Преди минути започна втората тренировка на Локо Пд. Мартин Камбуров и Дани Кики и днес не тренират, а групата на черно-белите отново като вчера е 17 човека, но в нея има промени. Везалов липсва, като официалната информация е, че той е на сватба. В групата не е и Ияд Хамуд, който бе на Лаута, но си тръгна. Както вчера ви съобщихме талантът ще премине в Шефилд Уенздей. Това ще се случи след около 10 дни. Хамуд и Везалов са заменени от юношите Филип Колев и Архан Исуф.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    12

    АЙЙ КОНЯРИЙЙЙ…ВЪРЕТИ ДА ВИДИТИ КЪВ АВТОБЪС СМИ БРАНДИРАЛИ,КО ВИКЪШ СЕЛЯНИ ВЪ ЕЙЙЙ…
    Събрайми съ 20-30 жълтъкъ СЪДРАЙМИ СЪ ,ИЗПЪРДЯЙМИ СЪ ПО ВИДНЪЖ И БРАНДИРЪНЕТУ ГОТОВУ…
    ЦВЯТ ПАТИШКИ ДРИСЪК ЕДИН ПЪТ..

  2. 16
    4

    Любопитното е, че преди 6 години 3-дивизионният „Велбъжд” откупи лиценза на играещия по това време в Дупница втори тим „Стефанел”, като според слуховете за това бяха платени 10 000 лева. Същата година Георги Илиев бе изместил елитния все още тогава „Левски” (Кн) в Пловдив, където го обедини с „Локомотив” и Града под Хисарлъка оставаше без отбор !

    ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ.ИЗМИСЛЕНИЯ ОТБОР НА ПЛОВДИВ !

    • 5
      13

      а още по любопитно е как откраднахте отбора на Христола и как взехте лиценза на Метелик Сопот. Или ако искаш да се върнем още по-назад във времето и да ни обясниш как затрихте Спартак за да направите АФД. Жалки сте – ту с комунистите ту с в ДПС, но винаги с тези, които са на власт

      • 5
        1

        Я дай пак,щото не знаеш какво говориш!Отбора Ботев Пловдив,никога не е принадлежал на никой друг,освен на феновете!Димитър Христолов е бил съсобственик,но никога не е притежавал отбора!Да,давал е пари за издръжката на клуба,но само толкова!Лиценза на Металик Сопот,беше ЗАКУПЕН срещу парично обезщетение при абсолютно законен начин!Това е отбор от пловдивска област и се състезава в региона /за разлика от едни други,на които им преустановиха съществуването и ги вляха (забележи разликата ако имаш тая способност) в отбор от град Кюстендил,който пък беше преместен в град Пловдив/!За закриването на Спартак Пловдив,кой и как е взел решение,трябва да попиташ едни други хора,дето не са сред живите и също няма да ти стане много приятно,защото се направи за да може тогава да играете вие в един турнир /комунистите го направиха заради вас/!!!И не е ли малко нагло да говориш за ДПС,при положение,че бяхте одупени на турските фесове собственици на недоразумението Левски Кюстендил – шльоко неПловдив!!!

        • Само да ти кажа , че точно заради ДПС и Пеевски Ц.Василев се отказа от Ботев.Как го виждаш ДПС който зачертнаха Василев да поемат разноските на клуба.Явно си доста деградирал и си някво дете на което наркоманчетата от Докото са му промили мозака.Преди да пишеш потърси информация.Кой и защо острани Василев от поста в Ботев.И имали нещо общо Ботев с ДПС.И когато намериш информация потвърждаваща твойте думи ела пак и го сподели.Черно бяло курво !

  3. 15
    4

    ПРОСТА ЛОКОМОТИВСКА КАРТУНО СПРИ ДА ДРЪНКАШ ГЛУПОСТИ ЗАШТОТО НИТО ДПС НИТО ПЕЕВСКИ ИМАТ НЕШТО ОБЩО С БОТЕВ ДУХАЙ СУПАТА ПЕДАЛ СМОТАН

    • 6
      15

      така ли?! А тогава как ще обясниш това мистериозно финансиране, което имате? Или е от черно тото?!

      • 4
        1

        Кое му е мистериозно на финансирането манго???Знаеш ли колко и кои фирми дават пари на Ботев/във вид на спонсортво/ ? Черното тото е присъщо на един друг отбор,на който му се носи тази слава/Познай кой е той/,но не и на нашия отбор!И като ти гледам ник нейма,не те ли е срам,да си признаваш,че имате една подарена купа?Ако имаше малко достойнство поне,нямаше да го споменаваш!!!

  4. 9
    18

    Мюсюлмански,жълти безродници, какво коментирате в темите на Локомотив Пловдив. ДПС-Пеевски ви купи една купа и отворихте турските вмирисани устички. Вижте се, смешници-5000 на финала и 500 чавета на центъра да е отпразнуват фалшивата купа. 500 чавета хахахаахахаахаххаахахахах оооо 500 чавета

  5. 23
    8

    Хора всичко е ясно закривайте мангустите от ВСИ …така ли иначе те самите са една измислица !

  6. 23
    5

    Ахран Исуф е страхотен футболист! Типичният локомотивец, столипиновец кореняк – шесто поколение! Пра-дядо му ми е набор, момчето не иска пари, ще му плащам с отпадъка от противоградните ракети – стружки и метални изрески, и гадже не му трябвало щото ходел сериозно със сестра си!

  7. 24
    9

    АЙДЕ АЙДЕ ВСИЧКИ ЗНАЯТ КАКВИ ГИ ВЪРШЕШЕ КОКО ДИНЕВ ТАКА ЧЕ ЗА ТОТО НЕ МИ ГОВОРИ А ЗА ВЕЗАЛОВ БИЛ НА СВАТБА В ПЕТЪК А ДА ТЕ МАНГАЛИТЕ ГИ ПОЧВАТ ОТ ПЕТЪК И ГИ КАРАТ 3 ДНИ А ИМПЕРАТРИЦАТА ДА НЕ Е ШАФЕР?

    • 8
      14

      явно много добре знете какви ги е вършил Коко Динев щом и вие ги вършихте миналия сезон.

  8. 21
    1

    е сега ако и Везалов са махне ще стане лошо. Какво стана с Банков?

      • 7
        11

        спокойно, като зайграем тото като вас и ще има и за повече. Не може само вие да сте тото манговци

Коментарите са затворени