Причината Фернандо Вияна все още да не се е присъединил към Ботев Пловдив е визов, научи PlovdivDerby.com от 3 независими един от друг източника, кой от кой по-близки до делата на играча. Официалната позиция, която получихме вчера от клуба е, че на Вияна е дадена по-голяма почивка. PlovdivDerby.com научи, че Вияна е имал проблеми и с прибирането в родината си след победата във финала за Купата на България. Приближени до играча твърдят, че той ще се завърне при канарчетата в петък.

Междувременно новото бразилско попълнение Алваро Юлиано изпитва затруднения да си намери квартира под тепетата. Той все още е “на гости” при сънародника си Бризола.

11 КОМЕНТАРИ

 1. 7
  4

  Ава Вивианчо веднага довадяй ба тюфлек ся и ти ли жа на размотаваш ва……цяла Стряма заради теб са запали по бразилските сапунки а ти не та не ва да тейба.

 2. 5
  5

  Буферняшката мъка се избива със злоба.Цигани проклети пристанете.Докато не престанете да измисляте лъжи за нас,ние няма да изнасяме истини за вас.Гледайте си цирка в чалтика на сюлейман лаутлу и не излизайте от дупките при всяка новина за Ботев.

 3. 7
  17

  Бийте му една турска виза на цигането, при свои отива все пак.

 4. 8
  40

  Стига лъжи. Проблемът не е визов. Клуба няма пари за билет. Това е истината.

  • 2
   8

   От къв на къв клуба ще му купува билет да ходи на почивка ?

 5. 5
  28

  Дали да не ида в Столюпиново на квартира при сънародниците?

 6. 3
  14

  АЛИ РЕЗА АКО СИ ЗАПЕКАН ША ТИ ПРАГИМ НАШИЯ МЮМЮНЧО ДА ТА ОЛАБИ

 7. 7
  27

  Ох не е нокътя но големия пръз, ша са изсера спокойно.

Коментарите са затворени