Намекна ли Вутов, че отива в Левски?

15
1794

Антонио Вутов май даде знак за бъдещето си. Както е известно, Вутов е футболист на Удинезе, но по всяка вероятност ще остане в България.

 

Младежкият национал изкара успешен период под наем в Ботев, откъдето имат желание да го задържат в редиците си. В същото време обаче интерес има и от родния му клуб Левски. На въпрос с какъв цвят се вижда през следващия сезон – жълт или син, халфът отговори: „Ако си ме видял преди 5 години, ще видиш с кой цвят съм бил.“

„Не мисля, че това ми оказа някакво влияние. Още няма нищо официално. Когато стане официално, ще разберете“, каза още Вутов след контролата на младежите срещу Грузия, спечелена с 1:0.

15 КОМЕНТАРА

 1. 6
  9

  След като Курдов ги сложи на Курдовия, сега и това говедо ги сложи на Вутовия

 2. 27
  6

  Името на Антонио Вутов вече е изписано със златни букви в историята на Ботев Пловдив. Момчето е рожба на детско-юношеската школа на Левски и му прави чест, че не е забравил от къде е тръгнал. Обаче в Ботев израстна буквално за месеци и се наслаждава на играта, дано да остане при нас за негова и наша радост 🙂

  • 7
   9

   Ава лионе усещам нещо патос в перото на поета ва……да не би да сме са побратимили вече с кръвния враг ба…..и ся ко да обясня на стрямалийските бултри ва….че освен на Лайногорец сме сатлит и на Уевски ли ва да тейба.

 3. 32
  5

  Благодаря , за цялата радост , която донесе на този велик клуб !!! Бъди щастлив Вутов , завинаги един от нас !!!!!

 4. 43
  8

  Успех на Антонио! Но все пак нека изчакаме – говедата са способни на всякакво усиране!

 5. 56
  10

  Вутов е един от малкото футболисти, с който ако се разделяме, ще е със взаимно уважение и обич. Дойде момчето, помогна ни, ние му помогнахме. Вписа се в колектива, не прави цигански номера. Ако сега остане за още една година, сигурно ще го заобичаме още повече. Ако си тръгне, то тогава му пожелавам ЛЕК и УСПЕШЕН път!

 6. 8
  53

  жалко,след КУРдовия,тоя ни качи на вутовия

 7. 10
  54

  Вутов ви го увути, хахахахахахахахха

  • 52
   6

   Няма страшно. При вас на ЛАЙНУТА пък остават КОТЕВ, ТРАЯНОВ, ТУНЧЕВ. Ще вземете и Венков с Кюмюрджиев ….Да не забравите Тъча и Електричката

 8. 9
  57

  Бягай, момче, бягай, че скоро КТБ синдиците идват. Пара няма да има.

 9. 9
  57

  Никой не бръсне селяните за отбор. Ако ще и 100 купи да вземат, пак си остават същите прости, миризливи и грозни селяндури.

  • 53
   10

   Ти си ебати простия мангал. Защо не отвориш някоя статия за селекцията на Локо? Опа, то май няма такава. Олигофрен.

  • 26
   7

   Лайнара си е лайнар. Погледни се с огледалото,помириши се и ще разбереш колко си прост мангал .

Comments are closed.