Причината Фернандо Вияна все още да не се е присъединил към Ботев Пловдив е визов, научи PlovdivDerby.com от 3 независими един от друг източника, кой от кой по-близки до делата на играча. Официалната позиция, която получихме вчера от клуба е, че на Вияна е дадена по-голяма почивка. PlovdivDerby.com научи, че Вияна е имал проблеми и с прибирането в родината си след победата във финала за Купата на България. Приближени до играча твърдят, че той ще се завърне при канарчетата в петък.

Междувременно новото бразилско попълнение Алваро Юлиано изпитва затруднения да си намери квартира под тепетата. Той все още е “на гости” при сънародника си Бризола.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    4

    Ава Вивианчо веднага довадяй ба тюфлек ся и ти ли жа на размотаваш ва……цяла Стряма заради теб са запали по бразилските сапунки а ти не та не ва да тейба.

  2. 5
    5

    Буферняшката мъка се избива със злоба.Цигани проклети пристанете.Докато не престанете да измисляте лъжи за нас,ние няма да изнасяме истини за вас.Гледайте си цирка в чалтика на сюлейман лаутлу и не излизайте от дупките при всяка новина за Ботев.

  3. 7
    17

    Бийте му една турска виза на цигането, при свои отива все пак.

  4. 8
    40

    Стига лъжи. Проблемът не е визов. Клуба няма пари за билет. Това е истината.

    • 2
      8

      От къв на къв клуба ще му купува билет да ходи на почивка ?

  5. 5
    28

    Дали да не ида в Столюпиново на квартира при сънародниците?

  6. 3
    14

    АЛИ РЕЗА АКО СИ ЗАПЕКАН ША ТИ ПРАГИМ НАШИЯ МЮМЮНЧО ДА ТА ОЛАБИ

  7. 7
    27

    Ох не е нокътя но големия пръз, ша са изсера спокойно.

Коментарите са затворени