Ботев Пловдив постигна убедителна победа като гост на Лаута с 1:3 в осминафинален мач от Републиканското при набор 2002. Първият мач завърши 1:1, но във втори канарчетата се чувстваха много по-добре на големия терен на стадион Локомотив от смърфовете и тотално доминираха в мача. С победата жълто-черните продължават напред в турнира. Срещата бе много високо посетена. Близо 1000 зрители бяха дошли на Лаута, за да наблюдават мача.

Видео репортаж от мача и снимки можете да видите при колегите от Glas.bg, които следяха мача на живо >>>

35 КОМЕНТАРИ

  1. 12

    Тоя Бурнарски голямо леке.Такъв деградирал тип да дава оценка на децата и треньора на Локомотив е пълна гавра.Кой му дава право на тоя толкова низко паднал смешник да съди.Нека види първо себе си и син си какво е направил и оставил.Иначе е маша в ръцете на тия дето уж наблюдава а се прави че и тренира”големи таланти”.Пълен абсурд!Той и речник няма та да дава интервюта.Срам за Локомотив!

    • Много точен коментар, че тоя Бурнарски е маша в нечий ръце или иска да се намести на мястото на Недевски .

  2. 3
    11

    Най- големия проблем на Недевски е ,че неможе да бие децата на Ботев иначе когато бие останалите отбори няма проблем.Все едни и същи му скачат когато падне и му забиват нож в гърба и лаят.Иначе нашите деца са с класи над тези от Локомотив.Айде лека

  3. 5
    7

    duhaite buferi,duhaite buferi,duhaite buferi,duhaite buferi,duhaite buferi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zapomnete 4e izbora e samo edin i toi e jalto 4ernia tim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. 10
    7

    БОЖЕ БОЖЕ КОЛКО МЪКА ЗЛОБА И ПРОСТОТИЯ ИМА НА ЛАУТ ДЖАМИЯ

  5. 16
    8

    ГРАНДА НА ПЛОВДИВ Е ЕДИН И ТОВА Е БОТЕВ!

  6. 30
    4

    Централната трибуна на стадиона в “Лаута”е с капацитет 1100 седалки.Погледнете снимката и сами си направете сметката какво значи БЛИЗО 1000 зрители !!!Никому не е нужно нито завишена бройка зрители ,нито ескалиране на злоба и омраза когато играят 14-15 годишни деца!Успех на “Ботев”Пловдив в турнира!

  7. 45
    15

    Да и при последния гол на Ботев се чува – ” Жълти Курви” .Излагация тотална! Така да се подвикваш към деца !Поне се научете на култура знаем ви , че сте цигани 90% от феновете на ФК АУТИСТ !

  8. 46
    6

    А каква радост беше от страна на локомотивци като завършиха 1:1 на базата в Коматево. Колко велики били и как щели да отстранят Ботев. Е, днес всичко си дойде на място. Пловдив празнува.

  9. 40
    11

    Да свикват малките от Лаут джамия да си тръгват разплакани след мач с Ботев Пловдив.

  10. 16
    46

    Да бият докато са малки, че като пораснат все са от страната на булката , ха-ха….

    • 34
      6

      Булка, младоженец, все бой и ебан за лайнутските цигани. За капак и глад мори добитъка на ЛАЙНУТДАМИЯ… Ама те са свикнали и хич не им пука …….

  11. 46
    11

    Единствената надежда на краставите циганета за малко радост, след мъката по жълто-черната КУПА, се изпари след днешния мач и отлетя като Дон Крушон за Аржентина.

  12. 14
    36

    Некви дечурлига били в едно мачле и се радват, все едно кой знае кво станало. На това се вика ЦИГАНСКА РАДОСТ.

    • 40
      10

      Нали оревахте хоризонта като направихте 1:1 в Коматево,какви велики били а сега деца били.Ами нека да свикват от малки на бой от Ботев,като са се забили където нетрябва.

  13. 48
    17

    Блаво на децата на Пловдив .Биха на Лаута и доказаха, че са ботевисти ….

  14. 15
    49

    1000 ! Манговците от Ботяф в официален мач не могат да съберат толкова. Радват се на някаква купена купа от ДПСПеевски пред 4000 жълти манала и 500 мангала е отпразнували на центъра хохохохо

  15. 15
    53

    Нека има малко радост и за изтерзаните коматевски дечица. Хич не е лесно да си жълт в днешно време. Трагедията при коматевци е пълна, нека поне децата се порадват малко.

  16. 11
    50

    1000 фена на Локомотив Пловдив на мач на децата!Жълтите мангали бяха 500 човека на центъра да празнуват, купената купа от Пеевски хахах
    Reply

  17. 11
    49

    СЕЛЯНИТЕ В КОМАТЕВО НА ОФИЦИАЛЕН МАЧ 1000 ЧОВЕКА НЕ МОГАТ ДА СЪБЕРАТ, НИЕ ЗА МАЧ НА ЮНОШИТЕ С ЛЕКОТА. ЛИЧИ СИ КОЙ Е ОТБОРА НА ПЛОВДИВ

  18. 52
    11

    Циганите пак ебани и унизени на собствената им джамия.

  19. 15
    49

    1000 фена на Локомотив Пловдив на мач на децата!Жълтите мангали бяха 500 човека на центъра да празнуват, купената купа от Пеевски хахах

    • 53
      10

      За пореден път доказване че по-големи комплексари от феновете на Велбъжд няма, мойте съболезнования. Да ви е честит завърналия се Гаргамел….

  20. 51
    11

    Големи цигански усти се запушват с голям жълто-черен хуй! След 1:1 в Коматево се радваха все едно са се класирали напред а не осъзнаваха, че вкараха гол с единственият си удар по посока на вратата на Ботев!

  21. 16
    50

    1000 фена на Локомотив Пловдив на мач на деца. Няма друг по обичан отбор във България. Факт ! Един път биеш , друг път падаш, такъв е живота! Другият път победа !

Коментарите са затворени