Испанският халф Мигел Анхел Луке Сантяго реши да не утежнява още повече положението в Локомотив . На практика ибериецът опрости на клуба около 100 000 лв., след като склони да прекрати договора си по взаимно съгласие.

Мигел Луке съвсем спокойно можеше да скъса по вина черно-белите, заради неизплатени заплати, но прие да не създава още главоболия на Христо Крушарски. Кадърът на Еспаньол имаше да получава заплати от януари насам, каквато всъщност е ситуацията при всички в отбора. Реално Локо висна с 4 възнаграждения към испанеца – за февруари, март, април и май. Това му позволяваше да скъса контракта си едностранно и да претендира за всички пари, които му се полагат до изтичане на договора. Той имаше контракт за още 1 година. ,
По непотвърдена официално информация възнаграждението на Луке на Лаута се равняваше на 4000 евро. Това прави 48 000 евро за 12 месеца.
Мигел се е отказал да заведе иск срещу Локо поради 2 причини. Едната е, че 26-годишният халф все пак се е съобразил с факта, че след акостирането си при черно-белите през ноември миналата година така и не успя да се наложи в състава. През пролетта той почти не помириса терен. Другата причина, която е и главна, е свързана с футболния агент Николай Жейнов. Според запознати именно той е убедил Луке да не прекратява договора си с Локо по вина на клуба, а по взаимно съгласие. В края на миналата година Жейнов съдейства за трансфера на испанеца на Лаута.
В крайна сметка халфът се е споразумял с Локо само да му изчистят дължимото до края на реалния му престой в клуба. По наша информация тези пари все още не са изплатени изцяло на Луке.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    8

    Даеба жълтите журналисти интриганти въртите интриги с тия заплати.Човека по същия начин миналата година изплати всичко накуп…
    ОБАЧЕ НИКЪДЕ НЕ СПОМЕНАВАТЕ,ЧЕ ДЪРЖАВАТА МУ ДЪЛЖИ 6 МИЛИОНА ЕВРА!!!!!1

    • 4
      3

      А държавата като окраде Цветан Василев, какво говорихте вие бе миризливи цигани?

      Сега като излезе стенограмата стана ли ви ясно, че и вие ще плащате за тази кражба?

      • 3
        3

        Ава у….й а ти прайш ли разлика между някоклко молиона и нялоко милиарда ва да тейба.

  2. 6
    1

    “ОПРОСТИЛ” ХАХАХАХАХХАХХАХА
    ОТ КУРВА ЗАПИС !!!!!

  3. 17
    1

    Ми, имали нужда от коментар! Саде локу братя!

Коментарите са затворени