

      Надеждата ви крепи,но уви.Няма как да се случи.Това е Ботев отбора на Пловдив.Никой няма да си позволи да остави града без отбора му.Виж обаче за вас с всеки изминал ден, кризата става все по голяма.Кораба потъва,вие пак Ботев гледате.Комплексари.

  10. 12
    41

    хахахахахаххахахахах, закривай селския катун

    • 23
      3

      Закрихме го през 2001 година още!Виж справката в държавен вестник!

Коментарите са затворени