Преди два дни фенове на Ботев Пловдив попитаха “Къде е Вияна?”, а ние от PlovdivDerby.com потърсихме отговора от спортно-техническото ръководство на канарчетата. Асен Караславов обясни, че Вияна е в предварително планирана по-дълга почивка и ще си дойде до 3-4 дни. На следващия ден PlovdivDerby.com обаче ви информира, че всъщност Вияна има проблем с визата и може да си дойде днесУви, това май няма да се случи, а старши-треньорът на канарчетата е направо бесен от факта, че остава без централен нападател за лагера в Банско и евентуално за мачовете в Лига Европа. В най-черните прогнози прибирането на кариоката може да се отложи с цял месец. За проблемите с визата на Вияна информират и днес от PlovidivNews. Според тях завърналият се на работа в клуба Иван Йотков се опитва да оправи документите на бразилеца, след като от клуба са проспали тази си задача в последните месеци.

17 КОМЕНТАРИ

 1. 3
  2

  На талибаните от Афганистан им дават по-бързо български документи.
  Явно Вияна не си е платим където трябва за да има българска виза, или е издирван за престъпления в Бразилия или му е гноясъл нокътът и не може да ходи.

  За гной в нокътът се ходи при бай Алих в Долно Воден да му бае и прави заклинание за здраве и успех. Нито гной по ноктите ще има, нито циреи по гъза.

 2. 4
  4

  Ясно е, че на момчето му е писнало от селски номера и няма да се върне. К`во да прави при тези насрани жълти гъзове? Прав е човекът: иска да се развива!

 3. 7
  15

  Бесен съм, дейба неговата мама бразилоциганска.

  • 4
   1

   И аз съм бесен дейба вашта мама локомотивоциганска!

 4. 15
  6

  Купата е наша…..това е положението а вие си говорете колкото искате

  • 5
   15

   ТАЯ КУПА СТАВА САМО ДА СИ ДРОБИШ ПОПАРАТА

 5. 47
  7

  Циганите пред тотален разпад, играчите бягат, Крушо не плаща ни заплати, ни задължения към НАП, обаче циганките прости удариха мургави гъзове в тавана от радост, че Виана имал проблем с визата… Ахахаха… Смятай колко са изпаднали и измъчени тия пробити галоши… Хаха…

 6. 6
  26

  БРАВОС АРКАДАШ НАВИЯНА. ЕЙ НА ТОВА СЕ ВИКА ЦИГАНСКА РАБОТА. ИСТИНСКИ МАНГАЛ.

 7. 6
  22

  Дано само да ня е взел и купичката с него тоя мангал смотан

 8. 44
  7

  Духайте черно-бели капути! Крушара си прави гаргара с вас, вие Ботев сте тръгнали да коментирате! Нещастници!

 9. 13
  45

  Лошото е, че оставате без база и лиценз. Делото е в ход.

  • 40
   6

   Надеждата ви крепи,но уви.Няма как да се случи.Това е Ботев отбора на Пловдив.Никой няма да си позволи да остави града без отбора му.Виж обаче за вас с всеки изминал ден, кризата става все по голяма.Кораба потъва,вие пак Ботев гледате.Комплексари.

 10. 12
  41

  хахахахахаххахахахах, закривай селския катун

  • 23
   3

   Закрихме го през 2001 година още!Виж справката в държавен вестник!

Коментарите са затворени